|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blikk
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
Chystám se zkusit "domácí". Četl jsem, že je to ale docela záhul pro mixer. Tak bych se rád zeptal někoho kdo s tím má zkušenost... než se do toho pustím, je lepší použít tyčový mixer nebo ten klasický? Mám doma oba a byl bych rád, aby to "přežil" :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 3:37 pm Předmět: |
|
|
nejepsi sou na to tyhle nasady:
a ted vazne:))) tycovym to neudelas, potrebujes vykonnej mixer, kterej ma ty noze umisteny dole, od spodu.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
Aha, ale tohle je šlehač, ten doma nemam, mám doma klasický tyčový mixer a potom takový ten s nádobkou, do které se nasypou ingredience, zavře se a spustí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 3:44 pm Předmět: |
|
|
ten druhej je spravne  ps: musis taky cist poznamky drobnym pismem  (pod obrazkem) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
blikk
|
Zaslal: pá květen 03, 2013 4:09 pm Předmět: |
|
|
jj, už vidim díky
P.S. zítra jdu k očařovi, už asi špatně vidim, uplně jsem tvojí odpověď přehlédl
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 4:24 pm Předmět: |
|
|
Rozhodně klasický stolní mixér, nemusí být žádný super extra nový a výkonný, používám asi 10 let starý a udělám si velmi dobré, domácí máslo. Všude se píše, že je potřeba "minimálně 10min mixovat" - hloupost, stačí 2-3 minutky s krátkýma přestávkama (když se přidá trochu oleje). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 4:37 pm Předmět: |
|
|
no vidis, ja mel starej, na kterym to trvalo snad 20 min. a stejne to nebylo perfektni, ted mam novej a je to za ty 2-3 min. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
Před hodinou jsem koupil v Kauflandu burákové máslo s názvem PEO's , s grafikou ve stylu USA, 340g a bez kousků. Je z Německa a má 90% arašídů. Cena cca 35-40Kč.
Musím uznat, že je stejně dobré jako to od Spencera (tedy pro mě TOP, co se vyrábí).
 kupujte. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:06 pm Předmět: |
|
|
Spam to tady uz psal asi 1000x, takze s tim prichazis lehce opozdene  je dobry, ale od MaS se teda nevyrovna a neni z Nemecka, ale z Ciny _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Já to neviděl ani 1x, jinak je tam napsáno Germany.
edit: tak země původu je Indie. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:50 pm Předmět: |
|
|
staci se podivat na predchozi stranku.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|