vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 04, 2015 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4. září 2015, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, to vstávání po pěti hodinách spánku mě ničí... ale když se člověk vykope :)

MOBILITA cca 20 minut

Silový trh od pasu + tlak za hlavou:
5x 15 kg
5x 17,5 kg
5x 20 kg
5x 22,5 kg
pak už to tam zabrali cvičenci, takže na 25 kg se nedostalo, ale hezky jsem se protáhl a žádná bolest v ramenou.

Čelní dřepy:
3x 60 kg úplně nejtěžší série.. všechno zarezlé, vůbec to nešlo dolů :)
3x 80 kg
5x 85 kg, 1. pracovní
5x 85 kg
5x 85 kg
5x 85 kg
5x 85 kg 5. pracovní
5x 85 kg a ještě jedna, řekl Magumi
užívám si to, technicky, dynamicky... dokud tam moc není :) Magumi +10.

Military press:
5x 45 kg
5x 45 kg
5x 45 kg
přihazuji pomalu +5kg, však ono to neuteče

Push-press:
5x 50 kg, špatně, moc hluboký podřep, byl jsem rád, že je tam jenom pade
5x 50 kg mnohem lepší
5x 50 kg
váha lehká, ale nejprve musím zvládnout techniku a pět opáček je moc, to pak dochází šťáva. Magumi +40.

Klokov press:
5x 40 kg
5x 40 kg
5x 40 kg
tenhle cvik mi dělá dobře, když už jsem protažený... zvláště, když nebolí ramena :)

Mrtvý tah, nadhmat:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 120 kg
5x 125 kg 1. pracovní
5x 125 kg začal slábnout úchop
5x 125 kg po každém položení už jsem si musel znovu chytnout, ale dobrý trénink nadhmatu
mnohem lepší než v pondělí, užíval jsem si lehkou váhu, jenom si nedokážu k čince zadřepnout jako místní vzpěrači. Magumi +30.

Sauna, příjemné prohřátí po dnešním tréninku

Váhovka: 91.8 kg, dnes bez snídaně, včera večer jsem to trochu přehnal :)

Fajn páteční trénink, třetí v týdnu a možná vyjde i v neděli, ale to ještě uvidím, jak to vyjde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. září 2015, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, v neděli jsem spal a spal, včera jsem se taky nedostal, tak až dnes :)

MOBILITA cca 15 minut + silové trhy od pasu

na benči bylo plno, do komplexů se Magumimu nechtělo... tak řekl "jdeme dřepovat!" ;)

Dřepy:
5x 60 kg
5x 80 kg
3x 100 kg
5x 110 kg, 1. pracovní
5x 110 kg, Magumi začal rovněž pracovní, ale se 130 a prý, že mu nechce...
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg, 5. pracovní, dohoda, že dáme deset...
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg, 10. pracovní
5x 110 kg, 11. pracovní, teď už jich má i Magumi deset a prý, že ještě dvě...
5x 110 kg
5x 110 kg, 13. pracovní, dávám závěrečnou stopku... tak prý ještě tři bychom mohli.
5x 110 kg, proč ne... do těla už se určitě vyplavily nějaké zakázané látky a chytnul jsem správnou techniku :)
5x 110 kg
5x 110 kg, 16. pracovní, Magumi dá svou 15., sundávám kotouče a dávám je na stojan... jenže Magumi mi nechává naloženou mou váhu.
5x 110 kg, přepínám na režim Mad Max, dole dynamicky, nahoře stopky pod sekundu
5x 110 kg
5x 110 kg
5x 110 kg, 20. pracovní
5x 110 kg, 21. pracovní, oko bere :D nedávám Magumimu šanci ještě něco vymyslet, je potřeba jít do práce.

a pak že se na začátku cyklu nedají dělat "osobáky" :D na počet pracovních sérií určitě a na nazvedanou váhu taky ;)

borci se střídali vedle na benči a když odcházeli, tak pronášeli něco ve stylu "and those guys are still squatting..."

čekal jsem kdy nás vyhodí z platformy... nebo kdy se propadne, pak se vrátí zpět a z reproduktoru se ozve "další, prosím".

omlouvám se Magumimu, že jsem mu po desáté sérii řekl, že dalších deset by stejně nedal.

přiznávám, že to měla být legrace, když jsem si stěžoval, že nejprve přidá "ještě dvě", pak "ještě tři" a nakonec "ještě pět".

jsem rád, že jsem nepokračoval v sekvenci "ještě deset" a že nebyl víkend.

kecám, nejsem rád, že není víkend, po svých bychom neodešli :)

vím, že je to trénink úplně k ničemu, ale... víš co? ten pocit, když jsme pak šli do šatny :D

Váhovka: 92.0 kg

Uvidíme, co nohy zítra a v pátek, na dnešní trénink nám oběma sedly váhy, Magumi jezdil poctivě a velmi jistě, lépe než posledně o pět kilo méně, lenivý začátek jsme přetavili ve výborný trénink ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu hovorim trening! Paradne obaja! Nohy musia dostat svoje, netvrdil by som, ze je to trening k nicomu. Cas od casu toto posunie cloveka fyzicky aj psychicky, pecka!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré to bylo. Škoda, že nebyl čas, myslím, že dalších deset bychom ještě dali. :)))

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Škoda, že nebyl čas, myslím, že dalších deset bychom ještě dali. :)))

já to tušil! pracovní den mě zachránil

Decarabas: díky, psychicky to bylo určo fajn, fyzicky uvidíme... však kdo tady začal s 30 sériema ale proč si nezablbnout, dokud na té čince (v mém případě) nic není
seeya

PříspěvekZaslal: út září 08, 2015 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Uhhhh to je objem jak pre zavodnika z NDR :D ako strecing ste mohli skusit vybehnut par krat nejake schody hore dolu haha
vlk#

PříspěvekZaslal: st září 09, 2015 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9. září 2015, středa - Den horníků :)

World Class Václavák, trochu toho benče a doplňků.

MOBILITA cca 15 minut, vedle se mobilizoval o něco starší kluk a jeho mobilní rozsahy byly o dost větší :/

Bench-press, stopky:
5x 20 kg
5x 40 kg
5x 60 kg
3x 80 kg
5x 90 kg, 1. pracovní
5x 90 kg
5x 90 kg
5x 90 kg, lepší, postavil jsem si chodidla dále a hned byl lepší support
5x 90 kg, 5. pracovní, poslední bez rezervy a z posledních sil
stopky jsou značně vysilující, ale bude hůř, zatím na čince nic nemám a dnes bych ani víc nedal.

Vedle cvičil trenér cizince, sice na něj mluvil anglicky, ale do toho pořád vkládal "ták, jo, dobrý, ještě, ...", asi už byli sehraní.

Jednoručky na šikmé:
8x 20 kg, 1. pracovní
8x 20 kg
8x 20 kg
8x 20 kg
8x 20 kg, 5. pracovní, na konci už odcházely ruce
plný rozsah, opakování matka únavy :)

Biceps, jednoručky ve stoje, střídavě:
8x 13,5 kg, 1. pracovní
8x 13,5 kg
8x 13,5 kg
8x 13,5 kg
8x 13,5 kg, 5. pracovní, tak akorát, na konci už se špatně střídalo

Tricepsové kliky:
8x BW, 1. pracovní
8x BW
8x BW
8x BW
5x BW, 5. pracovní, vytuhnul jsem :)

Chodí sem i kultíci, super, nějaká motivace ;)

Rotoped, hard-core sedlo:
cca 10 minut (600x šlápnutí) mírná zátěž
lepší než minule, ale pořád to ještě není kardio, musím se zlepšit a snížit tepovku

Když jsem šel do šatny, tak jsem objevil hrazdu... tedy já ne, borec proti mě vyskočil někam ke stropu a začal tam dělat shyby :) To je ten malý rozhled... člověk se musí dívat dále a výše ;)

Už se těším na pátek, čelňáčky, ramena, mrtvolky :) A furt jsem ještě neobjednal ty supple...

seeya napsal:
Uhhhh to je objem jak pre zavodnika z NDR :D ako strecing ste mohli skusit vybehnut par krat nejake schody hore dolu haha

stačily nám ty, co jsme museli vyjít z fitka... a to jsme neběželi :D nevím, jak Magumi, ale já jsem na to dnes líp, než jsem čekal. a objem bude samozřejmě ubývat... jak budou přibývat kotouče na ose ;)
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

14. září 2015, pondělí , svátek má Radka

World Class Celnice - náhradní trénink za pátek, kdy jsem nestíhal a pak prodloužený víkend na Moravě.

původně jsem čekal polední trénink, protože s tím vstáváním jsem na štíru, ale odpoledne ještě něco mám, probudil jsem se bez budíku 6:40, tak jsem vstal a 7:30 už jsem byl ve fitku.

MOBILITA cca 10 minut

Čelní dřep:
3x 60 kg
3x 80 kg
5x 90 kg, 1. pracovní, no, už je to těžké
5x 90 kg, o něco lepší
5x 90 kg
5x 90 kg, konečně jsem to chytnul, strojová opáčka
5x 90 kg, 5. pracovní
podle plánu od minula +5, ale už to přestává být lehké... a to tam pořád nic není. Magumi by dal určo ještě jednu sérii, ale mně to tak stačí :)

EDIT:

vedle stojanu byl peck-deck a ten byl neustále v permanenci... sotva tam borec dojel, přišel další, nechápal jsem. zabil to týpek nakonec v tričku supermana... to jsem si vzpomněl na Decarabase... ale tenhle byl "mladší a chudší" ;)

Military press:
5x 20 kg
5x 50 kg, 1. pracovní
5x 50 kg, od teď už vše s pokládáním
5x 50 kg
zatím ještě rezerva, ale to brzo přejde.

Push-press:
5x 60 kg, 1. pracovní
5x 60 kg, první letělo samo, poslední už byl spíše tlak
4x 60 kg, opět první letělo a poslední už jsem nedokončil
od minula +10, žádná to váha, ale těch pět opáček mě prostě zabíjí... tři jsou tak akorát.

Klokov press:
5x 40 kg, 1. pracovní, vše s pokládáním
5x 40 kg
5x 40 kg
velmi příjemný cvik, váhu jsem ani nepřihazoval, zatím to dobře zabírá

Mrtvý tah:
5x 60 kg
5x 100 kg, polosumo + zámek (nadhmat přes palec)
5x 130 kg, 1. pracovní, klasika + nadhmat, slabý úchop, osa se protáčela, pokaždé jsem si musel sebrat
5x 130 kg, lepší úchop, ale od třetí už jsem si to musel zase sbírat
5x 130 kg
podle plánu +5 kg, ale dnes boj s úchopem, záda by zatím neměla mít problém.

Čas tréninku: cca 60 minut

EDIT:

Dnes to bylo v šatně jak v kadeřnictví... furt tam hučel fén, kdykoliv jsem přišel, a když jsem odcházel, tak na něj dokonce byla fronta, jeden skončil, druhý začal. A poslední, když jsem odcházel, tak to střídal - fén, pak zase namočit vlasy a zase fén... Ano, je to tichá závist, já než se dostanu ze sprchy k zrcadlu, tak mi těch pár vlasů stačí uschnout :D

Váhovka: 91.8 kg

Pokud nezačnu pořádně jíst, tak to brzo podle plánu nepůjde. Zítra dřepování s Magumim - podle plánu ;)

Naposledy upravil vlk# dne po září 14, 2015 10:07 am, celkově upraveno 2 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkný :). A klobouk dolů, že sis to dal, i když tě zítra čeká další.

Draper

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Dnes to bylo v šatně jak v kadeřnictví... furt tam hučel fén, kdykoliv jsem přišel, a když jsem odcházel, tak na něj dokonce byla fronta, jeden skončil, druhý začal. A poslední, když jsem odcházel, tak to střídal - fén, pak zase namočit vlasy a zase fén... Ano, je to tichá závist, já než se dostanu ze sprchy k zrcadlu, tak mi těch pár vlasů stačí uschnout :D

¨
Tohle mi minulej tejden rikal jeden kamos, ze se tuhle nemohl v posilovne dostat na WC kvuli tomu, ze u sprch byla fronta Justinu Biebru s tubama gelu na vlasy v rukach cekajici na fen a tak si tak povzdechl, ze na tomhle svete asi neni neco v poradku :D A kdyz uz jsme u toho, tak jsem vcera jel Student Agency a vedle me sedici pravdepodobne kluk si asi kazdych 10 minut opravoval svuj makeup
vlk#

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:

¨
Tohle mi minulej tejden rikal jeden kamos, ze se tuhle nemohl v posilovne dostat na WC kvuli tomu, ze u sprch byla fronta Justinu Biebru s tubama gelu na vlasy v rukach cekajici na fen a tak si tak povzdechl, ze na tomhle svete asi neni neco v poradku :D A kdyz uz jsme u toho, tak jsem vcera jel Student Agency a vedle me sedici pravdepodobne kluk si asi kazdych 10 minut opravoval svuj makeup

tak metroušové mi neva... zvláště, když i po zákroku vypadají dobře... jenom je to nezvyk, když překážejí a ten (asi)kluk jel třeba na první rande

ale zkusím si více všímat, jestli tam budou chodit pořád ti samí a kolik jich teda je
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po září 14, 2015 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekné čelňáky, pripomenuli mi ako som minulý týždeň grindoval sedmičky práve s 90-tkou a kričal pri tom jak tur. Najhoršie sú tie pocity ako si pri štvrtom vravíš, že viac už nedáš a predsa máš v tanku ešte ďalšie štyri
vlk#

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15. září 2015, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, podle plánu...

MOBILITA cca 20 minut

Bench-press:
5x 20 kg
5x 40 kg
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 95 kg, 1. pracovní, až doposud stopky
5x 95 kg, bez stopek, nemám sílu
5x 95 kg, konečná
nešloto, dnes by pět sérií nepadlo, natož se stopkama, někdy příště...

Dřepy:
3x 60 kg
3x 90 kg
1x 110 kg
1x 120 kg
1x 130 kg
5x 115 kg, 1. pracovní, Magumi - of course, +20 kg
5x 115 kg
5x 115 kg
5x 115 kg
5x 115 kg, 5. pracovní
5x 115 kg a plynule jedeme dále...
5x 115 kg
5x 115 kg
5x 115 kg
5x 115 kg, 10. pracovní, těch dvanáct, že bychom zvládli
5x 115 kg
5x 115 kg, 12. pracovní, Magumi odnáší kotouč na stojan... tak ho asi dvě sekundy přemlouvám, že těch patnáct by bylo lepší
5x 115 kg
5x 115 kg
5x 115 kg, 15. pracovní, mám dost, ale Magumi mi to vrací, že dáme ještě jednu ;)
5x 115 kg
opět jsme se protáhli, ale ke konci už ty povídací pauzy mezi sériema šly k pěti minutám ;)

Borec v šatně si nás zřejmě všimnul - a nebo jsme mu zabírali dlouho platformu - protože se ptal, kolik tam těch sérií sázíme a jakému sportu je to dobré :)

Příště už ten počet pracovních sérií půjde určo rapidně dolů, tak na polovinu, Magumi tam bude mít 140 a to už je něco váha, já se dostanu na takový rozumný základ 120 a vzhledem k aktuální formě už to bude těžké.

Konečně jsem objednal supple... AAKG, BCAA, Creatin, Glutamin. Tak doufám, že začnou být tréninky veselejší ;)

Dante Flyshit: dík, no sedmičky už jsou na čelňácích slušné :) tam se do větších opáček nerad pouštím - odchází úchop, lokty padají, dochází dech... to leda tak s lehčí váhou ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobré to bylo. :)

decarabas

PříspěvekZaslal: út září 15, 2015 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

Borec v šatně si nás zřejmě všimnul - a nebo jsme mu zabírali dlouho platformu - protože se ptal, kolik tam těch sérií sázíme a jakému sportu je to dobré :)

Toto mi je povedome
Pekna drepovacka, so suplementami pojdes ako stroj!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: