vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čo spraví jeden opasok s jedným Vlkom!
Pecka, teším sa na ďalšie výkony.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:

P.s. Mmch, Pája to MČR suverénně vyhrála. :)

Pavla to vyhrála a to prakticky úplně bez tréninku. Byla dobu v Thajsku trénovat bojůvky a poslední zápisy na fcb jsou o tom, že léčí nějakou virózu.
Z nulovýho tréninku udělat mistrovskou výkonnostní třídu a vyhrát MČR absolutně není vůbec špatný.
Magumi

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Magumi napsal:

Pavla to vyhrála a to prakticky úplně bez tréninku. Byla dobu v Thajsku trénovat bojůvky a poslední zápisy na fcb jsou o tom, že léčí nějakou virózu.
Z nulovýho tréninku udělat mistrovskou výkonnostní třídu a vyhrát MČR absolutně není vůbec špatný.

To je pěkný understatement. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Silově jsi na tom podle mě dost dobře. 5x130kg čelní dřep je hodně pěknej výkon.

díky Pajas, to se nepočítá, to jsem jenom testoval pásek ale doufám, že to půjde nahoru a dostaneme se kde už jsme byli dřív, než skončí cyklus

lukinobr napsal:
12x120kg na sumo mrtvý tah s Bw 96kg berete za super výkon? Ok no. ten čelnák ale hezkej, jak na tom byla hloubka?

díky za reakci, ale to mě jenom kluci chtěli povzbudit do začátku cyklu se sumem začínám a počítám, že na to budu muset vyrobit nějaké svaly, které na klasiku nebyly potřeba. proto jsem měl obavu z úvodních "předepsaných" 6x10x120 a potěšilo mě, když to padlo. na konci cyklu, za pár měsíců, uvidím, jestli se to někam pohne.

váhovku uvádím jenom pro záznam k výkonům, je v tom hromada tuku (BF 25+), ale zatím se mi to nedaří při současném tréninkovém plánu snižovat, i když v tomhle cyklu se na to zaměřím.

čelňáky mají hloubku mírně pod paralel, jezdím je pořád stejně, níž se s rovnýma zádama nedostanu, nějaké video z loňska by se určitě našlo.

Draper napsal:
Vidis, jak se ti sila pekne udrzela a to jste posledni hodne tezke drepy jeli s Magumim pred nekolika tydny
Ted by ses krasne mohl posunout i o kus dal

těžké dřepy a cyklus jsme končili před Mikulášem sílu testuji jenom doplňkově, ale ten propad mi vždy připadá neuvěřitelný a říkám si, jak jsme mohli jezdit takovou váhu a ještě v sériích že se posuneme, to doufám, co jsi začal dřepovat, tak jsi nám pěkně zvednul laťku

Magumi napsal:
Ty se teda nešetříš, parťáku. :) Moc pěkný, ty čelňáky, na konci cyklu tam budeš sázet o dvacet kilo víc, ani nemrkneš. :)

jak teď přecházím na plnou suplementaci, tak jsem jak králíček Duracell a potřebuji obden vybíjet baterie

ps: konec cyklu je ještě daleko a hladový sytému nevěří

decarabas napsal:
Čo spraví jeden opasok s jedným Vlkom!
Pecka, teším sa na ďalšie výkony.

dík, taky jsem zvědavý, jak se do konce cyklu skamarádíme, ale už mám aspoň ověřeno, že přidává u obou dřepů

spekounP napsal:
Magumi napsal:

jj, taky ji sledujeme, má ve své třídě značný výkonností náskok, takže si může jenom tak pim-pam odskočit něco vyhrát
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

19. ledna 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 2. týden

do včera jsem ještě doléčoval zbytky rýmy od Silvestra, kolem vidím, slyším a čtu, jak lidé padají jako mouchy do postelí... tak jsem se včera taky probudil, knedlík, sucho a bolest v krku, únava... to mě tak naštvalo! nasadil jsem dostupné prostředky - čaje, pastilky, kapky do nosu, paralen... a dnes ráno jsem se probudil ve stavu "zatím je to nerozhodně".

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou 5 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
12x 105 kg, 1. pracovní, a jdeme na to... hned špatný setup a předklánělo mě to
12x 105 kg, svižně v tempu, v závěru už unavené
12x 105 kg, s pauzama nahoře, každé jedno opáčko precizní.... a ještě náročnější
12x 105 kg, opět svižně a s tím už to nějak zkusím doklepat
12x 105 kg
12x 105 kg
12x 105 kg, 7. pracovní, došla šťáva, poslední čtyři jsem nějak vydřel
12x 105 kg, znovu jsem se soustředil a už viděl světlo na konci tunelu :)
12x 105 kg, 9. pracovní, Magumi ještě zažertoval, že nemusí být finální... zůstalo to pouze v této rovině :)
tak jo, podle plánu, na to, jak mi bylo, to šlo líp než minule, suplementace hodně pomáhá. Magumi je dříč, měl tam +20 a taky mu to šlo líp než minule. buduje si hodně slušnou základnu ;)

benč byl trvale obsazený, všechny volné lavičky - že bychom ji šoupli na naši dřepovací platformu ;) - taky obsazené... tak jsme prohodili pořadí.

Přítahy VČ k pasu:
10x 85 kg
10x 85 kg
10x 85 kg
10x 85 kg

Bench-press:
8x 60 kg
10x 85 kg, 1. pracovní, pěkně to lítalo, takhle cítím, když zabírá kreoš
10x 85 kg
10x 85 kg
12x 85 kg , 4. pracovní, minule jsem ji nedal, tak dnes 2 opáčka navíc ;)
vše s jistotou, bez zastávek nahoře (krom úplně posledních dvou), pumpička, spokojenost. Magumi je tlakostroj a i když se nemohl opřít do noh, tak tam těch +20 nasázel ;)

Váhovka: 96.4 kg

Velmi příjemný pocit, že jsme to zvládli, v pátek ještě uvidím, jestli jsem tím udolal i bacila nebo jestli on udolá mě, ale radši bych se udržel v cyklu.
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

22. ledna 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 2. týden cyklu

válčím s nemocí, těším se, až budu moci vše dělat naplno a prozatím jsem spokojený, že jsem mohl na dnešní trénink a držím se v cyklu.

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
6x 105 kg, 1. pracovní, čekal jsem to lehčí, problém se zpevnit a udýchat to
6x 105 kg
6x 105 kg
6x 105 kg, 4. pracovní, tak s nás s Magumim napadlo totéž - co budeme dělat, až tam bude 120 :D
6x 105 kg
6x 105 kg, 6. pracovní, splněno
když jsem si to v neděli testoval, tak jsem čekal, že to dnes bude easy... kdepak, zřejmě mi ta nemoc něco ubrala, shyby jsem rovnou vynechal.

Klokov press:
1x 42,5 kg, 0x užší úchop, 0x military... ozvalo se pravé rameno, většinou se s tím dá cvičit, ale teď to nešlo
10x 20 kg, Magumi poradil, abych to zkusil s osou, zpočátku ztuha, ale pak už lehce
10x 22,5 kg lepší, rameno cítím, ale tahle váha mu nevadí
10x 32,5 kg pořád dobrý, zřejmě bude nějaká kritická váha, kde se to láme
10x 42,5 kg tak aspoň jedna dnes :) zvednout to poprvé byla krize, ale pak už jsem to překonal
s ramenama jsou furt nějaké problémy, je to už delší doba, když se nepřetíží, tak normálně funguje, neumím trénovat a zároveň ho opravit. Magumi tlako-stroj jede furt dál.

Mrtvý tah SUMO:
5x 65 kg, no pěkně... třísla ještě bolí od minula...
3x 105 kg, naštěstí se přes to dá jít, regenerace proběhla a zbytek je v hlavě
12x 125 kg, 1. pracovní, zámek, touch&go, zámek vydržel až do konce
12x 125 kg, 2. pracovní, zámek, a od teď už s pokládáním, zámek vždy držím až do konce
12x 125 kg
12x 125 kg
12x 125 kg, 5. pracovní, na tuhle jsem byl nastavený dle plánu, ale dnes hecoval Magumi...
12x 125 kg, 6. pracovní, odtahal jsem, ale pak mě rozbolela hlava, pulzující bolest, konec tréninku
z toho mám velkou radost, i když to pořád není žádná váha, ale:
1. udržím to zámkem celou dobu aniž bych si to znovu chytal... a teď mě pořádně brní palce :D
2. přihodil jsem si dvě opáčka na sérii nad plán, ať se co nejdýl udržím v cyklu - u suma je nejtěžší první opáčko, kdy se do toho nedokážu srovnat... od druhého už je to easy, protože činka mě při pokládání srovná sama a stačí se jí držet.
MadMag dnes tahal 165, bezpáskově, a je to opravdu zážitek sledovat... šlo mu to líp než minule a technika je lepší než při klasice - lépe koordinuje pohyb nohou a zad.

Wellness - bolest hlavy přešla tak po čtvrt hodině, až po sprše ve vířivce... a když přešla, tak jsem málem usnul :D jenže se přidaly dvě slečny... "čtyřicítka na krku"... odhadem jsme přišli tak o dvěstě litrů vody... a nemohl jsem si pohodlně natáhnout nohy ;) nemohl jsem vůbec nic po té poslední Magumiho sérii... ani kdyby bylo na co koukat :D

Váhovka: 95.8 kg
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na tú hlavu bacha, pamätám, ako to vyplo mňa po drepoch.
Ale ideš dobre a podľa plánu, škoda tých ramien veru. Snáď sa to zlepší čím skôr.

btw MadMag je perfektná prezývka

vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Na tú hlavu bacha, pamätám, ako to vyplo mňa po drepoch.

no jo... na to si vzpomínám, tak to bych určitěl nechtěl... to jsem z toho ještě dnes vyváznul dobře. pokud mám zobecnit naše dva případy, tak za to můžou vysilující high-reps série... v Tvém případě jsi jel ty dřepy v tahu, takže není divu, v mém případě stačilo skončit plánovanou pátou sérií... jenže jak člověk pozná "až se ucho utrhne", že... navíc u toho suma mám vždy první opáčko kritické a natlakuje mi to hlavu jak meloun... prostě to ještě neumím. Magumi s tím ovšem problém nemá :)

decarabas napsal:
Ale ideš dobre a podľa plánu, škoda tých ramien veru. Snáď sa to zlepší čím skôr.

to je taková chronická závada a v tomhle cyklu mi to zatím tolik nepřekáží... military nemáme a Klokova oželím, když to nepůjde... možná po dnešku bude rozumnější postupně přidávat než tam rovnou hodit pracovní, i když pak třeba dám tu pracovní jenom jednu.

decarabas napsal:
btw MadMag je perfektná prezývka

jj, ještě nevím, jakým stylem to psát, ale co jsem viděl posledního Mad Maxe 3D, tak Magumi do toho šlape se stejnou urputností :D

vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

26. ledna 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 3. týden cyklu

tak bacil nakonec udolal mě, po pátečním tréninku a pracovním procesu jsem večer ulehl do postele a vstal až v neděli ráno... pak jsem chvíli laškoval s nedělním doplňkovým tréninkem, ale po víkendovém nákupu jsem opět zalehl do postele a doufal, že v úterý ten trénink dám. dnes jenom doufám, že devátý den nemoci už by to snad mohlo jít správnou cestou, protože cyklus bude stále náročnější.

s tou bolestí hlavy jsem taky nevyvázl tak hladce jak jsem čekal, mírná bolest přetrvala, asi jako mírná kocovina, ale ta do dalšího dne přejde zatímco ta hlava mě bolela čtyři dny a ještě dnes ráno jsem ji mírně cítil. žádná legrace, budu si hlídat.

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:
3x 60 kg, pravé rameno pořád v háji, nedaří se pořádně usadit osu vzadu, Voltarenem jsem ráno mazal, ale na tohle nestačí
3x 80 kg
12x 110 kg, 1. pracovní série, vůbec to nešlo, pomalá, těžká opakování
12x 110 kg, svižný nástup... vydržel 6 opakování a pak opět dřina
12x 110 kg
12x 110 kg, 4. pracovní, ozvala se hlava, bezva, tak čekám, jestli příští série nebude poslední
12x 110 kg, 5. pracovní, trochu se to zhoršilo, ale mohlo by to vydržet
12x 110 kg
12x 110 kg, 7. pracovní, sedm opáček a pak už úplně bez šťávy
12x 110 kg, 8. pracovní, trochu jsme si orazili a máme to z krku... doslova :)
těžší než jsem čekal, vylekala mě ta bolest hlavy, tak jsem to sledoval a objevovala se při delším zadržení dechu a delší námaze - prostě pokud jsem se s tím dřepem dole moc páral, tak se zvyšoval tlak v hlavě. aspoň vím, čemu se vyhýbat. Magumi +20 a dřel na hranici vědomí... příště na mě bude průběžně mluvit, když přestává artikulovat, tak už je to špatný ;)

Bench-press:
8x 20 kg
3x 60 kg
10x 87,5 kg, 1. pracovní, dnes jsem byl rád, že mi to Magumi podával, s tím ramenem by to spíš nešlo
10x 87,5 kg
10x 87,5 kg
12x 87,5 kg, 4. pracovní, desítky vždy v sérii touch&go bez stopky nahoře, dvě navíc s výcháním
dobrý, váha nenápadně roste a zatím ty desítky drží, ještě příště. Magumi si dnes lépe lehl a +20 mu tam taky lítalo.

Přítahy VČ k pasu:
10x 87,5 kg
10x 87,5 kg
10x 87,5 kg
10x 87,5 kg, 4. pracovní, stačilo
už to těžkne a přestává být striktní

Vířivka... paráda, zavřít oči a dát si dvacet... jsem nemohl :)

Váhovka: 97.0 kg, podle váhy už zřejmě nemocný nejsem... i když stravu zase tak neprasím... tak to asi přibírám vodu :) protože kachnička o víkendu... to je zdravá domácí strava ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte môj obdiv, idete parádne a plníte plán, ešte aj keď straší zdravie.
Tá hlava, to je svinstvo, mal som to rovnako, zadržanie dychu a natlakuje to hlavu hnusne. Kým "len" bolí, je to OK, mňa to potom doslova zložilo, taká bolesť, že som si musel sadnúť - dúfam, že toto ti nehrozí. To bol vlastne aj dôvod, prečo som v poslednom čase prešiel na systém do 6 opakovaní a potom zdochýňam pri dlhších sériách

Takže držím palce a vaše systematické zlepšovanie sa mi robí radosť.

Magumi

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk je úžasný dříč, je hrozně motivující s ním cvičit. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
spekounP

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Masakr, koment k těm dřepům jsem už psal k Magumimu.

Bacha na to rameno, ať nedopadneš jak já minulý rok.
Zjistil jsem, že ramenu nedělá moc dobře kombinace špatná mobilita + úchop na úzko při dřepech. V kombinaci s benchpressem to pak jde do kytek dost rychle. Zkus trochu širší úchop, na ty kardio-série nepotřebuješ tolik řešit maximální zpevnění horních zad.
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Tá hlava, to je svinstvo, mal som to rovnako, zadržanie dychu a natlakuje to hlavu hnusne. Kým "len" bolí, je to OK, mňa to potom doslova zložilo, taká bolesť, že som si musel sadnúť

jj, já to doteď z tréninku neznal... ale sednout jsem si v ten pátek nemusel... rovnou jsem si lehnul a málem nestihl Magumiho šestou tahovou sérii ;) dík za potvrzení, aspoň už vím, na co si dávat bacha... kritické to bude opět v pátek až budou zase sumo tahy, neumím to první opáčko a to mě vždycky načne, zvláště, když je pak high-reps série.

Magumi napsal:
Vlk je úžasný dříč, je hrozně motivující s ním cvičit. :)

s Tebou taky... ve chvíli, kdy si začnu stěžovat si uvědomím, kolik tam máš naloženo Ty a hned je mi líp ;)

spekounP napsal:
Bacha na to rameno, ať nedopadneš jak já minulý rok.
Zjistil jsem, že ramenu nedělá moc dobře kombinace špatná mobilita + úchop na úzko při dřepech. V kombinaci s benchpressem to pak jde do kytek dost rychle. Zkus trochu širší úchop, na ty kardio-série nepotřebuješ tolik řešit maximální zpevnění horních zad.

to bych nerad... já už si s ramenem něco odžil a nevím pořádně, co s ním, když už je načnuté, krom toho, že netrénovat. úzký úchop na dřepech jsem vypustil hned, ale ani ten "střední" - malíčky na prstýnky - nebyl snadný, šíře už jsem nechtěl. military je teď zabité, na klokova zkusím v pátek zase rozhýbání od dvacítky, na benč se daří díky kurzu od Kulicha zapakovat... až na to podání činky, ale naštěstí za mnou stál Magumi. musím s tím nějak přežít a sledovat, jak se to bude vyvíjet. díky za podporu.
spekounP

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ještě jedno doporučení k tomu rameni

mě v určitou dobu pomáhalo, když jsem mezi sériema dřepu nebo benche na začátku tréninku dělal takový minikomplexy na zadní ramena a rotátory s pidijednoručkama - vzal jsem si 2kg nebo 3kg jednoručky a jel jsem upažování v předklonu+různý cviky na rotátory ve velkym počtu opakování
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 29, 2016 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

29. ledna 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 3. týden cyklu

zdravotně se to lepší, doléčuji rýmičku, ještě to na mě znovu zkouší nějaké škrábání v krku, ale o víkendu už bacila dorazím a od příštího týden si začnu tréninky užívat. ha ha :D

MOBILITA 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
1x 100 kg
6x 110 kg, 1. pracovní, nějaká těžká... tipoval bych tak o pět kilo více než minule :D
6x 110 kg
6x 110 kg
6x 110 kg
6x 110 kg
6x 110 kg, 6. pracovní, podle plánu
nic fatálního, postupná adaptace, "veselo" začne být až 120+

Klokov press:
10x 22,5 kg, zahřívání, poprvé opět miss, ale podruhé už jsem odlepil
10x 32,5 kg
10x 42,5 kg, 1. pracovní dle plánu
10x 42,5 kg, 2. pracovní
rameno není v pořádku, takže jsem zvolil stejnou taktiku jako minule, začátek byl stejně těžký jako minule, ale nakonec to šlo, sice jenom dvě pracovní místo čtyř, ale co už...

Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg
12x 130 kg, 1. pracovní
13x 130 kg, 2. pracovní, video , v půlce mi vypadlo počítání, tak jsem radši vzal nižší číslo, začíná bolet hlava
12x 130 kg, 3. pracovní, od 8. opáčka bolest hlavy, prodýchával jsem, zadržení dechu na minimum, ale stejně se to horšilo
4.-6. pracovní vypuštěné, silově by to tam snad bylo, ale do bolesti hlavy, ze které se nejsem schopen zotavit, už nejdu. i tak to byla dobrá půlhodinka, než se to zklidnilo. tak jsem jenom fandil Magumimu, který tam dnes nasázel neuvěřitelný objem... bude video z jedné série, jak to sam sází jako stroj :)

Váhovka: 97.5 kg, vypadá to, že něco přibírám a vzhledem k životosprávě by to nemusel být jen tuk, který už bych měl taky začít shazovat.

dnes sice jen polo-trénink, ale i tak jsem spokojený... měl jsem docela obavu z toho mrtvého tahu, hlavně, jestli to půjde silově a pak taky co hlava, která už bolela jenom velmi mírně, takže jsem nedokázal odlišit, jestli je to důsledek doznívající nemoci nebo z minulého týdne, ale nakonec to bylo naopak... jak už to bývá :) silově to šlo dobře, ale vypnula to hlava. příště už snížíme počet opáček, tak snad to bude lepší. ale i ty tři pracovní se počítají.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: