| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 07, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | po tom co sem mu rikal ze je to uplne na hovno co dela at si tam da pulku vahy co tam ma a jede to az dolu me pozadal o pomoc ja sem nevidel jestli si sundaval nebo ne tak sem mu sel jednu pomoct ale je to zase stejne...kokot jinak bych se na nej vysral | Přesně tak to bylo i se mnou. Měl tam 120kg a měl tak na 90kg v plným rozsahu. Pak jsem mu říkal shoď si a bude to lepší a on si debil ještě 5kg přidal. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
kde jste byli hosi kua? plnej gym patnactiletejch fotbalistu s melirem
mrtvola 5x5 up to 140
nigga 5x5x100
push press 5x5 up to 80 asi PR
krceni ramen 5x6-8 up to 170
lytka
skoda mluvit co se tam zas delo
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 5:45 pm Předmět: |
|
|
bench 5x3x130
celni drepy 5x5xasi95
pritahy 5x5up to 100
kladiva 5x5x30
bricho
super trenink s Daymoonem
v posilovne zase bylo videt hodne cirkusovejch kousku napriklad bencer s rozsahem 7,5 cm atd atd
a zacina me srat ta zakrska nesympaticka krava na baru ktera po me chce kazdej den potvrzeni ze sem student a prohlizi ho asi 10 minut div po me nechce otisky prstu nebo vzorek moci
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
no takova ta mala zakrsla s malym telem a velkou hlavou... permicu kupuju priste, zavidi mi ze sem student a nemusim pracovat v bluegymu za 34 kc za 2 hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | no takova ta mala zakrsla s malym telem a velkou hlavou... permicu kupuju priste, zavidi mi ze sem student a nemusim pracovat v bluegymu za 34 kc za 2 hodiny |
kurva nevim, takovej tam nikdo neni....leda ta nejstarsi a nejsympatictejsi ze vsech..... tak bacha na jazyk _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
ja vim ze spolu neco mate  nekdy ti ju ukazu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ta blond nebo ta černovlasá? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 6:29 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem si. Ona je taková nevyrovnaná. Zdá se mi, že jí něco chybí :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
BD trefil přesně moji myšlenku. Asi čtvrt roku zpátky se tam furt obírala s jedním fešákem a už jsem ho hrozně dlouho neviděl ani cvičit ani s ní u baru. Zanedbaný sex. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tam je nějaká blond?
Tam je starší a ta mladší černovláska a nikoho jinýho tam nikdy nevidim _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |