|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
jinými slovy, všechny kaloricky restriktivní režimy mají za následek, že se organismus stane efektivněji pracujícím a kalorie šetřícím... ale na druhou stranu si představovat, že jezením metabolismus nastartuju a čím víc budu žrát, tím bude rychlejší - to aspoň na mně nefunguje, zkoušel jsem to:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Onlywatch
|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 10:20 pm Předmět: |
|
|
Jo to mi říkalo hodně lidí, začni pořadně jíst a hejbat se a metabolismus se ti rozběhne a budeš palit jak lokomotiva. Můj výsledek byl ten, že jsem přibral ještě víc než na menším prijmu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 10:34 pm Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | | Jo to mi říkalo hodně lidí, začni pořadně jíst a hejbat se a metabolismus se ti rozběhne a budeš palit jak lokomotiva. Můj výsledek byl ten, že jsem přibral ještě víc než na menším prijmu... |
Tohle řešit po netu je strašně těžký a na metabolismus má vliv řada faktorů - množství svalové hmoty, hormony, výživa, genetika.
Takže co fungovalo někomu jinému, nemusí fungovat tobě.
A pokud chceš zjistit, jestli ti nějaký přístup funguje, skuz u něj zůstat nějakou dobu.
On se ti ten metabolismus třeba trochu rozběhl, ale nemůžeš čekat tisíce kJ za den.
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: so červenec 09, 2016 6:30 am Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | | Jo to mi říkalo hodně lidí, začni pořadně jíst a hejbat se a metabolismus se ti rozběhne a budeš palit jak lokomotiva. Můj výsledek byl ten, že jsem přibral ještě víc než na menším prijmu... |
To je přece zcela logické. Lidský metabolismus je takhle nastavený. Pokuď jsi dlouhodobě v energetickém deficitu, po překlopení do energetického přebytku si organismus dělá zásoby a splácí dluh. Tohle je ten začarovaný kruh. Vyzkoušej si najít rovnovážný stav příjmu a výdeje energie a stále ho drž. Tělo nadbytek tuku na nic nepotřebuje a automaticky se ho zbavuje, protože je to energeticky výhodné. K tomu zařaď nepravidelně dny s minimem sacharidů tak 1x-2x za týden a zvyš příjem zdravých tuků. Dodržovat životosprávu bez chlastu, zmrzliny atd. je samozřejmost. Za cca. dva roky bys měl dosáhnout cílové váhy nastálo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 11:54 am Předmět: |
|
|
Co když pujdu borci po-pá 1500kcal a v sobotu, neděli to hodím na 2500 a takhle třeba dva měsíce, říkam znovu že mi nejde o zachování svalové hmoty, ale celkově chci shodit všude po těle. Zejména nepřijemný je když se vám tuk ukládá na obličej a prsa, což vypadá vtipně když vám lezou břišaky, ale zbytek je naplacanej jak u holky.
Pro představu na 173 cm, mám zatlej biceps 40 a silově na shyby zvedám 10x svojí váhu 87+ 30kg zavaží.
Většinu kcal bych tahal z bilkovin a trošku tuků a sachrů..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 2:08 pm Předmět: |
|
|
Pises, ze ti nedela problem nabrat svaly zpatky. Tak fakt zkus tu hladovku. Je to i zajimava zkouska odolnosti a vule.
|
|
| nahoru |
|
 |
Onlywatch
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 2:20 pm Předmět: |
|
|
Dobře jdu do toho, mohl by jsi mi dát i nějaké konkretní rady ohledně té hladovky ?
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 2:59 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne út červenec 12, 2016 5:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne út červenec 12, 2016 5:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 3:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 4:18 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne út červenec 12, 2016 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 5:47 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil FrantaatnarF dne út červenec 12, 2016 4:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
o.g.
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 8:52 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil o.g. dne út červenec 12, 2016 5:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 9:17 pm Předmět: |
|
|
myslim, ze litas z extremu do extremu...jinak s temi 125kg jsi vypadal drsne ;]
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po červenec 11, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Onlywatch napsal: | | Dobře jdu do toho, mohl by jsi mi dát i nějaké konkretní rady ohledně té hladovky ? |
Ja jsem drzel hladovku dost spatne, pustari maji milion ruznych zasad. Ja jsem proste nezral, pil kafe, jedl vlakninu abych vylucoval a mel pohyb strev. Nekdo dela klystyry, to se mi prici. Proste bud tyden o hladu, nic na tom neni, jeste usetris na jidle. Delal jsem to uz dvakrat, jednou sedm, jednou tri dny. Takze na tom asi nic nebude. Vaha ti pujde dolu, po tu dobu ale necvic, bylo by to k nicemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|