anet: full body + rotoped/kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - anet: full body + rotoped/kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> anet: full body + rotoped/kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tracey

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

anet01 napsal:
Takže počkám na další komentáře, jestli to někdo čte....

SN (7.30) : ovesná kaše (40g vloček + 200 (?) ml polotuč. mléka + malá lžička medu)
FITKO
SV (10.00) : ovesná kaše (40g vloček + 200ml mléka)
OB (12.30) : 150 g Kuřecí prsa s broskví a sýrem, rýže (odhadem 40g?), obloha - menu v restauraci
SV1 (15.30) : sekaná (z libového vepřového masa) (120g-vážena hotová porce) + bramborová kaše 100g
SV2 (18.30) : 45 g arašídů, 200 g melounu
VE (20.00) : 250g bílého jogurtu (Pilos - 3,5% tuku), 100 g melounu

SV- po tréninku by to chtělo nějaké lehce stravitelné B a S, nejlépe maso a rýže, z toho mléka moc nezískáš

SV1- složení té bramborové kaše?

SV2- přírodní ořechy ano, ale 45g mi přijde najednou trochu moc, ten meloun se mi nelíbí vůbec, pokud chceš hubnout, dávej ovoce jen ráno a po tréninku. Vlastně tady máš jen tuk a cukr.

VE- zase spousta jednoduchých cukrů

To je pro představu... Ten druhý den mi tam přijde docela dost sacharidů celkově, to já nemám ani v objemu Ale jestli při takovém příjmu budeš hubnout, tak ok...
anet01

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey díky, na tom jídelníčku zapracuju. Ovoce budu dávat jen ke snídani nebo dopolední svačině, a ty sacharidy budu držet pod 200 g. Určitě není problém jíst míň, já se spíš bojím, abych nejedla moc málo... Asi se to pokusím nastavit na 6,5-7tis KJ a uvidíme ...
Reichenberk mě sice naštval s přílišnou kritikou, ale nahlodal, že toho pohybu je málo. Proto jsem dnes dala 50 min na rotopedu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: út červen 05, 2012 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anet, zase se nenech odradit, proste nejak zacit musis. Je hezke, kdyz ti nekdo pise, jak by to melo vypadat, aby cíl byl 100% jisty, ale praxe je jiná a o hodně těžší.

Já aerobku nejedu vůbec, ale zase tomu přispůsobuju tréninky, aby byly náročný s min pausama. Na jídlo bych poslouchal Tracey, je to ženská, která už má zkušenosti a dobrou postavu, to si myslím, že je cíl každý ženský. Mylsím si, že jídlo, je daleko důležitější, než kdejaká aerobka, ale to tady se mnou moc lidí souhlasit nebude, já to tak, ale mám.

Váhu, jak sem napsal, to je asi ideální stav, ale neviděl jsem tě, takže soudit kolik a kde, je treba, nemohu. Porad vychazim od te svoji doma.

Kazdopadne, at se daří a cíl se povede.
anet01

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ST 6/6/2012

Jídlo :

SN: 40 g ovesné vločky, 170 ml mléko, 60 g banán
SV: 40 g ovesné vločky, 170 ml mléko
OB: 90 g vepřové libové, 60 g rýže, rajče
ODPOLEDNE: - rozdělím do 2-3 porcí :
130 g tuňák kousky ve vlastní šťávě
50g apettito
30g eidam (30%)
1 ks vejce na tvrdo
2 ks rajče
66 g racio rýžové (6 plátků)
Sama si zkritizuju ten taveňák, ale bez něho bych toho tuňáka asi nesnědla.

6658 KJ, B: 97 g; S: 176 g; T: 55 g

Trenink:

Rotoped: 51 minut, 800 cal

Arnie_one: ještě jednou díky za podporu. Názor, že jídlo je velká část úspěchu sdílím :)

Naposledy upravil anet01 dne čt červen 07, 2012 1:29 pm, celkově upraveno 3 krát
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anet01 napsal:
ÚT 5/6/2012

Rotoped: 50 minut, spáleno 800 KJ (teda doufám, že to číslo je KJ, displej mi totiž ukazuje 800 cal, což je snad blbost)

Děvče, nechci nad tím plýtvat svým časem, ani o to sama nestojíš ale tohle mi nedá. Proč si myslíš že když rotoped ukáže na displeji 800 cal, tak to musí být blbost? Ten přístroj to naměřil spočítal a zobrazil - co ti brání přijmout to jako fakt? Pokuds tam správně vložila věk, pohlaví, výšku a korigovanou hmotnost tak co v tom hledáš za problém? A uděláš z toho 800kJ?
Pokud zohledníš nějakou toleranci výpočtu a pokuds podala špičkový výkon tak nějakých 600 kcal možná dát můžeš.
anet01

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jsem se do těch jednotek zamotala... ale ukazuje mi to 800 cal, což je podle mě 0,8 kcal = 3,349 kJ. Takže pokud mám příjem 7 000 KJ, a za 50 minut na rotopedu bych spálila 3 KJ, tak mi to přijde divné ..

Naposledy upravil anet01 dne ne červen 10, 2012 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, ty si pleteš nutriční kalorii s jednotkovou kalorií.
anet01

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:

Sám píšeš, že bych mohla za tu hodinu spálit 600 kcal .. mě to ukázalo 800 cal, což je 1000x méně !!!! Proto v tom hledám problém a ten výsledek zpochybňuju!
Reichenberk

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

anet01 napsal:
Reichenberk napsal:

Sám píšeš, že bych mohla za tu hodinu spálit 600 kcal .. mě to ukázalo 800 cal, což je 1000x méně !!!! Proto v tom hledám problém a ten výsledek zpochybňuju!

Už jsem ti na to odpověděl - na té obrazovce je to patrně v nutričních kaloriích - takže v kcal, i když je tam zkratka cal. Tos nezaznamenala že se používá tohle dvojí značení? Třeba na obalu potravin? Výrobce toho stroje to prostě zobrazuje takhle - nehledej problém u něho.
EddieCz

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze resite takovou blbost, pokud to neni zmereno biochemicky, tak je ten udaj jen velmi hruby.

Pokud to nekdo chce vedet presne, musi se laskave odebrat na specializovane pracoviste.
anet01

PříspěvekZaslal: st červen 06, 2012 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reichenberk napsal:
anet01 napsal:
Reichenberk napsal:

Už jsem ti na to odpověděl - na té obrazovce je to patrně v nutričních kaloriích - takže v kcal, i když je tam zkratka cal. Tos nezaznamenala že se používá tohle dvojí značení? Třeba na obalu potravin? Výrobce toho stroje to prostě zobrazuje takhle - nehledej problém u něho.

Ok, v tom případě se omlouvám, toto jsem opravdu nezaznamena, zkusím si o tom něco vyhledat. Tu energii si budu uvádět jen pro svoje srovnání, objektivní to není určitě, váhu ani jiné hodnoty nezadávám. Je to rotoped, který už má něco za sebou. Ujetá vzdálenost nejde přečíst, a tep mi nikdy neukázal víc jak 90, přitom si "napočítám" přes 150..
anet01

PříspěvekZaslal: čt červen 07, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ČT 7/6/2012

Jídlo:

SN (6.45): 20g ovosné vločky, 75 ml mléka (mělo toho být 2x víc, ale prostě jsem to tak brzo ráno do sebe nedokázala dostat - zbytek jsem dojedla hned po fitku)

FITKO (čistý čas cvičení cca 7.45 - 9.15)

20 g kešu natural
20 g ovesné vločky, 75 ml mléka

SV (11.00): 100 g kuřecí prsa, 60 g rýže, rajče

OB (13.30): 120 g kuřecí prsa, 70 g rýže, rajče

SV (16.30): 40 g eidam (30 %), plátek šunky, 33 g racio rýžové, rajče, 20 g kešu

VE (19.30): 200 g bílý jogurt, 22 g rýžové racio

6534 KJ, B: 98,4 g, S: 193 g, T: 41,5 g

Trenink:

chůze/běh na pásu: 4 minuty

hyperextenze: 4x 12 opak.

přítahy horní kladky k hrudníku: 12x20 kg, 12x25 kg; 12x25 kg; 12x25 kg

výpady: 3x20x5 kg (3x10 na každou nohu)

legpress: 4x12x50 kg

bench: 8 x osa; 8 x osa; 8 x osa; 7 x osa

tlaky na ramena: 4x12x5 kg

triceps (s JČ): 12x7 kg; 15x7 kg; 12x7 kg; 12x7 kg

biceps (s JČ): 24x6 kg; 26x6 kg; 24x5 kg; 24x5 Kg (uvádím vždy váhu jedné JČ; 12 opak. na každou ruku)

přinožování: 20x25 kg; 20x30 kg; 20x25 kg; 25x25 kg

výpony na lýtka: 20x50 kg; 15x50 kg; 15x50 kg; 15x50 kg

břicho-kolíbka: 4x20 opak.

metronomy: 3x20 opak. (10 opak. na každou stranu)

cross: 15 minut
anet01

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ČT 8/6/2012

Jídlo:

SN: 40 g ovesné vločky; 150 ml mléko; 60 g banán

SV: 28 g šunky od kosti, 40 g eidam, 15 g Active křehké plátky, kedlubna

OB: 70 g kuřecí prsa, 60 g rýže, 50 červené fazole s chili

SV: 40 g kuřecí prsa, 40 g rýže

VE: 200 g bílý jogurt, kousek melounu

+ v průběhu dne asi 100 g kešu (nešlo to zastavit )

7370 KJ; B: 87,7 g; S: 180,1 g; T: 73 g

Trenink:

Rotoped: 52 minut (800 cal)

Naposledy upravil anet01 dne pá červen 08, 2012 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Merrao

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daří se ti hubnout?

Kvalitativné podvyživená nejsi, nicméně se mi zdá, že jíš docela málo. Oěd máš velký, to ano...

Ale třeba večeře by měla být plnohodnotnější, než jen jogurt a meloun..to je svačina..možná bych to nazvala přesnídávkou...
Arnie_one

PříspěvekZaslal: pá červen 08, 2012 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci bejt rejpavej, ale Vy se ji po 5 dnech ptate, jak jde hubuti ? Neni to trochu divkoy ?
Je fakt, ze zenskej metabolismus neznam, ale ja sem za 2 mesice kvalitni stravy prakticky neshodil ani deko. Dejme tomu, ze ted jsem stale o 2kg tezis, nez kdyz sem zacinal (ale -13cm v pase).
Nebylo byl lepsi, se ji zeptat po tydnu,14 dnech az se to telo trochu rozhejbe ? Totot by me mozna i clekem stvalo, takoveto otazky.

Merrao: Babiho s jidlem neustale kontroluj, ten to potrebuje, jako sul

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - anet: full body + rotoped/kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: