Balbiho log - powerlifting RAW

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Balbiho log - powerlifting RAW
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A nechceš přeci jen třeba trochu poupravit trénink za cílem zlepšit bench? Sám jsi říkal, že chceš být hlavně co nejsilnější a je ti jedno jak vypadáš, tak by to byla škoda jen dobře dřepovat a tahat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Blackoff

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem už asi lézt nebudu, na to se nedá dívat. Zase vidím, že jsem nejslabší z celého fóra

Né, super výkony Ať to šlape dál!
balbi

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2015 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123: Věř, že se o to snažím, snažím se mít správnou polohu, lehce se snažím i mostovat, začal jsem s tím nedávno, tak mi to ještě tak nejde, ale postupně na tom pracuju.
Zařadil jsem dotlaky (ty tam teď chci dát pořádně, vyrobím board, abych to mohl jezdit s volnou váhou a ne v MP), protože jeden z problému je i poměrně slabý triceps a to je tak fakt hrozně znát. Určitě se budu snažit hledat další způsoby, jak se silově posunout i na benchi, ale musí souběžně s tím jít i technika a posílit partie, které jsou k tomu potřeba

Jinak opravdu všm děkuji, i když vím, že to nejsou výkony, které by někoho oslnily a na soutěži bych si s tím neškrtl, tak podpora potěší, díky!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
balbi

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem editl příspěvěk a dodal jsem tam ty videa

Za kvalitu videí se omlouvám, nečekal jsem, že to bude až tak špatné, na pátek vezmu kameru a na příští maxka taky, tohle jsem nepořešil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Tom3

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ser na svaly a vyzer se na trojbojare, to ti jde
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Videa ok, ale ten bench, ten byl fakt hnusne hard, kdyby ti na cinku sedl komar, tak uz to hadam nedotlacis :D
balbi

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3: Ještě jednou mi tu napiš něco o svalech, tak..

Draper : Jak říkám, hrůza, divím se, že na to měl nervy a nezvednul to za mě Musím na tom nějak zamakat
Turakam

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten benc si nedal, no, potrenuj este. Mal tam ruky, nedotlacene.
since

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já kdybych někoho jistil a on jel maximálku na doraz, tak tam ty ruce taky nechám ;).
Pěkně jedeš balbi.

Ty máš střední zdravku a dálkově děláš ještě něco, nebo už ses na to vyprdl ?
Gohan

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

since napsal:
Já kdybych někoho jistil a on jel maximálku na doraz, tak tam ty ruce taky nechám ;).
Pěkně jedeš balbi.

Ty máš střední zdravku a dálkově děláš ještě něco, nebo už ses na to vyprdl ?

Tak maximálka by se měla jet s rozumem, teda že se nemůže stát, že to z ničeho nic proste žuchne a zdar protože si tam někdo naloží o 50 kg víc než reálně zvládne. A jestli tam jsou ty ruce z důvodu, že co kdyby náhodou něco ruplo nebo tak, tak stejně nestihneš zareagovat než to spadne, i když máš ruce na čince.

Za mě by ruce měly být viditelně pod činkou aby to mohlo být uznatelné jako PR.
balbi

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 6:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně je to jasné, ten bench je hrozná prasárna, jsem si toho vědom a samotného mě to štve, jak jsem na tom blbě, tak rád bych si šel zkusit nějakou soutěž v trojboji, ale s tím benchem leda za juniorky Budu na tom soustavně makat, aby tam časem bylo něco přes metrák stabilně a s tím bych byl i docela spokojenej

Since : Díky :) Jo, mám zdravku, makám teď na chirurgii, občas mám služby na urgentní přijmu a uvidím časem, možná si něco dodělám, spíš nějakou specializaci, uvidí se
balbi

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11.8. 2015 - Úterý
16:00
Prsa, vršek zad

5 min kolo

PRSA

Tlaky s JČ hlavou nahoru
12x16kg
12x20kg
12x25kg
12x27kg
10x32kg
15x18kg

Rozpažování s JČ mírně hlavou nahoru
12x14kg
12x20kg
12x22kg
12x25kg
12x14kg

Protisměrné spodní kladky
12x10kg
12x15kg
12x20kg
15x10kg

Protisměrné horní kladky
12x10kg
12x15kg
12x20kg
15x10kg

ZÁDA

Shyby
9xjá
10xjá - odlehčení sparingem
8xjá - odlehčení sparingem
8xjá - s oporou nohou

Přítahy horní kladky (úzký adaptér)
12x30kg
12x35kg
12x40kg
12x45kg
15x30kg

Stahování horní kladky napnutýma rukama (lana)
12x20kg
12x25kg
12x30kg
12x35kg
15x20kg

strečink

Dnes trochu netradiční trénink, jelikož v pátek plánuju maxka mrtvolu, tak si tento týden dám trošku přeházeně partie, abych odcvičil zbytek a moc to neunavil, takže dneska vrchní polovina, příjmená změna jet tyto partie spolu, pěkně napumpovanej vrch, zvednul jsem opáčka, váhy snížil, paráda trénink Až odjedu v pátek mrtvolu, tak dám 1-2 týdny lehčí, abych tělu trochu ulevil a pak podseknu tak 5-10kg a pojedu opět moje klasické 5x5
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drep pekný, benčpres z môjho pohľadu dosť prasárna, odrazené od hrude a silou vôle sparringa nejak dotlačené. Tiež som hentak benčoval ale podľa mňa je to slepá ulička, benčuj pekne so stopkou, tak či tak potrebuješ posilniť odpich od hrude.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 11, 2015 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
Drep pekný, benčpres z môjho pohľadu dosť prasárna, odrazené od hrude a silou vôle sparringa nejak dotlačené. Tiež som hentak benčoval ale podľa mňa je to slepá ulička, benčuj pekne so stopkou, tak či tak potrebuješ posilniť odpich od hrude.

Za mě bych doporučil ještě pomalé negativky.
balbi

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2015 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.8. 2015 - Středa
16:00
Ramena, biceps

RAMENA

Tlaky s JČ v sedě
12x12kg
12x16kg
12x20kg
12x25kg
15x12kg

Upažování v leže na lavičce
12x4kg
12x5kg
12x6kg
12x7kg
15x3kg

Tlaky v MP za hlavou
12x25kg
12x35kg
12x45kg
10x55kg
25x25kg

Přítahy spodní kladky k bradě
12x35kg
12x40kg
12x45kg
12x50kg
15x25kg

BICEPS

Kladka na zahřátí

Shyby kladivovým úchopem
8xjá
5xjá
5xjá
10xjá dopomoc v horní fází sparingem

Kladiva
12x14kg
12x14kg
12x14kg
12x7kg + 12x4kg
-opakování na každou ruku

Pěknej trénink, ty ramena pálily slušně už od prvního cviku, zajímavé změna Zítra triceps a nějaké lehčí doplňky, možná předloktí a pak v pátek na mrtvolu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Balbiho log - powerlifting RAW Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: