|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út červen 05, 2012 4:29 pm Předmět: |
|
|
nechci bejt hnidopich, ale bylo by férový ty fotky vyfotit ve stejným světle a ve stejným úhlu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marraw

|
Zaslal: út červen 05, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Kdybych měl někoho, kdo mě vyfotí a nemusel se fotit u zrcadla tak bych to udělal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st červen 06, 2012 5:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st červen 06, 2012 5:41 am Předmět: |
|
|
Dobrý žabáku  Myslím, že na dalším srazu provedeme kontrolu formy naživo _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Omlouvám se za kvalitu, nic moc, cvičím 9 měsíců, za 8 měsíců jsem nabral 35 kg hmoty, je mi 17 let, jen strava a teď už i doplněk stravy (protein)
výška 188 cm
váha 105 kg
hruď 120 cm
paže 43,2 cm a 42 cm
pás 93,5 cm
stehna 69 cm
lýtko 43 cm
(za studena, žádné pumpování, nic)
Naposledy upravil Radom dne čt říjen 04, 2012 12:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: st červen 06, 2012 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Arnie_one napsal: | Muze me nekdo vysvetlit, jak jde tohle udelat za 9 mesicu a za 8 nabrat 35kg. Nejak to nejsem z fyzikalnich zakonu pobrat |
Podle mě jde o to, že ten týpek předtím dělal nějakou atletiku..gymnastiku...hokej nebo nějakej sport, pak se vrhne na posilku a napíše, že chodí do posilky 9 měsíců a je to .... i když za 9 měsíců 35kg, to je docela mazec ... to musí mít buď kůži z elastanu, nebo tunu make-upu na strie :D ... tolik snad nepřibere ani ta nejžravější těhule |
ale jooo, přibere Jinak jak píšeš no. To snad není ani jinak možný ( nebo začnu trénovat v Karviné )
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 1:10 pm Předmět: |
|
|
Ti dám atletiku xD měl jsem půl roku před začátkem fitka velice vážné onemocnění jater, sleziny a náběh na leukemii, jelikož jsem měl problém s krví, ale dostal jsem se z toho a začal cvičit 3 měsíce doma, nabral jsem 15 kg hmoty bez tuku, neměl jsem stravu (sám to nechápu) cvičil jsem ve vedrech na hrazdě a přes kliky, mám fotku, jak jsem vypadal během diety, všechno jde, nevymýšlím si a ani to nemám zapotřebí, roste to a jsem za to rád, strava není úplná, znáte to, každý nemá tolik financí, ale mám co se dá, kromě masa, tak foto tu nedám, bo mi to nejde, furt to chce po mě nějaké příspěvky, nasrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st červen 06, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | | Ti dám atletiku xD měl jsem půl roku před začátkem fitka velice vážné onemocnění jater, sleziny a náběh na leukemii, jelikož jsem měl problém s krví, ale dostal jsem se z toho a začal cvičit 3 měsíce doma, nabral jsem 15 kg hmoty bez tuku, neměl jsem stravu (sám to nechápu) cvičil jsem ve vedrech na hrazdě a přes kliky, mám fotku, jak jsem vypadal během diety, všechno jde, nevymýšlím si a ani to nemám zapotřebí, roste to a jsem za to rád, strava není úplná, znáte to, každý nemá tolik financí, ale mám co se dá, kromě masa, tak foto tu nedám, bo mi to nejde, furt to chce po mě nějaké příspěvky, nasrat |
pak gratuluju k super genetice a jen tak dál jen tak dál _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: st červen 06, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|