|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pruzicka
|
Zaslal: po září 08, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Bosi napsal: | Je dobry napad to doporucovat nekomu starsimu (60 let). Jedna se o tchana, takze to bude orisek. Vzdycha u kazdyho pohybu.
Da se v tom drepu sedet spatne? Co kdyz mam chvi vahu na spickach, ci nohy divne do stran a vahu jen na vnitrnich hranach chodidel? Dam taky asi 10 min, jeste ze o vikendech casto pracuju na zahrade :) |
Hele moje matka (je ji 65) si precetla clanek, drepla si a prohlasila, ze je to nejlepsi terapie na jeji zada a sakra, proc mi to nekdo nerekl driv. Takze ano, doporucil bych to kazdemu, ale selsky rozum - pokud tchan naposledy sedel v drepu ve skolce, tak to bude chvilku trvat, nez to zacne povolovat a uvolnovat se. Stejne tak nez zacnou reagovat vazy, chrupavky a tak.
Co se tyka pozice - stridat. Jak je ti to pohodlne, neni jedna spravna svata uzasna Nirvana. Obcas sed s rovnyma zadama, obcas je uplne povol, obcas siroky, obcas uzky postoj, spicka tu ci onde. Drep je super vec, ale zase z toho nedelejme nastroj, ktery vyresi problemy v pasmu Gazy (spousta lidi prezentuje svoje nastroje jako uzasne a univerzalni). Tak to neni.
Drep je jenom jedna z pozic, ktera ma obrovske benefity, jenom uz jsme je prestali delat a ma to svoji cenu. Takze je postupne dostante zpet a bude dobre :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: po září 08, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,tak jsem si prostudoval Tvé stránky a musím říct že je tam velice mnoho zajímavých a poučných věcí.Hodně mě zaujalo to zápěstí..parádní počtení..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosi
|
Zaslal: út září 09, 2014 3:09 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Zdravím,tak jsem si prostudoval Tvé stránky a musím říct že je tam velice mnoho zajímavých a poučných věcí.Hodně mě zaujalo to zápěstí..parádní počtení.. |
Coze? Tam je clanek o zápěstí? To jdu hned precist ....
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: út září 09, 2014 7:39 am Předmět: |
|
|
| Irminsul napsal: | | Zdravím,tak jsem si prostudoval Tvé stránky a musím říct že je tam velice mnoho zajímavých a poučných věcí.Hodně mě zaujalo to zápěstí..parádní počtení.. |
Diky. Ted jsem byl v Kodani na celem vikendu, ktery se cely tykal "obrnovani" tela, neco jako to zapesti. Hodne prace na kloubech, kolenou, pateri, ramena...
Pristi clanek je (bude, uz je napsany, ale jeste neni na webu) reportaz o Corsetu.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st září 10, 2014 8:58 am Předmět: |
|
|
Mám ještě dotaz.. když ten dřep neudělám v plném rozsahu aniž bych že převrátil muži si dát něco pod paty ? _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:18 am Předmět: |
|
|
flew:
| flew napsal: | | Mám ještě dotaz.. když ten dřep neudělám v plném rozsahu aniž bych že převrátil muži si dát něco pod paty ? |
| pruzicka napsal: | | efnit napsal: | | nějaké tipy, když u pokusu o tenhle posed zákonitě padám na záda? ^^ |
Vypodloz si paty (par casaku) a casem ubirej |
Asi tak..
Obecně: nechápu, jak někdo může dřepovat s činkou a neudržet se sám ve dřepu _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:26 am Předmět: |
|
|
To jsem prehlidl... Mě chybí fakt kousek abych se nepřevrátil _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: |
Obecně: nechápu, jak někdo může dřepovat s činkou a neudržet se sám ve dřepu |
Já jsem třeba na tom tak moc špatně, že si musím podkládat nohy u normálního dřepu s činkou a nedávno jsem zjistil, že kdybych chtěl jezdit i mrtvý tah, tak i u něj by bylo lepší si ty nohy podložit. A to se pravidelně každý den strečuji komplet celé tělo vč. té prdele (kyčlí) a achilovek, které v tomto případě jsou asi ten problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
strecovat cely nestaci, tohle je konkretne v lytkach _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:40 am Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: |
Obecně: nechápu, jak někdo může dřepovat s činkou a neudržet se sám ve dřepu |
Naprostá většina lidí, ať už cvičí nebo ne, se sama naboso neudrží ve dřepu, minimálně když začínají. Mně to trvalo nějaké dva roky a potřebuju se na to rozcvičit, zastudena to nedám. A to se mobilitě systematicky věnuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
u me je to jedna z mala veci, co dam i za studena
kuprikladu zeme v predklonu se mam problemy dotknout i zahratej _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st září 10, 2014 9:57 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | By mě nikdy nenapadalo že někdo nedokáže sedět v dřepu |
Průměrná kancelářská krysa přepadne jak šiška. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st září 10, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Riku napsal: | By mě nikdy nenapadalo že někdo nedokáže sedět v dřepu |
Průměrná kancelářská krysa přepadne jak šiška. :) |
Já jsem bohužel taky kancelářská krysa Ale co no, já zas neumím stojku nebo hvězdu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 10, 2014 10:58 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Já jsem třeba na tom tak moc špatně, že si musím podkládat nohy u normálního dřepu s činkou a nedávno jsem zjistil, že kdybych chtěl jezdit i mrtvý tah, tak i u něj by bylo lepší si ty nohy podložit. A to se pravidelně každý den strečuji komplet celé tělo vč. té prdele (kyčlí) a achilovek, které v tomto případě jsou asi ten problém. |
| Ustinov napsal: | | strecovat cely nestaci, tohle je konkretne v lytkach |
Ono to není až tak o strečinku, jako spíš o pohybu. Motorické kontrole, synchronizaci atp. Můžeš udělat klidně provaz, placku nebo se dotknout čelem prstů u nohou (zdravím, Péťo :), ale stejně to nemusí znamenat, že se dostaneš do hezkýho dřepu. Je to o softwaru, ne o hardwaru :) (nebo spíš o firmwaru :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|