|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 4:53 pm Předmět: |
|
|
Až už si ho vyzkoušel,že tady řikáš,že je to dobrej způsob jak se zabít? Tim klasickym benchem se skurvíš víc. No jo,ty ho vlastně cvičit nemůžeš,ty by jsi musel ubrat váhu a to ty nechceš.
On nebyl považován za obrovského guru  nazdar bazar  jen tady ho neuznáváte. Když zadáš na googlu V.Gironda tak ti tam toho vyjede spostu. Tak proč poslal Weider Arnolda ke Girondovi?????????????????????????????????????????????
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
Ano, to je 40 let zpátky a doba trochu pokročila.
Na googlu se najde věcí.
A kolik kulturistů od něj odešlo, protože se s ním neztotožnili jsi si také načetl?
Já tyhle teoretiky a studenty historie baštím.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:16 pm Předmět: |
|
|
já bych francoovi vůbec neodporoval a nechal bych to tak nějak doznít _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:21 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | já bych francoovi vůbec neodporoval a nechal bych to tak nějak doznít |
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:23 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Ano, to je 40 let zpátky a doba trochu pokročila.
Na googlu se najde věcí.
A kolik kulturistů od něj odešlo, protože se s ním neztotožnili jsi si také načetl?
Já tyhle teoretiky a studenty historie baštím. |
To co platilo dřív platí i ted . Napiš jména rád se přiučím .
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:33 pm Předmět: |
|
|
Hledej šmudlo.
Ne, kamaráde, metodika posilování se za těch 40 let změnila velmi podstatně.
A tím jsem skončil.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | kid napsal: | Ano, to je 40 let zpátky a doba trochu pokročila.
Na googlu se najde věcí.
To co platilo dřív platí i ted . Napiš jména rád se přiučím . |
Zrani syrovejch vajec taky fungovalo a ted uz se vi, ze to byla absolutni pi*ovina.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:42 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | Hledej šmudlo.
Ne, kamaráde, metodika posilování se za těch 40 let změnila velmi podstatně.
A tím jsem skončil. |
Jo? Hm asi jo . Já taky skončil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 5:47 pm Předmět: |
|
|
| ikski napsal: | | Francoa napsal: | | kid napsal: | Ano, to je 40 let zpátky a doba trochu pokročila.
Na googlu se najde věcí.
Zrani syrovejch vajec taky fungovalo a ted uz se vi, ze to byla absolutni pi*ovina. |
to snad ne http://www.darylconant.com/index.php?option=com_content&view=article&id=205:i-dont-get-it&catid=:blog
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 14, 2013 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Francoa napsal: | | ikski napsal: | | Francoa napsal: | | kid napsal: | Ano, to je 40 let zpátky a doba trochu pokročila.
Na googlu se najde věcí.
Zrani syrovejch vajec taky fungovalo a ted uz se vi, ze to byla absolutni pi*ovina. |
to snad ne http://www.darylconant.com/index.php?option=com_content&view=article&id=205:i-dont-get-it&catid=:blog |
ikski poukazoval za žraní syrových vajec, ne na pouhé jezení vajec, což se právě řeší v tom articlu tebou poslaném... ještě jednou se zeptám, čteš si ty odkazy anebo naše příspěvky pořádně? už jednou sis naběhl, když jsme řešili fyziologii trávení _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
|
| nahoru |
|
 |
Francoa

|
Zaslal: po leden 14, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | vzhledem k tomu, ze jsme vsichni videli tve fotky v aktualnich formach se prosim zdrz komentare a pouze poslouchej zdejsich rad |
tak to mi sem píšeš ten pravej co o něm jeden psal,že to tam pustil ať mu radši do logu nepíše tak nepiš ani mě. Vaše rady těch se budu určitě držet. To když sem se zeptal Daryla tak mi řekl víc než vy tady.
Esko alias kuchař nereaguj na mě.
Nemáš slov tak neměj a vajíčka nežer ani syrový a ani uvařený,aby se ti po nich nezvednul cholesterol
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po leden 14, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
tak se pak na nic neptej a budes vypadat tak jak vypadas, to je snad jednoduchy ne ?
a prosimte nevyjadruj se o vecech kterym nerozumis, uz tak staci ze se tu vubec bavis o cviceni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|