Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?  Úvodní stránka -> Trénink -> Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik uděláte SHYBŮ na hrazdě?
žádný
8%
 8%  [ 22 ]
1-2
6%
 6%  [ 16 ]
3-4
5%
 5%  [ 15 ]
5-6
8%
 8%  [ 22 ]
7-9
18%
 18%  [ 47 ]
10-13
26%
 26%  [ 68 ]
14-16
9%
 9%  [ 25 ]
17-20
14%
 14%  [ 37 ]
Celkem hlasů : 252

Autor Zpráva
Sabonis

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Coregonus napsal:
lebo ludia ktori nedaju ani jeden zhyb su telesne nezdatni a je jedno aku maju mrtvolu ked nevedia ovladat svoje vlastne telo, aleto uz povedal LOPAN.Nie kazdy preplave bazen za x sekund, ale lu´di co nevedia plavat je velmi malo a tak to je v skoro kazdom sporte.

Nezdatni treba jsou, ale to neznamena , ze nejsou silni.
Ja si taky myslim , ze je lepsi vazit 75kg mit 300kg trojboj, ale pritom byt obratnejsi, rychlejsi, vytrvalejsi, udelat vic zhybu, supr plavat , nez byt 200kg tlustoch co da 1000kg total v trojboji a postrada vsechny dalsi dovednosti.
Tady na foru si ale doufam vetsina lidi pod pojmem sila predstavuje schopnost zvedat tezke vahy.
Pokud jde o esteticky dojem, nebo o to kdo je kompletnejsi sportovec, tak samozrejme uplne souhlasim, ze neni pekny pohled kdyz nekdo nedokaze ubehnout ani 500 metru ani udelat zhyb i kdyz ma treba 1000kg trojboj.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Azmodan

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale to je tvuj nazor. Někdo si zas muze myslet, ze je lepsi mit 150kg a 1000kg total na nejaky shyby se ti vy*ere . Já osobně bych teda sílu posuzovat trojbojem a né počtem shybů. Třeba jen proto, že když porovnáš za jak dlouho se asi dostaneš na trojboj 1000kg (tam se stejně většina nikdy nedostane) a za jak dlouho natrénuješ nějaký ty rozumný počty shybů...Shyby jsou fajn cvik ale o ničem nevypovídají.
Sabonis

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan napsal:
No jo, ale to je tvuj nazor. Někdo si zas muze myslet, ze je lepsi mit 150kg a 1000kg total na nejaky shyby se ti vy*ere . Já osobně bych teda sílu posuzovat trojbojem a né počtem shybů. Třeba jen proto, že když porovnáš za jak dlouho se asi dostaneš na trojboj 1000kg (tam se stejně většina nikdy nedostane) a za jak dlouho natrénuješ nějaký ty rozumný počty shybů...Shyby jsou fajn cvik ale o ničem nevypovídají.

Nevim , zda to byla reakce na muj prispevek. Pokud jo, tak vlastne mame stejny nazor.
Nerekl jsem , ze je ten 75kg clovek silnejsi , ale prave naopak.
Ten predpokladany 200kg chlapik proste kasle na nejakou zdatnost a pocet zhybu protoze chce byt silnejsi .
matejkorvin

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sabonis napsal:
Coregonus napsal:
lebo ludia ktori nedaju ani jeden zhyb su telesne nezdatni a je jedno aku maju mrtvolu ked nevedia ovladat svoje vlastne telo, aleto uz povedal LOPAN.Nie kazdy preplave bazen za x sekund, ale lu´di co nevedia plavat je velmi malo a tak to je v skoro kazdom sporte.

Nezdatni treba jsou, ale to neznamena , ze nejsou silni.
Ja si taky myslim , ze je lepsi vazit 75kg mit 300kg trojboj, ale pritom byt obratnejsi, rychlejsi, vytrvalejsi, udelat vic zhybu, supr plavat , nez byt 200kg tlustoch co da 1000kg total v trojboji a postrada vsechny dalsi dovednosti.
Tady na foru si ale doufam vetsina lidi pod pojmem sila predstavuje schopnost zvedat tezke vahy.
Pokud jde o esteticky dojem, nebo o to kdo je kompletnejsi sportovec, tak samozrejme uplne souhlasim, ze neni pekny pohled kdyz nekdo nedokaze ubehnout ani 500 metru ani udelat zhyb i kdyz ma treba 1000kg trojboj.

1000kg na trojboj da len vrcholovy (mozno trochu silne slovo) powerlifter, nie nejaky fitnessak co chce len trochu endorfinov vyplavit a sportuje pre zdravie a radost.
Preco nejdeme posudzovat silu napriklad kto neda na trh vlastnu vahu tak je sracka? Sila je velmi specificke slovo, lebo mozes byt extremne silny v jednom pohybe a extremne slaby v druhom - zalezi, co mas ako natrenovane v cns. Ak by som mal povedat, ktori sportovci su celkovo najsilnejsi tak jednoznacne strongmani - o tom nemoze nikto pochybovat. Uz len tym, ake rozne discipliny musia ovladat s roznymi nevyvazenymi zavaziami
[size=10:bfcda6cc54]Naposledy upravil Pakosta dne st únor 31, 2007 22:15, celkově upraveno 1 krát[/size:bfcda6cc54]
brut

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mraveneček bude shybovat je to panečku silák,potom půjde okolo medvídek a siláka mravenečka začlápne!
Vemte si kontaktní kolektivní sporty,ti 70-80kg často kosti nelámou,ale ti 110-130 ano.
mr.kvadriceps

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 5:37 pm    Předmět: shyby Odpovědět s citátem

Já než jsem začal posilovat,tak jsem udělal 31 shybů teď cvičím 2 roky a udělám ji ch sotva 25
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Azmodan

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 7:59 pm    Předmět: Re: shyby Odpovědět s citátem

mr.kvadriceps napsal:
Já než jsem začal posilovat,tak jsem udělal 31 shybů teď cvičím 2 roky a udělám ji ch sotva 25

Tos měl tak 50kg, ne? Mám taky kámoše, kterej neposiluje nic nedělá, váží 52kg a udělá bez problémů 15-20 shybů. Když to vidím jak tam lítá tak mám pocit, že snad levituje
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 8:37 pm    Předmět: Re: shyby Odpovědět s citátem

Tos měl tak 50kg, ne? Mám taky kámoše, kterej neposiluje nic nedělá, váží 52kg a udělá bez problémů 15-20 shybů. Když to vidím jak tam lítá tak mám pocit, že snad levituje [/quote]

ale na kolik dalsich cviku da se svoji vahou tolik opakovani?
jobekr

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brut napsal:
Mraveneček bude shybovat je to panečku silák,potom půjde okolo medvídek a siláka mravenečka začlápne!

to je pravda...ale proč se říká, že je mravenec jeden z nejsilnějších tvorů na planetě? když plno ostatních živočichů ho bez problémů zabije...
keba

PříspěvekZaslal: po srpen 13, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože dokáže unést několikanásobné břemeno jeho váze.Ne že udělá 20 schybů zavěšen za tykadla na větvičce
brut

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 4:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jobekr napsal:
brut napsal:

to je pravda...ale proč se říká, že je mravenec jeden z nejsilnějších tvorů na planetě? když plno ostatních živočichů ho bez problémů zabije...

Ty shyby "alá" mraveneček to byla nadsázka.Jasně,že neshybuje ,ale napsal jsem to proto,že je považovanej vzhledem ke své hmotnosti v porovnáním s tím co unese za jednoho z nejsilnějších živočichů planety a je mu to úplně na HOVNO! Síla je jenom jedna,ta se v přírodě do váhovek nerozděluje!Dá někdo 30 shybů se 70kg,je mu to v konfrontaci se 130kg silákem na H!
Podívejte se někdy na ragby,tam jsou borci kteří váži 110-120 (i více i méně) a jsou výborně atleticky připravení,když se srazej s 75kg borcem,jak to asi dopadne? Jasně,že i ti lehcí jsou tam potřeba,ale na jiné věci.
Můj známej a občasnej sparing váží okolo 115kg/190cm (BP raw 215,dřep 285,mt 305,tlak ve stoje 1op 140)bývalý repr. v ragby 100m uběhl za 11,5 s.Srazit se s ním je jak s rozjetým vlakem!
7.9. to ve Francii vypukne,bohužel bez ČR.
Coregonus

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale ja som nikde nepovedal, ze nie su silni, len som narazal na to, ze su nezdtatni.
Mathaus

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O tech vykonech ve schybech. Typek co s nim ted trenuju dela 30zavazi na opasku 10opakovani bez dopomoci hodne sirokym uchopem a striktni technikou. Taky kliky na bradlech 12x se 60kg na opasku.... Zhavej kandidat ma viteze ve fitnes pri 182cm a 91kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
jobekr

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brut napsal:
jobekr napsal:
brut napsal:

Ty shyby "alá" mraveneček to byla nadsázka.Jasně,že neshybuje ,ale napsal jsem to proto,že je považovanej vzhledem ke své hmotnosti v porovnáním s tím co unese za jednoho z nejsilnějších živočichů planety a je mu to úplně na HOVNO! Síla je jenom jedna,ta se v přírodě do váhovek nerozděluje!Dá někdo 30 shybů se 70kg,je mu to v konfrontaci se 130kg silákem na H!
Podívejte se někdy na ragby,tam jsou borci kteří váži 110-120 (i více i méně) a jsou výborně atleticky připravení,když se srazej s 75kg borcem,jak to asi dopadne? Jasně,že i ti lehcí jsou tam potřeba,ale na jiné věci.
Můj známej a občasnej sparing váží okolo 115kg/190cm (BP raw 215,dřep 285,mt 305,tlak ve stoje 1op 140)bývalý repr. v ragby 100m uběhl za 11,5 s.Srazit se s ním je jak s rozjetým vlakem!
7.9. to ve Francii vypukne,bohužel bez ČR.

to jsem to napsal tak blbě, že vyplynulo, že si myslím, že mraveneček shybuje?:D:D
Johncreasy

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já musím říct, že ještě se 115-120kg tělené hmotnosti jsem 4-5shybů na široko udělal, ale teď už vůbec.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Anketa kolik uděláte shybů na hrazdě? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: