|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Budete volit v nadcházejícíh volbách |
| Ano |
|
88% |
[ 61 ] |
| Ne |
|
11% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 69 |
|
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | no, vcelku spokojenost. Ods a topka zdanlive prohra, ale jelikoz ted bude v parlamentu gulas jak svina, tak lidi budou jeste s laskou vzpominat na casy kdy byla u moci pravice. Do roka mame predcasne volby. Presne tohle jsme potrebovali :) |
--
[admin] Piš názory, jaké uznáš za vhodné, ale piš je slušně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 3:49 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Majesty napsal: | | no, vcelku spokojenost. Ods a topka zdanlive prohra, ale jelikoz ted bude v parlamentu gulas jak svina, tak lidi budou jeste s laskou vzpominat na casy kdy byla u moci pravice. Do roka mame predcasne volby. Presne tohle jsme potrebovali :) |
Nesmysl, levice se u koryta udrží. Teď máš v parlamentu jel levicové a středové strany, takže průsečik programů a zájmů je velký. I když, pokud by se všichni spojili proti ČSSD a komoušům, Sobotka by asi sežral čepici |
Zadna velka koalice nehrozi.
Mohl by tady tomu mentalne prepubertalnimu chlapci dat nekdo banana na tyden at se uklidni a uvedomi si ze takhle se na verejnosti nemluvi? Vrat se do vydlakova bro :)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
Ale ste to doje*ali bratia, ako my _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 5:13 pm Předmět: |
|
|
Tak. A teď si vás kůpím všecky! (Babiš)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
a za par mesicu jdem volit zas, jestli bude mit jeste vubec nekdo chut:-) pro me zklamani, ukazalo se, ze Praha je stat ve state:)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 5:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 5:58 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem s výsledkem poměrně spokojený.
Jen mě zaráží, kolik máme v ČR neúspěšnejch manďáků (úspěšnej člověk nikdy nepůjde volit ČSSD a Komunisty) _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
| tarzos napsal: | Taky jsem s výsledkem poměrně spokojený.
Jen mě zaráží, kolik máme v ČR neúspěšnejch manďáků (úspěšnej člověk nikdy nepůjde volit ČSSD a Komunisty) |
inteligentni nazor dvacetileteho ucha co hleda babu s dvema airbegy
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so říjen 26, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
inteligentni nazor dvacetileteho ucha co hleda babu s dvema airbegy  [/quote]
Inteligentní názor 22 letého studenta Ekonomky, pracujícího v zahraničí a teď OSVČ  příští rok mám v plánu Politologii. Ještě něco máš na srdci, nebo zavřeš prohlížeč a budeš tupě čumět na svoje červené pozadí? _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Basar Hafiz al-Asad

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
OKAMURA
Těší mě že banda kryplů z ODS zažila debakl, děsí mě kolik lidí volilo Babišovo imperium ( při jeho rozhovoru pro volebni studio mě úplně napadl Husák, ale i ten uměl líp česky než Babiš, navíc stylem ,,já nevim, já nic nevim, ne fakt, já nic nevim,, no super podívaná )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|