Svobodne? Nerealistictejsi a populistictejsi program maji uz jen okamurovci :) ja volim ods jelikoz jsem stranik, bohuzel strana tyhle volby nema zrovna silnou pozici a kampan sice ma tu mladickou dravost ktera ji chybela v poslednich volbach, ale zase postrada ten potrebny "sedy vlas". :)
Co jsem si tu cetl tak tu vsichni nadavaji na soucasnou politickou situaci jako vsichni vsude, ale ja fakt nevim proc. ma se z vas nekdo tak spatne jako? ;) nenechte se zmanipulovat medii, minula vlada toho udelala opravdu dost dobreho.
Svobodne? Nerealistictejsi a populistictejsi program maji uz jen okamurovci :) ja volim ods jelikoz jsem stranik, bohuzel strana tyhle volby nema zrovna silnou pozici a kampan sice ma tu mladickou dravost ktera ji chybela v poslednich volbach, ale zase postrada ten potrebny "sedy vlas". :)
Co jsem si tu cetl tak tu vsichni nadavaji na soucasnou politickou situaci jako vsichni vsude, ale ja fakt nevim proc. ma se z vas nekdo tak spatne jako? ;) nenechte se zmanipulovat medii, minula vlada toho udelala opravdu dost dobreho.
Nech tento text vytesat někam do kamene Majesty. Konečně rozumný člověk, který vidí věci jinak, než jsou mu naservírovány. Já sám jsem chtěl nejprve volit Babiše, posléze Svobodné. U ANO jsem nakonec objevil, že tato strana nikdy nemůže fungovat jako strana vládnoucí. Argument, že nejde do politiky kvůli penězům a proto nebude krást, je naprostý nesmysl. Jde do politiky kvůli jediné věci, která mu ještě chybí. Kvůli moci. A celá ta strana je seskupená kolem člověka a jeho peněz, ne kolem myšlenky. Navíc včera v té superdebatě na ČT mě přesvědčil úplně, že na to nemá. Svobodní jsou zase moc naivní. Nejsou to populisti, ale jejich program a myšlenky jsou nereálné. Nicméně doufám, že se dostanou přes 5%, aby se mohli ukázat trochu víc, protože věřím, že to myslí upřímně, jen jsou trochu v oblacích. No a o ostatních nemusím mluvit. Kdo volí duo ČSSKSČ je naprostý tupec. Okamura je k smíchu. Bobo to samé. Já to házím Karlovi s Kalouskem a doufám, že se Kalousek dostane na finance zase
To by mě zajímalo, v čem spatřujete nereálnost programu Svobodných. Mach v každé debatě mluví věcně, velice logicky a každý jeho argument ( či bod jejich programu ) má ekonomickou logiku a opodstatnění. Co se týká populismu, tak to je celkem dost vedle vzhledem k tomu, že od založení strany jsou jejich názory konzistentní a prakticky neměnné. Kdyby byli populisté, tak by své názory a program měnili na základě nálad ve společnosti.
Neberte to jako útok, spíš by mě vážně zajímalo, v čem vidíte nějaké utopistické myšlenky.
20 let nás tady ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP09 okrádají a zase se najdou lidi, co tyto strany budou volit, dobře vám tak, ať vás okrádají a smějí se vám do xichtu, blbec si ani nic jiného než okrást nezaslouží!!! a kdyby náhodou nějakého šulínka napadlo, že TOP09 tady není 20 let, tak jsou tam lidi, kteří odešli z KDU-ČSL
Celkove se mi libi pristup Babise.... prijde mi, ze to ma v hlave srovnany... to samy okamura, i kdyz ten me prijde moc populistickej..... provareny partaje volit nebudu ani omylem...nechapu vubec jak nekdo muze premejslet o volbe ODS, ci snad TOP09.... pripadne CSSD.... pak se divime ze to tu je jaky je, kdyz se dokola volej stejny lidi :/ ...je to k uzoufani.....
Jinak abyste se do me mohli pustit jeste vic, tak jsem volil Zemana (jakozto mensi zlo, neumim si predstavit Knizete jako prezodenta.... i kdyz se Zemanem v leccems nesouhlasim, tak se mi libi jeho razantni pristup.... co se "prorizly huby" tyka, tak s tim, ze se s icim nemaze.... i kdyz napriklad "Cechia" byl vazne ulet...krom toho je jeden zmala, kterej nwzavrhuje armadu - jeji existenxi a obycejny vojaky.... oproti diskuterum na novinkach kteri by armadu zrusili)
Nazdar, chtěl jsem ti jenom říci, že nevěřím, že bys nevyšel se svým platem, protože pod 30000 netto ho jistě nemáš, ale to je v pohodě. Akorát bych se tě chtěl zeptat ohledně zastávání se obyčejných vojáků.
Kdo je u tebe takový vzorový obyčejný voják a kdo už je neobyčejný ?
A podle tebe kolik parazitů připadá na jednoho obyčejnýho nebo poctivýho vojáka ?
Já sloužil ve stejný "firmě" a vždycky mě rozčilovalo, jak se někdo chvástá, že chce pomoci obyčejným vojákům a nakonec z toho měli prospěch jenom ti, co se za ně schovávají.
30 netto po tak kratke dobe? to bych rekl tak za dva roky az...
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
To by mě zajímalo, v čem spatřujete nereálnost programu Svobodných. Mach v každé debatě mluví věcně, velice logicky a každý jeho argument ( či bod jejich programu ) má ekonomickou logiku a opodstatnění. Co se týká populismu, tak to je celkem dost vedle vzhledem k tomu, že od založení strany jsou jejich názory konzistentní a prakticky neměnné. Kdyby byli populisté, tak by své názory a program měnili na základě nálad ve společnosti.
Neberte to jako útok, spíš by mě vážně zajímalo, v čem vidíte nějaké utopistické myšlenky.
Taky je volím. Nereálnost možná vidí v tom, že v dalších 4 letech svůj program nedokážou naplnit. Což by mělo být všem jejich voličům jasné. Ale můžou na sebe upozornit a pokud se vyvarují chyb tak v dalších volbách to může vypadat jinak. Těch 5% bych jim přál, ale když to nevyjde, tak 3% překročí a s penězma od státu se budou moct víc zviditelnit. Jak už bylo někde řečeno (možná Machem) menší zlo je pořád zlo a jejich idee a vystupování Macha je mi velice blízké (nikomu nic nenutí ani neslibuje hory doly), takže nemám jinou možnost.
Vážně si někdo myslí, že nás media přesvědčila o tom, že se tu máme špatně i když to tak ve skutečnosti není? To jako vážně? Nám se totiž stačí rozhlídnou kolem sebe a otevřít oči,protože spousta pracujících lidí žije se svými rodinami z ruky do huby a přesně tak jak to napsal Grimley,rozbitá pračka je pro ně nepředstavitelný výdaj. Všichni nemůžeme být úspěšní a být vítězové, protože zkrátka někdo musí zase prohrát. Věřím, že některým lidem by pomohlo, aby vypadli z té pos*áné Prahy alespoň na metr a viděli jak se žije jinde třeba s 8-10k platem.
20 let nás tady ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP09 okrádají a zase se najdou lidi, co tyto strany budou volit, dobře vám tak, ať vás okrádají a smějí se vám do xichtu, blbec si ani nic jiného než okrást nezaslouží!!! a kdyby náhodou nějakého šulínka napadlo, že TOP09 tady není 20 let, tak jsou tam lidi, kteří odešli z KDU-ČSL
souhlas
_________________ `Bolest, kterou cítíš dnes, bude síla, kterou pocítíš zítra…`
Taky je volím. Nereálnost možná vidí v tom, že v dalších 4 letech svůj program nedokážou naplnit. Což by mělo být všem jejich voličům jasné. Ale můžou na sebe upozornit a pokud se vyvarují chyb tak v dalších volbách to může vypadat jinak. Těch 5% bych jim přál, ale když to nevyjde, tak 3% překročí a s penězma od státu se budou moct víc zviditelnit. Jak už bylo někde řečeno (možná Machem) menší zlo je pořád zlo a jejich idee a vystupování Macha je mi velice blízké (nikomu nic nenutí ani neslibuje hory doly), takže nemám jinou možnost.
Vážně si někdo myslí, že nás media přesvědčila o tom, že se tu máme špatně i když to tak ve skutečnosti není? To jako vážně? Nám se totiž stačí rozhlídnou kolem sebe a otevřít oči,protože spousta pracujících lidí žije se svými rodinami z ruky do huby a přesně tak jak to napsal Grimley,rozbitá pračka je pro ně nepředstavitelný výdaj. Všichni nemůžeme být úspěšní a být vítězové, protože zkrátka někdo musí zase prohrát. Věřím, že některým lidem by pomohlo, aby vypadli z té pos*áné Prahy alespoň na metr a viděli jak se žije jinde třeba s 8-10k platem.
No vidíš. Moje okolí si zase může dovolit dost a když se podívám na lidi na dělnické profesi, prohulí více než já prosportuji, takže to s nimi až tak špatné nebude. Když jsem se třeba v Lounech (hodně chudá oblast s vysokou nezaměstnaností) ptal lidí proč nejezdí pracovat do Prahy, měli hodně výmluv, ale bylo vidět, že prostě nehodlají obětovat čas na dojíždění a jeho organizaci. Když se na dojezd složí 3-4 lidi, ten benzín a ostatní nákladny kolem auta nevyjdou až tak vysoko.
Hynek! napsal:
Svobodní mají program správně podle ekonomických teorií, ale zapomínají na to, že ekonomický systém se musí přizpůsobit kultuře národa. Chtějí do toho jít jako buldozer, což je nemožné. Uvidíme (možná) jak budou schopni vnímat realitu.
dandík napsal:
Majesty napsal:
Nech tento text vytesat někam do kamene Majesty. Konečně rozumný člověk, který vidí věci jinak, než jsou mu naservírovány.
Dandíku, neber si to osobně, ale ukázal jsi krásně rigidní myšlení. "Majesty napsal co si myslím, tudíž je génius jako já"
Majesty, ODS dostala několik šancí a všechny promrdala. Já téhle straně nevěřím ani pravicovost, natož schopnost něco vylepšit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru