vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

9. února 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 5. týden cyklu

v sobotu v Jihlavě jsem nastyd, neděli jsem preventivně proležel, aby to šlo co nejrychleji pryč, včera ještě rýmička, ale dnes už lepší, do pátku si dávám oraz, žádné doplňkové tréninky, už se potřebuji doléčit na stopro.

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou 10 minut, pravé rameno pořád na houby

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
10x 120 kg, 1. pracovní, dnes žádné dvanáctky, podle plánu jak je předepsáno...
10x 120 kg
10x 120 kg, 3. pracovní, a dobře jsem udělal, cvičí se příjemně, na hranici komfortní zóny
10x 120 kg
10x 120 kg
10x 120 kg, 6. pracovní, moc jsem se předklonil a ztratil balanc... nesmím ten předklon zneužívat :)
10x 120 kg
10x 120 kg, 8. pracovní, ale stejně ta šťáva došla a závěr už byl pomalý
10x 120 kg, 9. pracovní, ta už nějak jít musela
tohle bylo fajn, že jsem se rozhodl ubrat počet opáček a jet spíše na kvalitu a ne jen na kvantitu... příště bude zase hůř. Magumi už se dostává mimo mé chápání, protože dávat tam opakovaně desítky se 140... to už je moc, jsem zvědavý, jak ten objem přetaví, ale vypadá to slibně.

Bench-press:
3x 60 kg
3x 82,5 kg
8x 92,5 kg, 1. pracovní, žádné desítky, ale osmičky dle plánu... a hned to bylo fajn :)
8x 92,5 kg
8x 92,5 kg
8x 92,5 kg, 4. pracovní, v pátém už jsem se zasek a pak po jedničkách... kdeže více :)
příjemné pumpování, na příště ještě rezerva, alespoň do začátku, velký dík Magumimu, který mi činku podával jak jeřáb... ramenu se vůbec nechtělo ji odlepit a takhle jsem se mohl soustředit pouze na benč.

Přítahy VČ k pasu:
10x 92,5 kg, 1. pracovní
10x 92,5 kg
10x 92,5 kg
10x 92,5 kg, 4. pracovní
mírný cheating, ale zatím to jde dobře, tak jsem nechal desítky

Váhovka: 96.9 kg

díky nižším počtům opáček se z toho stal příjemný trénink... tak nějak v sobotu jsem pochopil, že cílem není se uštvat, ale sílit ;) v pátek to ale bude krušné... sumo nechám na první sérii, jak to půjde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Dave1913

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si od těch vysokých objemů slibujete?
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:

vysoký vrchol pyramidy váha roste, ale počty sérií a opakování se průběžně snižují, takže se to časem plynule začne přetavovat do silovějších tréninků... spoléháme na adaptaci a v cíli nás snad budou čekat vyšší maximálky
Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Dave1913 napsal:

vysoký vrchol pyramidy váha roste, ale počty sérií a opakování se průběžně snižují, takže se to časem plynule začne přetavovat do silovějších tréninků... spoléháme na adaptaci a v cíli nás snad budou čekat vyšší maximálky

Přesně tak. Je to nastavené na 8 týdnů hypertrofie, 8 týdnů silovky, 2 až 4 týdny peaking (to ještě uvidíme).

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:

To je ale debilní dotaz, ještě s tím smajlíkem
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 09, 2016 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Dave1913 napsal:

To je ale debilní dotaz, ještě s tím smajlíkem

:-)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. února 2016, pátek

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, 5. týden cyklu

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou 10 minut

Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 110 kg
6x 120 kg, 1. pracovní
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg
6x 120 kg, 6. pracovní
končí legrace, začíná to být těžké a vyčerpávat, správné usazení a úchop jsou kritické, jinak je peklo tu sérii dokončit - "povedlo" se mi ve třetí. Magumi to tam sázel pěkně dynamicky, rovná záda... než to ztěžklo a začal klouzat úchop pravou rukou.

Klokov press:
nula, nula, nic... x 45 kg první mi Magumi nahodil, ale ani druhé jsem sám nedal, nemám sílu to rameno přetlačovat

CG bench press: (cca 40 cm)
10x 65 kg, 1. pracovní
10x 65 kg
10x 65 kg
10x 65 kg, 4. pracovní
tohle šlo a když jsem si dal osu výše, tak jsem si ji i sám podal. váha lehká, ale stejně to v závěru sérií začalo tuhnout.

Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg, Magumi ještě dál rozcvičoval, já se šel přimáznout...
8x 140 kg, 1. pracovní, zámek, pokládáno, žádné dvanáctky, ani desítky, plánu se budu držet :)
8x 140 kg
8x 140 kg
8x 140 kg
8x 140 kg
10x 140 kg, 6. pracovní, a potvrdilo se, že moc rezerva nezbyla :)
z tohoto cviku mám vždy obavu, třísla bolí, před očima mám rozštěp, který dělá Makuška :) zatáhnout první je jako zatáhnout osobák... ale pak se to rozhýbe a jde to. a slova Magumiho "pokud máš rezervu, nech si ji na poslední sérii!" jsem si dnes vzal k srdci a dobře jsem udělal :) dobrý úchop byl základ, pak už to šlo, poslední dvě opáčka těžší, no a v poslední sérii už jsem byl unavený na nějaké rekordy.

Magumiho výkon snad ani nekomentovat... osmičky se 180??? a to ještě poslední tři série byly ty lepší. když pak jdu po něm a sundávám kotouče, tak si připadám jako nedochůdče :)

Váhovka: 96.4 kg

Další týden cyklu za náma a pořád se tomu nepřestávám divit ;) Na příští týden nám Magumi naplánoval deload, což není divu při těch šílených objemech, které tahá. Ovšem jásat je předčasné... deload v jeho významu neznamená, že shodíme dvacet kilo nebo pojedeme půlku opáček, tyhle představy se ukázaly liché, deload znamená, že místo třeba deseti těžkých sérií dáme jenom pět. Jenže mně už to je kolikrát po pěti sériích jedno ;)

PS: Přestávám cítit palec na ruce. Při tom zámkovém úchopu na sumo cítím, že si u pravého palce vždy skřípnu nějaký nerv, jinak mi to chytnout nejde. No a po tréninku v tom palci ztrácím cit. Je na to nějaká mast? Nebo je potřeba to nějak masírovat? Při psaní všemi deseti ho nepotřebuji a mezerník s ním zmáčku, spousta cviků se dá jet bezpalcově, ale stejně bych ho chtěl nějak udržet při životě ;) Chtěl jsem u něj vydržet co nejdýl, ale asi budu muset střídavě.
seeya

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

preco sa trapis s tym uchopom, ked moze trhacky pouzivat magnuson, eddie hall a ine zvery zo zoo tak ani tebe gulky neodpadnu neboj sa :D Ak tajne trenujes kung fu a potrebujes robit prstami diery do dreva tak berem spat :D

ten objem cvikov ale aj vahy na celnakoch su mimo mojho chapania, ale to som uz aj tak pisal hehe
spekounP

PříspěvekZaslal: pá únor 12, 2016 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu zámkovému úchopu. Vzpěrači v aréně si palec omotávají takovou tou bezpolštářkovou leukoplastí.
Já jsem zámek zkoušel cca 14 zpátky, ale stačilo když jsem při jedné sérii pořádně nedomáčknul ten palec, činka mi při sérii lehce klouzla a urval jsem si kůži z půlky hrany palce.

Jinak výkony obou mazec.
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

16. února 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, DELOAD po 5. týdnu cyklu

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg, Magumi naplánoval dvě pracovní, čekal jsem pět, tak řekl teda tři... byl jsem spokojený :)
10x 120 kg, 1. pracovní
12x 120 kg, 2. pracovní, dvě stačí, řekl Magumi, dej si dvanáct opáček :)
10x 140 kg (PB max reps) , chtěl jsem si dát jenom trojku... ale přišlo mi, že jsme shodili na 120 (Magumi dřepoval 140), tak jsem pokračoval až do osmi a pak se ještě kousnul a zakulatil to :)
příjemné rozdřepování a šmytec :)

Bench-press:
5x 20 kg
3x 60 kg
8x 92,5 kg, 1. pracovní, tak tady prý zase deload není potřeba...
8x 92,5 kg
8x 92,5 kg
10x 92,5 kg, 4. pracovní
rezerva do příště zůstává, dobrý

Přítahy VČ k pasu:
10x 92,5 kg, 1. pracovní
10x 92,5 kg, 2. pracovní, tady že dvě pracovní stačí

Váhovka: 97.0 kg

tak jsme si odpočinuli... já teda lenivím :), v pátek, že si taky ještě orazíme a příští týden na to zase vlítnem ;)

Naposledy upravil vlk# dne út únor 16, 2016 10:47 am, celkově upraveno 2 krát
Nabuko

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:

10x 140 kg (PB max reps) , chtěl jsem si dát ještě trojku... ale přišlo mi, že jsme shodili na 120, tak jsem pokračoval až do osmi a pak se ještě kousnul a zakulatil to :)
[/i]

Tomu vy hovorite Deload ? rekord na opakovania so 140

Inak dobry vykon v celom tomto cykli sledoval som to a len nechapavo krutil hlavou kde na to beriete silu
vlk#

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cyklus je teprve v začátku... to jsme jenom zařadili taktickou pauzu a příští týden jedeme dál ;)

a ten osobák byl neplánovaný... prostě to šlo líp, než jsem čekal a zdá se, že se nám ten objem zúročuje... zase do objemu :) dát si jednu sérii as-much-reps-as-possible zase není taková dřina ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: út únor 16, 2016 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
cyklus je teprve v začátku... to jsme jenom zařadili taktickou pauzu a příští týden jedeme dál ;)

a ten osobák byl neplánovaný... prostě to šlo líp, než jsem čekal a zdá se, že se nám ten objem zúročuje... zase do objemu :) dát si jednu sérii as-much-reps-as-possible zase není taková dřina ;)

Až se po osmém týdnu přehoupneme směrem k síle, tak se to postupně zúročí i v maximálkách. Teda aspoň doufám. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
spekounP

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2016 8:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkná práce, máte slušně našlápnuto, 10x140kg je pěknej výkon

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: