|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:38 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Slayter:tim zes volil neparlamentni stranu tak si vlastne nesel k volbam |
vys co? s temahle kecama di do .....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:41 pm Předmět: |
|
|
TAK,temahle kecama jste se prave panove vyprofilovali jako totalitne smyslejici individua,smerem na pravo posunuty.
Mozna ze za dlouhej cas vam jednou dojde,ze tohle je demokracie,ze kazdy voli,koho chce a ze prave diky stadnosti nasich volicu bude porad stejna vladni garnitura a stejnej bordel.
| citace: | | Ten kdo nevolil ODS, tak jakoby dal hlas komunistum, protoze CSSD a KSCM je jedna parta. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | stromba napsal: | | Poděkujme voličům ED a nezávisllým, že vytvořili tuto situaci. Je to demokracie, když evidentně víc jak 55% lidí si přeje pravostředovou vládu a dopadne to remízou? je mi na blití, po Paroubkově projevu mi ještě teď běhá mráz po zádech, proboha co je to za člověka? |
protoze sou lidi jako ty,co si myslej,ze maj pravdu jen oni. proc by nemel nekdo volit neparlamentni stranu? chapes vubec,ze prave proto,ze se vsichni furt drzej zabehlejch koleji tu mame dilema ksc,cssd,ods..protoze nikdo jinej se k valu nedostane,pac "prece by propadl hlas" ,kdybys ho volil..z tohodle je mi nabliti, hlavne ti z vas co tu porad dokola omilate slovo demokracie a sami by ste nejradsi uslapali,kazdyho kdo nevolil jako vy -
z toho bliju ja |
Já taky uvažoval o mimoparlamentí straně, jenže proto že jsou lidé jako ty je teď tady taková situace. Uvědom si že volby dělají média a ty rozhodli o 5 stranách. Rozumný člověk to pochopí a zvolí si stranu co míá šanci a je pro něj nejpřijatelnější. prostě je to tak nastavený a je naivní myslet si že si najednou lidi řeknou že budou volit mimoparlametní strany. Známý si teď nadává že volil ED a já se mu nedivím. Kdyby se aspoň domluvili strany co maj trochu šanci a spojili se, ale takhle prostě ne. Pochop to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:45 pm Předmět: |
|
|
A rozhodně si nemyslím že mám vždycky pravdu já, ale v tomto případě se ukázalo že jsem ji měl tak to aspoň uznej. Něco jiného je to co bych si přál a to co je reálné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:46 pm Předmět: |
|
|
| stromba napsal: | | A rozhodně si nemyslím že mám vždycky pravdu já, ale v tomto případě se ukázalo že jsem ji měl tak to aspoň uznej. Něco jiného je to co bych si přál a to co je reálné. |
a vcem si ji mel,ze tu lidi volej ze setrvacnosti? ano to mas pravdu- uznavam
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:48 pm Předmět: |
|
|
Lídři ODS se nechali slyšet, že ODS v případě výsledku 100:100 bude usilovat o úřednickou vládu a předčasné volby.
Někteří z ODS říkají, že i velká koalice může být řešením.
Tak taková je zhruba situace, já osobně jsem pro tu první možnost. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:49 pm Předmět: |
|
|
Sesivany:velka koalice? sry ale uz sem vytuhlej...
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:50 pm Předmět: |
|
|
velka koalice myslim nebude. Od toho, co Paroubek rekl pri projevu se od nej vsichni krom KSCM distancovali
|
|
| nahoru |
|
 |
H.o.n.z.a
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:51 pm Předmět: |
|
|
Psychopat Paroubek svym prohlášením vznik velké koalice tak trochu znemožnil...to si ještě myslel, že má s ksčm 101...vypadá to na nový volby...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:52 pm Předmět: |
|
|
Mě se to nelíbí stejně jako tobě, ale než riskovat že můj hloas propadne, radši to dám straně, která je pro mě nejpřijatelnější. Jsem srab a přiznám to. Já jsem tyto volby pojal tak, že buď vyhraje levice a bude dál zadlužovat stát, přerozdělovat a oddalovat nutné reformy nebo ODS, která by s KDU a zelenýma vytvořila podle mě přijatelnou a vyrovnanou koalici a vzájemně by se usměrňovali v některých svých výstřelcích.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
Vyměnit Paroubka a udělat velkou koalici - taky řešení. Nových voleb se trochu bojím, táhlo by se to dlouho a ekonomicky by to nepřineslo nic dobrýho, aspoň myslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
H.o.n.z.a
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:57 pm Předmět: |
|
|
| stromba napsal: | | Vyměnit Paroubka a udělat velkou koalici - taky řešení. Nových voleb se trochu bojím, táhlo by se to dlouho a ekonomicky by to nepřineslo nic dobrýho, aspoň myslím. |
Kdo se proti němu postaví? Sobotka? Škromach? Bublan?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:57 pm Předmět: |
|
|
stromba:ale to nejde ODS a CSSD maj absolutne protichudne myslenky... nikdy spolu nepudou... budou nove volby...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:00 pm Předmět: |
|
|
| stromba napsal: | | Mě se to nelíbí stejně jako tobě, ale než riskovat že můj hloas propadne, radši to dám straně, která je pro mě nejpřijatelnější. Jsem srab a přiznám to. Já jsem tyto volby pojal tak, že buď vyhraje levice a bude dál zadlužovat stát, přerozdělovat a oddalovat nutné reformy nebo ODS, která by s KDU a zelenýma vytvořila podle mě přijatelnou a vyrovnanou koalici a vzájemně by se usměrňovali v některých svých výstřelcích. |
Konecne rozumny slovo...
s tim souhlasim-----mozna sem ja ac-trochu rozcilenej--omlouvam se chtel neznacit,ze treba i ten stereotyp voleni prinesl tolik hlasu cssd a proto i proto je ted 100 ku 100 patova situace.
Vymenit Paroubka a pojede se dal..to bych rekl,ze bude levnejsi varianta,nez dalsi volby.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|