Zhodnotenie treningu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zhodnotenie treningu  Úvodní stránka -> Trénink -> Zhodnotenie treningu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alak1234 napsal:
no ked davam uplne na siroko tak citim dost bicepsi napumpovane aj zvikne bit nane svalovka na druhy den vetsinou idem 5 seri 40 25 15 15 12 abo tak

nedelej jich tolich, rekneme treba jenom 3x15, delej je jenom na sirku ramen, mozna o dlan sirsi
najdi si pekne fulbody a tohle dej na zaver kazdeho treningu
a bude to OK

drep, bench, premisteni+vyrazovy tlak
mrtve tahy, kliky na bradlech, superserii na ruce

a pokazde tam dej ty tri serie shybu a mas projete dokonale cele telo
Alak1234

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

presne vtej posilke co mozem donej chodit zadarmo neni hrazda ... je tam len bench lavicka stojan na drepi a oska a dost zavazi na pridavanie preto som rozmyslal ze tie zhybi abo aj s bradlami dam po boxerskom treningu 3 4 serie
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po září 03, 2012 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alak1234 napsal:
presne vtej posilke co mozem donej chodit zadarmo neni hrazda ... je tam len bench lavicka stojan na drepi a oska a dost zavazi na pridavanie preto som rozmyslal ze tie zhybi abo aj s bradlami dam po boxerskom treningu 3 4 serie

to taky nicemu nevadi, pokud to nepojedes do vycerpani (ani jedna serie nesmi byt namahava) tak klidne shybuj kazdy den, ale neprehanej to
ja je delam prot, abych uvolnil zada po drepech, mrtvolach a tlacich na ramena
Alak1234

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebude to velmi vadit ze dvakrat do tyzdna drepi tazko, a ktomu anglicaky raz tyzdene 8 seri okolo 12 14 op pauzi svihadlo, raz beh intervali, a raz sprinty do kopca ( to dam tak za 5min ale je to makacka na nohy horia) ? taze vlastne 5 raz v tyzdni noham dam zabrat a potom dve dni odych a zas ?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alak1234 napsal:
a nebude to velmi vadit ze dvakrat do tyzdna drepi tazko, a ktomu anglicaky raz tyzdene 8 seri okolo 12 14 op pauzi svihadlo, raz beh intervali, a raz sprinty do kopca ( to dam tak za 5min ale je to makacka na nohy horia) ? taze vlastne 5 raz v tyzdni noham dam zabrat a potom dve dni odych a zas ?

nebude, tezke jsou jenom drepy
ale prijde mi ze vis nakecas nez nacvicis :-D
Alak1234

PříspěvekZaslal: út září 04, 2012 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

popisem ne ?:)
Alak1234

PříspěvekZaslal: po říjen 08, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este by ma zaujiomalo ci sa oplati abo robi to niekto,ze da,napriklad raz za tyzden aj viac seri napriklad 10 11 drepov abo benchu po 2 op abo 3

a este jeden dotaz myslite ze by mohlo fungovat zeby som siel napriklad tak ze dam si trening po 8 seri ale po 1 op drepov mrtvol a benchu a potom tu istu vahu dalsi trening po 2 op a dalsi po trebas 3 4 a zas potom dalsi trening zvisit vahu a zas 1 op a dalsi trening stou vahou istou 2 a potom dalsi stou istou vahou 3 4 a zas tak ?:) dufam ze to dakto pochopi :)

myslim to tak ze teraz dam drep 100 po 5 v 8 seriach mrtvolu 120 po 5 v 8 seriach a bench 80 po 5 v 8 seriach a zeby som zvisil vsetko o 15kg a dal 8 po 1 op a potom dalsi trening po 2 a potom po 3 a zas zvisil vahu napriklad o 5kg a zas po 1 op :)) neviem ci to dakto pochopi ak ano tak dik

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zhodnotenie treningu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: