30/30 Squat challenge

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 30/30 Squat challenge  Úvodní stránka -> Trénink -> 30/30 Squat challenge
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Blackoff

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to jsem si myslel, že jsem na tom s mobilitou hodně špatně Ale nedokážu si představit, že bych nejezdil atg dřepy..

Možná proto jsem u nás v posilce nikdy neviděl jet nikoho hluboký..
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robiť stojku či drep - to môžeme všade, takže aj drepovací či stojkovací challenge...
Ale vysieť denne 7 minút (kľudne si to časovo rozdeliť) na hrazde ? .... Nemám hrazdu...
Ako by ste to vy poriešili ? 7 dní v týždni sa v posilňovni nevyskytujem, a aj keby hej, na 7 minút čistého času obsadiť hrazdu každý krát, to by bolo o nervy...
To človek musí zavrhnúť, keď nikde v okolí nevie o ničom, na čo by sa pekne s vystretými rukami ale aj vystretými nohami (čiže aby to bolo v peknej výške...) zavesil...
Asi fakt treba poriešiť hrazdu... Škoda len, že potom treba vŕtať do steny. Potom tí čo nebývajú "vo svojom" (ja bývam ešte s mamou, ale nejak dlho to už nebude), tí si to nemôžu dovoliť, a proste - NEMôŽU VYSIEŤ NA HRAZDE 7 minút denne, alebo aj dlhšie......
JE TO ...DIVNÉ..... Môžem sa spojiť telefonicky, cez skype, atď s ľuďim aj z Grónska, je to oveľa jednoduchšie pre súčasného človeka, ako vysieť denne 7 minút na hrazde....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Viset se dá všude možně. Na dveřích, schodech, zábradlí, venku, na větvi, stojanu na prádlo...

Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

tp je MUJ podpis!!!
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Viset se dá všude možně. Na dveřích, schodech, zábradlí, venku, na větvi, stojanu na prádlo...

Na dverách visieť s vystretými nohami ? Nemeriam 120cm.... Na schodoch ? ... nemám dom. Zábradlie ? Na vetve ? ...to vždy ísť visieť do lesa ?... :D na sídlisku veľké stromy nemáme (s veľkými vetvami teda), akurát v lese. Stojan na prádlo ? .... v byte ani na balkóne ho nemá asi nik
To nie sú výhovorky, tu sa to tvoje "motto" nehodí. Ešte mi nezabudni poradiť tyčky v autobuse...
Proste treba uznať, že je to oveľa náročnejšie na možnosti, než sedenie v drepe a robenie stojky. Hlavne, keď to chce človek robiť 6-7 krát týždenne.

Visieť na dverách......

Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne st září 10, 2014 2:12 pm, celkově upraveno 1 krát
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
Proste treba uznať, že je to oveľa náročnejšie na možnosti, než sedenie v drepe a robenie stojky.

To jo. Ale i tak je asi miliarda možností, kde se pověsit.
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
DikobrazieDieťa napsal:
Proste treba uznať, že je to oveľa náročnejšie na možnosti, než sedenie v drepe a robenie stojky.

To jo. Ale i tak je asi miliarda možností, kde se pověsit.

Áno, tak mi daj teleport, nech sa teleportujem po celej zemi na Miliard miest, aby som našiel tých miliard možností...
A neviem či je riešenie nájsť miesto na visenie, kde sa treba dopraviť 20 minút, povysieť X krát X minút (aby to dokopy bolo 7 minút), potom 20 minút cesta naspäť...... ... Keby som mal ísť na súťaž vo visení, tak možno. ALE INAK NIE SOM IDIOT. Proste asi to fakt chce hrazdu do bytu, SAKRA !!!!!

Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne st září 10, 2014 2:19 pm, celkově upraveno 1 krát
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
kubaz

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na to jak jsem neskutecne zkraceny a imobilni, tak mi tahle pozice nedela problem, aji v ni par minutek vydrzim, zarazuju uz cca tyden do rozcvicky, proste si drepnu a chvilku drepim
Balista

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
Visieť na dverách......

No vidíš a já dělám na dveřích občas i "shyby", když není jiná možnost.
" Buď chceš nebo ne, to ostatní jsou kecy "
Autor citátu je P.Krištofovič, nemám ho rád, ale v tomhle má pravdu..
Riku

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si vezmi tyč od koštěte nebo nějakou trubku a přidělej jí mezi dva stromy. Problém?
Marky V.

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
ZeleznaKoule napsal:

Mám takový tajný cvičební koutek kus od domu. Staré opuštěné staveniště: obrubníky, tvárnice, zídky, krásná rovinka na sprinty a to vše s výhledem na les. Ale není tu hrazda. Je tu ovšem ve výšce přes dvě zídky položená silná fošna, takže jsem vzal šikovnou latičku, přibil jí na kraj tý fošny a hrazda je na světě. Maličkost, samozřejmě, ale buď něco chci a něco pro to udělám anebo hledám výmluvy.
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
ZeleznaKoule napsal:
ZeleznaKoule napsal:

Mám takový tajný cvičební koutek kus od domu. Staré opuštěné staveniště: obrubníky, tvárnice, zídky, krásná rovinka na sprinty a to vše s výhledem na les. Ale není tu hrazda. Je tu ovšem ve výšce přes dvě zídky položená silná fošna, takže jsem vzal šikovnou latičku, přibil jí na kraj tý fošny a hrazda je na světě. Maličkost, samozřejmě, ale buď něco chci a něco pro to udělám anebo hledám výmluvy.

"ÁNO", budem chodiť na opustené stavenisko, niekde X km od môjho bytu, aby som si dorezal ruky na hrdzavom železe....... ...
Po tom ako som si pozrel ceny hrázd (celkom kvalitná na stenu - pre nie "ťažkú váhu" muža sa dá kúpiť už za 30€, značková), tak si kúpim. Myslel som, že stojí 100€, a nechcelo sa mi toľko dávať...

pán Rúžička : Dobrý deň, bodol by aj článok o visení na hrazde.... Zaujímal by ma Váš názor na to, koľko minút denne odporúčate, z akého dôvodu a podobne =)... lebo visenie na hrazde vidím ako protipól stojky. Musí sa to určite dobre dopĺňať...
Marky V.

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
Marky V. napsal:
ZeleznaKoule napsal:
ZeleznaKoule napsal:

"ÁNO", budem chodiť na opustené stavenisko, niekde X km od môjho bytu, aby som si dorezal ruky na hrdzavom železe.. ..... ...
Po tom ako som si pozrel ceny hrázd (celkom kvalitná na stenu - pre nie "ťažkú váhu" muža sa dá kúpiť už za 30€, značková), tak si kúpim. Myslel som, že stojí 100€, a nechcelo sa mi toľko dávať...

pán Rúžička : Dobrý deň, bodol by aj článok o visení na hrazde.... Zaujímal by ma Váš názor na to, koľko minút denne odporúčate, z akého dôvodu a podobne =)... lebo visenie na hrazde vidím ako protipól stojky. Musí sa to určite dobre dopĺňať...

Existuje vynález zvaný pracovní rukavice. Takový šikovný, se sucháčem přes zápěstí. Několik párů jich za rok padne - shyby, nošení obrubníků, swingy s tvárnicí atd. Samozřejmě chápu, že ne každý má u domu nějakou šikovnou lokalitu, jen jsem chtěl naznačit, že opravdu platí, že kdo chce, hledá cesty, kdo nechce, hledá výmluvy.
pruzicka

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
strecovat cely nestaci, tohle je konkretne v lytkach

nerikej :). a co myslis, jak se jako ty lytka natahnou ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 30/30 Squat challenge Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: