|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po duben 13, 2026 2:02 pm Předmět: |
|
|
13. dubna 2026, pondělí
532 M5 5x5 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar, opasek)
5x 5x 160 kg, rpe 8-9, pauzy 3 min., opáčka šla hezky v sérii, bez většího prodýchávání
dlouho jsem nedřepoval, 12 dnů, naposledy před velikonočním víkendem, ale takhle jednorázová pauza často není na škodu, zvláště, když to není úplně pauza - v půlce byly těžké tahy, tak jsem byl zvědavý, jak to půjde a když ještě 140 šlo svižně, tak jsem nabyl optimismu, že alespoň první série půjde, a šla bezvadně, cítil jsem, že těch 8 opáček bych tam nasázel, ve druhé už to bylo jenom 6 a od třetí jsem byl rád, když jsem to zespoda dostal na oběžnou dráhu :D ale splněno, pauzy nebylo potřeba prodlužovat a s tímhle výkonem už jsem spokojený ;)
Bench-press: (stopky)
5x 5x 112.5 kg, rpe 9-10, pauzy 3 min., těžké a těžší, ale vše dotlačeno
minulé meso to o jedno opáčko nevyšlo, teď jsem bojoval od první série a když to ještě ve čtvrté nebylo úplně na hraně, tak už jsem věřil, že to ubojuju, je to tedy tak nějak aktuální maximum a nevím, co budu v příštím meso zkoušet, ale zřejmě prostě tolik, kolik půjde, a mezitím si budu číst, jak to tam Olejňas sází ;)
váhovka 102.8 kg
| Šolcík napsal: | | Můžu doporučit ty clustery, dokáže to pěkně rozeběhnout přechody vah, když se nemůžeš dostat přes hranici blízké 90-95% 1RM. |
jo, ty se mi u tebe už tehdy líbily, asi se k nim brzo dostanu, když už to nepůjde ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 16, 2026 6:13 pm Předmět: |
|
|
16. dubna 2026, čtvrtek
532 M5 5x5 DL+MP, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
5x 5x 190 kg, rpe 8-10, pauzy 3 min.
první tři série a v dalších pak ještě aspoň první tři opakování se ta činka poměrně ochotně hýbala, na což nejsem u 190 zvyklý, ve čtvrté jsem jsem v pátém opakování narazil na strop, když se ve stehnech objevil lehký motokros a mně bylo jasné, že s 3 min. pauzou už tu pátou sérii asi nedám a že se ani nestihnu vydýchat, tak že si zbaběle prodloužím pauzu třeba na 5 min., protože když už jsem se dostal tak nečekaně daleko, tak že to chci splnit
no ale pak se blížila třetí minuta, tepovka padla pod 130, tak jsem si řekl, že by bylo škoda narušit takové symetrické schema a že to dám, což se líp řekne, než udělá :) na páté opakování už nebyla síla, tak jsem dole uvolnil setup, že se jenom pořádně nadechnu a dotáhnu to... chyba, málem jsem nedotáhl, jak se mi to dole rozpadne, tak je pak těžké znovu dělat první opakování, ale padlo to, splněno, určitě jedno z mých nejtěžších 5x5
Military press: (stopky na hrudi)
5x 5x 70 kg, rpe 8-9, pauzy 3 min., dynamika co to šlo
tenhle cvik mám trochu ve vlčí mlze, protože závěr tahů zřejmě způsobil nějaký kyslíkový dluh v mozku a dlouho jsem se z toho dostával, ale vzhledem k tomu, že pětky se 70 mám pořád s menší rezervou, tak jsem se z toho za pomocí 3 min. přestávek, které jsou na tlaky velkorysé, postupně vyhrabal
po tréninku jsem se cítil trochu jak zmačkaná plechovka, ale pak jsem si v logu dohledal, že historicky jsem na 5x5 klasikou nikdy více než 170 nejel, buď méně sérií nebo opakování nebo nějaké shazované amrapy, ne, že by na to nikdy nebyla forma, jenom jsem prostě neměl program, který by takovou formu masochismu podporoval :) teprve až loni jsem si v rámci programu 8x 8/6/4 zatáhnul 8x4x180, každopádně aktuálních 5x5x190 si cením více a neplánuji to opakovat :D asi i více, než jenom v jedné sérii zatáhnout 8 opáček, což sice nevím, jestli tam bylo, ale těch 7 asi v první určitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt duben 16, 2026 6:50 pm Předmět: |
|
|
mas teda paru, to sa musi uznat. Uz predstava ze nieco idem stylom 5x5 je pomerne dramaticka, ale pri mrtvole je to uplny extrem. Trochu aj nechapem ako to zvladas regenerovat _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt duben 16, 2026 7:05 pm Předmět: |
|
|
Tohle je parádní objem. Tohle odtahat, tak týden kvůli CNS nespím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá duben 17, 2026 12:08 pm Předmět: |
|
|
Vlku, to je masakr ten objem tréninku na základních cvicich.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 20, 2026 3:33 pm Předmět: |
|
|
20. dubna 2026, pondělí
532 M5 5x3 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák
4x 3x 170 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, šloto
8x 170 kg, udělal jsem si radost, i když dnes amrap neměl být ;)
první série byla se střední rezervou, tak 2-3 opáčka, a tím mě uklidnila, že to dnes půjde, ve třetí jsem chytnul skvělý setup při užším postoji a cítil jsem, že ta 3 opáčka tam ještě jsou, tak jsem si ho schoval na pátou, v páté jsem žádný amrap neplánoval, jenom tam poslat pěknou dynamiku, ale když ta tři opáčka prošla jak nic, tak bylo škoda nepokračovat a když jich bylo pět a síla pořád byla, tak jsem zkusil jít přes šest a něco pěkného vyrobit
5x 3x 122.5 kg, rpe 9-10, pauzy 3 min.
tady to byla jiná písnička a tušil jsem, že to bude hraniční, naštěstí až do čtvrté série to šlo a na pátou jsem se pořádně hecnul, protože se mi to celé kvůli jednomu opáčku nechtělo opakovat :) takže třetí opáčko v páté sérii hezky roztřesené a pomalé, ale pořád silné
Rotoped: (vysoká aerobka)
rozjezd: 2 min. zátěž 8, rpm 90, 220 W + 1 min. zátěž 6, rpm 90, 150 W
intervaly: 4x (1 min. zátěž 8, rpm 90, 220 W + 2 min. zátěž 6, rpm 90, 150 W)
dojezd: 3 min. zátěž 6, rpm 90, 150 W
celkem 15 min., 8.9 km, prům. tep 152, max 162, prům. zátěž 175 W
tohle jsem dlouho nejel, ale dnes jsem měl chuť se dorazit, a to se povedlo
Sauna:
10 min., dobře nahřátá
@seeya, @Olejnas, @Pajas - díky, ten objem mě baví, ale s regenerací je to horší, což je vidět na těch intervalech mezi tréninky
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st duben 22, 2026 2:21 pm Předmět: |
|
|
22. dubna 2026, středa
532 M5 5x3 DL+MP, polední, Form Factory Václavák
5x 3x 200 kg, rpe 9-10, pauzy 3 min.
po zahřátí jsem dost cítil záda, tak jsem si říkal, že jsem se asi málo protáhnul, budu si muset dávat pozor a jestli to vůbec dneska půjde, ale od první série se mi dařilo zpěvnění, tak jsem pokračoval, čtvrtá už bez rezervy, ale žádný grind, tak jsem pauzu neprodlužoval a pátá tedy očistec, ale záda vydržela a dopadlo to dobře
4x 3x 75 kg, rpe 8, pauzy 2 min., co šlo tak dynamicky, byly to jenom trojky, takže kratší pauza stačila
5x 75 kg, ale na páté sérii už se ty 2 min. podepsaly a víc jsem toho nevyrobil
Chůze na pásu: (do kopce)
0 - 5 min., sklon 0 - 5 %, 6 km/h
5 - 10 min., sklon 5 %, 6 km/h
10 - 15 min., sklon 5 - 0 %, 6 km/h
měla to být vysoká aerobka, ale hodinky usoudily, že to zase tak namáhavé nebylo, i když moje achilovky s tím nesouhlasily a chtít po nich delší dobu chůze ve sklonu nešlo, musím je uvyknout
Sauna:
10 min.
váhovka 104.2 kg, chvíli se člověk neváží a ulítne to, síla zjevně není zadarmo
tak mám v pátém mesocyklu pětky a trojky za sebou, moc jsem tomu nevěřil, ale ještě jsou tu dvojky a to bude teprve výzva - dřepy 180, benče 130, tahy 210, military 80, no, legrace to bude :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st duben 22, 2026 8:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 23, 2026 5:26 am Předmět: |
|
|
Fuuu, tu sa idú iné bomby _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 23, 2026 7:53 am Předmět: |
|
|
Hmm, masaker. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 23, 2026 2:26 pm Předmět: |
|
|
23. dubna 2026, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
10x prsa, rozplavba
7x (4x kraul, v tempu + 6x prsa, rozdýchání)
1120 m, 38:24 min., tempo 3:26, prům. tep 124 max 146
na vysokou aerobku to nestačilo, přitom jsem se celkem zachýchal, ale dneska jsem si připadal nějaký těžší, což z pohledu vodních aktivit vůbec nesouvisí s váhou, ale s hustotou těla, bylo potřeba více zabírat, abych se dostal nad vodu, tak nebyla kondička na nějaké vyšší tempo, a ani se mi nechtěly honit tepy, jenom jsem si chtěl zaplavat
Sauna:
12 min., dnes jenom vršovická prohřívárna, tak jsem to neprotahoval
@Dante, Carabas, Cohen - díky kluci, ale kdybych si kdykoliv zatáhnul 250 jako někteří, tak se tímto cvikem taky vůbec nezabývám :)
paradox chytrých hodinek - zpočátku jsem dělal nebo začal dělat spoustu věcí, které bych bez nich nedělal a sledoval a měřil jsem kde co, teď už toho měřím a sleduji méně, ale všechny ty věci dělám pořád, protože jsem si na ně zvyknul a dělají mi dobře a když je nedělám, tak se to brzo projeví na životní pohodě, a i když všechny ty aktivity ubírají čas, tak mám pocit, že mi ho paradoxně přidávají, protože všechen ten zbylý volný čas dokážu využít mnohem efektivněji a s větší chutí, a i kdybych už žádné chytré zařízení neměl, tak v tom všem budu pokračovat a budu mít dobrou představu, co by mi na to "řekly hodinky" ;)
když jsem to předložil AI, tak mi řekla: vlastně jsi ty hodinky "přerostl" :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 27, 2026 2:38 pm Předmět: |
|
|
27. dubna 2026, pondělí
532 M5 5x2 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák
4x 2x 180 kg, rpe 8, pauza 3 min., snaha o dynamiku, testování setupu, občas rpe 9
5x 180 kg, rpe 10, pauza 5 min., škoda, že v pátém došla šťáva, ještě po čtvrtém jsem se cítil na šest
spoko, dvojky šly bezpečně a už tam zase cítím, že bych těch dvěstě mohlo jít, tak pokud to v neděli vyjde, tak s Magumim za zády otestuju
2, 2, 1, 1, 2x 130 kg, pauzy 3 min., bohužel už mimo mé možnosti, potěšilo, že jsem na pátou vyšetřil sílu na dvojku
podle očekávání, minulé meso 5x2 na hraně, tak nemůžu čekat, že přihodím 2.5 kg a zase to projde, ale dá se s tím pracovat a výhoda dvojek - když už vím, že to neprojde, tak dám aspoň poctivou dynamickou jedničku a neriskuju zával
váhovka 105.2 kg, a tohle se mi přihodí vždycky, když začnu něco těžšího zvedat... ale podle pasu je dost voda
Sauna:
10 min.
zítra by mohlo vyjít plavčo a ve středu mě čekají fakt těžké tahy se kterýma jsem zvědavý, jak si poradím, no a pak do konce týdne rege a v neděli bych zkusil maximálky, když jsem zrovna zdravý a při síle, na VT1 mi teď stačí jenom 542.5 kg, na benč 135 a na tah 220, což by všechno mohlo padnout
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 28, 2026 2:44 pm Předmět: |
|
|
28. dubna 2026, úterý
plavčo, polední, Form Factory Václavák
Bazén: (14 m)
10x prsa, rozplavba
14x (4x kraul, rychlý + 6x prsa, vydýchání)
2100 m PR , čas 1:12:54 h, tempo 3:28, prům. tep 128, max 146
končí měsíc a v jedné plavecké výzvě mi chybělo 1760 m, tak jsem si místo obvyklého kiláčku dal dva, a musím říct, že díky těm intervalům to není nuda a hezky to odsejpá, ty čtyři bazény kraulem se pěkně zadýchám a najednou mám o čtyři víc, a těch dalších šest jsem rád, že se můžu vydýchávat, nijak do té další desítky nespěchám a vůbec mi nevadí, že to teď jde pomalu :) tempo 3.5 min. je samozřejmě slabé, ale zase to udržím poměrně dlouho, pod 3 min. bych byl spokojený
Sauna:
10 min.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st duben 29, 2026 3:16 pm Předmět: |
|
|
29. dubna 2026, středa
532 M5 5x2 DL+MP, polední, Form Factory Václavák
4x 2x 210 kg, rpe 9, pauzy 3 min., každá série byla - buď žádné nebo 3 :)
4x 210 kg PR 4RM , pauza 6 min., je potřeba si dělat alespoň malé radosti :)
ve druhé sérii jsem si zapomněl utáhnout opasek a přišel jsem na to, až když jsem si ho chtěl povolit :) což mi vlilo novou naději do žil, že to dnes půjde a ty dvojky odtahám, první série totiž nevypadala moc slibně, resp. druhé opakování jo, to jsem cítil, že třetí by tam v případě potřeby bylo, ale to první byl boj
ve třetí a čtvrté sérii jsem zjistil, že čím více opasek utáhnu, tím je to první opakování těžší... nebo jsem byl jenom unavenější, tak jsem si ho raději na pátou sérii dal jenom na půl, hlavně, aby mě podržel u těch dalších opakování, pauzu jsem chtěl 5 min., ale prošvih jsem to, tak jsem nechal doběhnout 6, to už je celkem jedno
první opáčko v páté sérii byl opět boj, ale na to už jsem byl psychicky připravený, o první opáčko nejde, resp. jde, je potřeba ho vytáhnout, ale pak to teprve začíná, když jsem srovnaný, takže jsem dal tři a když jsem viděl, že se nic neklepe, tak jsem si řekl, běž si proto, kolikrát v životě si ještě budeš moci dát osobák, byť jenom objemový, na počet opáček, byl to teda boj v dotahu a obával jsem se o kyslík, ale to už je riziko podnikání, když jde člověk na max, nohy překvapivě držely a vládaly, jenom zádům už se nechtělo, ale splněno, endorfíny stříkaly kolem... nebo to byl jenom pot ;)
4x 2x 80 kg, rpe 9 (pocitově), pauzy 3 min., pauzy jsem nezkracoval, tušil jsem, že budou potřeba
5x 80 kg "PR 5RM" , pauza 5 min., jo, dneska je dobrý den! dorovnáno PR při nižší BW
během pracovních jsem ladil odebrání, dráhu, jak to dostat nad hlavu, dýchání... a nakonec jsem to doladil perfektně, protože když jsem v páté sérii vystřelil to první, tak jsem si říkal, tý jó, tam jich snad bude více než tři, a když jsem dal čtvrté a ještě to nebyl grind, tak jsem si stejně jako u tahů řekl, běž si proto, tady nejsou podvážené kotouče jako v Maximovi, tady máš poctivých 80
Sauna:
10 min.
váhovka 103.6 kg
na dnešek jsem dva dny poctivě regeneroval, cpal do sebe bílkoviny, pil tekutiny, spal 8+ hodin, včera si zaplaval dva kiláčky a venku nachodil asi deset, jenom, abych věděl, že jsem fyzicky i psychicky ready a když to nepůjde, tak jsem holt na limitu, 210 pro mě není na tahy běžná váha a sázel jsem pouze na to, že mám natrénováno, a to je hodně velká berle
v neděli se těším na pánský klub a plánuji tam prubnout maximálky na čtyřboj, viděl bych to takto:
SQ: 180, 190, 200, aneb pro normálního smrtelníka je vždycky najs si dřepnout 200
BP: 130, 135, 140, tady holt žádný progres a budu rád, když dorovnám to, co před programem
DL: 210, 220, 230, těch 230 spíše nepadne, ale zkusit to musím :)
MP: 80, 85, 90, totéž, těch 90 by bylo příjemné překvápko
každopádně druhé pokusy by mi měly zajistit VT1 a to jak trojboj, tak samostatný benč a tah a tenhle level bych si rád držel i nadále
a abych to odlehčil... už dlouho tady nebyla poetická story z fitka ;)
dnes tam byla Rudá Sonja, nejen, že měla husté zrzavé vlasy stočené do drdolu, ale taky se tam pohybovala v červeném nezávodním singletu, a takového objektu si pak všimne i barvoslepý, má poměrně sošnou postavu, tipoval bych kolem 175 cm, a když projde kolem a člověku padne zrak na její hamstringy, tak si představuje, že by se radši nechal kopnout od koně než od ní, ale ona nejde, ona se nese, a když prochází kolem nějakého stroje či konstrukce, tak se začne chvět vzduch, asi jako nad rozpáleným asfaltem v létě, bortí se časoprostorové kontinuum a železo se začne prohýbat, aby měla dost prostoru a mohla projít, tohle není holka, které by si člověk všimnul na diskotéce, ale když se otevřou dveře šatny, tak na plac vstupuje řecká bohyně Biá, vyzvat mě na souboj ve třech disciplínách, které si vybere, tak do toho nejdu, zejména kdyby tam bylo louskání melounů mezi stehny :D po tréninku jsem kolem ní procházel, když ležela na zákopkách, proti zrcadlu, a na takto vyvinutou symetrii v přední i zadní části je radost pohledět, někde se nadělovalo a na něčem se tvrdě pracovalo. možná bych se mohl optat, k čemu se takové tělo používá, ale obávám se, že běžní smrtelníci jsou pro ni neviditelní ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 29, 2026 5:22 pm Předmět: |
|
|
Vĺčku, storka super i tie ťahy, štvorboj aj natoč, nech to máš zvečnené a omrkneme, čomu sa priučiť! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|