|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Francoa

|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:50 am Předmět: |
|
|
Trénink 6+1 je v pohodě,ale aby ses nepřetrénoval tak je dobré ho cvičit jen tři týdny a jeden týden odpočívat (21+7 Girondova) a nebo čtyři týdny a jeden týden odpočívat (Alan Palmieri) a hlavně žádný trénink nesmí přesáhnout 45 minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:38 am Předmět: |
|
|
45 minut? Proč ne? Kvůli kortizolu? Já ted v dietě zkouším pokročilý trénink 3+1 od Lukáše Roubíka a jde to bez problémů.
EDIT: Dodávám, že ve fitku strávím kolem 2h včetně aerobky
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: so leden 12, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so leden 12, 2013 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Paťo22
|
Zaslal: so leden 12, 2013 12:30 pm Předmět: |
|
|
presne... ja cvíčím 1,5 - 2 hodiny a za 2 mesiace som pribral okolo 6 kg, zmenšilo sa percento tuku, a chodím cvičiť po 16hodinovom fastingu... takže tak.. a žiadne BCAA nemám, dokonca ani proťák mi mama nechce ešte dovoliť.. je to obrovský mýtus..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: so leden 12, 2013 3:35 pm Předmět: |
|
|
Necvicit dele jak 45 min se vyplati v pripade superminimalistickeho programu jako Enter the Kettlebell program minimum nebo Power to the People, ktere jsou navic primarne silove orientovany. Pokud ale neni cas jit do zelezarny vic jak 2x tydne, tak to nestaci. Na druhou stranu trenink 6x2hod tydne zvladnou jen ufoni, mutanti, chuck norris a draper. A i ti se cas od casu potykaj s pretrenovanim:)
Je to hlavme o tom vyzkouset si, co vyhovuje tobe. 6x tydne proc ne, ale sel bych na to opatrne, pokud zacinas. Zacni na trech dnech a postupne pridavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: so leden 12, 2013 6:39 pm Předmět: |
|
|
Co tam potom v tom fitku děláte? 1,5 - 2h to tam čteš knížku? Tam se pánové musí cvičit a ne vykecávat. Proč mají sprinteři vymakaný těla víc než dálkový běžcí?,protože sprinter odvede co nejvíc práce v co nejkratší možné době.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so leden 12, 2013 8:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | Co tam potom v tom fitku děláte? 1,5 - 2h to tam čteš knížku? Tam se pánové musí cvičit a ne vykecávat. Proč mají sprinteři vymakaný těla víc než dálkový běžcí?,protože sprinter odvede co nejvíc práce v co nejkratší možné době. |
Poslys, ty jsi neuveritelnej znalec!
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:00 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Francoa napsal: | | Co tam potom v tom fitku děláte? 1,5 - 2h to tam čteš knížku? Tam se pánové musí cvičit a ne vykecávat. Proč mají sprinteři vymakaný těla víc než dálkový běžcí?,protože sprinter odvede co nejvíc práce v co nejkratší možné době. |
Poslys, ty jsi neuveritelnej znalec! |
Hele aponte,ještě řekni,že to není pravda! Dám vám se odkaz a stejně to neakceptujete. Klucí tak mi promiňte už budu cvičit jen 2h a nikdy mín je to super.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po leden 14, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
já ti sem dám odkaz, že když budeš žrát hlínu tak ti porostou svaly o 1,2% víc - budeš se podle toho řídit?
nemůžeš říct, že dlouhý tréninky jsou na nic, jde z nich těžit ale samozřejmě pokud to má nějaký tempo. měl jsem pěkný výsledky s tréninkem, co jsem jel všechno v supersériích (po 2-3 cvicích), zhruba 20-25 cviků, 80-100 sérií a s pauzama 30-60 vteřin.. na udýchání to bylo šílený, ale bylo to fajn a za 1,5-2 hodiny jsem to vždycky stihnul a úplně mi to vyhovovalo
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:04 pm Předmět: |
|
|
To jsou bláboly, nic se nedá paušalizovat. Co sedí jednomu, nemusí druhému.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | drlift_ napsal: | | Francoa napsal: | | Co tam potom v tom fitku děláte? 1,5 - 2h to tam čteš knížku? Tam se pánové musí cvičit a ne vykecávat. Proč mají sprinteři vymakaný těla víc než dálkový běžcí?,protože sprinter odvede co nejvíc práce v co nejkratší možné době. |
Poslys, ty jsi neuveritelnej znalec! |
Hele aponte,ještě řekni,že to není pravda! Dám vám se odkaz a stejně to neakceptujete. Klucí tak mi promiňte už budu cvičit jen 2h a nikdy mín je to super. |
Samozrejme ze to neni pravda. Pokud pojedes seriozni silovy trenink, tak se do 45 minut nevejdes ani omylem.
Pokud jedes nejaky lehci fitness nebo kulturisticky trenink a nebere te sila (a o svaly ti take az tolik nejde), tak se samozrejme trenink stihnout za 45 minut da. Jestli ti tenhle zpusob, s kterym se da dosahnout slusnych vysledku vyhovuje, neni duvod, abys ho opoustel. Urcite si ale nemyslim, ze je nejaky realny duvod, psat tady lidem co cvici dyl nez tvych idealnich 45 minut, ze necvici a vykecavaji....
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | já ti sem dám odkaz, že když budeš žrát hlínu tak ti porostou svaly o 1,2% víc - budeš se podle toho řídit?
nemůžeš říct, že dlouhý tréninky jsou na nic, jde z nich těžit ale samozřejmě pokud to má nějaký tempo. měl jsem pěkný výsledky s tréninkem, co jsem jel všechno v supersériích (po 2-3 cvicích), zhruba 20-25 cviků, 80-100 sérií a s pauzama 30-60 vteřin.. na udýchání to bylo šílený, ale bylo to fajn a za 1,5-2 hodiny jsem to vždycky stihnul a úplně mi to vyhovovalo |
Vždyť ho sem dej ten odkaz,co ti brání,ale vy jsem pořád chcete nějaký studie,odkazy a tak. Když sem něco pak dáš tak stejně se nad tím nezamyslíš a meleš svou jak 2h ve fitku jsou mazec. Když ti to vyhovuje tak takhle cvič já ti to brát nebudu sorry,že jsem vůbec psal.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|