Panove, sice jsme na foru, ale to neznamena, ze to ma uplne odlisna "pravidla" nez v realnem zivote.
Kdyz budes stat vedle dvou bavicich se lidi a uslysis neco, co neni podle tebe vhodne, take jim do toho vstoupis? :)) To snad ne :))
Jednal jsem tak proto, ze to nepise poprve a neni to nic jen zbytecne poukazani na neco, co vsichni vidime.
Bud se vyjadrim tak, aby to melo nejaky vyznam a nebo necham byt.
Balbi, však v pohodě. to by sis nesměl psát log a dávat to na forum. Mě do logu kafrají lidí s mnohem většíma kravinama než je nepsaná pravda, že pokud nezařvu - nesahám:o)
Mravenec si to už pamatuje, protože je to kluk šikovná:o)
Kliky na bradlech
5x10opakování
-jen tak na protažení
Nestandartně trénink ráno, ale lítalo to tam dobře, ta mrtvola je krásně lehoučká, těším se na nová maxka, jen si pohlídat rozložení tréninku a budou lítat hezká čísla Zítra dřepy!!!!
Naposledy upravil balbi dne st listopad 18, 2015 6:10 pm, celkově upraveno 1 krát
Stačilo, nechtěl jsem vymýšlet žádné složitosti, původně jsem chtěl jet jen dřepy, ale jak to jedeme ve dvou, tak to zabíráme vždy poměrně dlouho a už na to byla docela fronta, tak jsme to ukončili
Jestli můžu poradit, dávej pozor, abys při sundávání činky ze stojanu nevytahoval ramena nahoru. A při samotném tlaku je výhodnější, když dráha není úplně kolmá, nýbrž směřuje od hrudníku směrem ke krku, trochu jako obrácené písmeno J.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Suhlasim s Mabumim, trajektoria by nemala byt kolma. Dalsia vec, ktorou si nie som isty - vyuzivas legdrive aspon trochu? Vychadza pohyb z noh? A tym nemyslim dvihanie prdele, samozrejme
Sice s nim otravujem uz zas, ale tu to vysvetli velmi jednoducho.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Dráha pohybu, to je oč tu běží Viděl jsem spoustu videí, jak by měl vypadat správně provedenej bench, powerlifting technikou, pak přijdu do posilky a čumím na to jak tele na nová vrata Občas to vypadá trochu přijatelně, občas vůbec. Nakonec to skončí tak, že to tak naflákám kolmo a je to! Fakt nechápu, proč s tím benchem mám takové problémy. Hoši, když někdo z vás přijede a naučí mě benchovat, koupím mu na baru protein a to se vyplatí!!
Dráha pohybu, to je oč tu běží Viděl jsem spoustu videí, jak by měl vypadat správně provedenej bench, powerlifting technikou, pak přijdu do posilky a čumím na to jak tele na nová vrata Občas to vypadá trochu přijatelně, občas vůbec. Nakonec to skončí tak, že to tak naflákám kolmo a je to! Fakt nechápu, proč s tím benchem mám takové problémy. Hoši, když někdo z vás přijede a naučí mě benchovat, koupím mu na baru protein a to se vyplatí!!
Doraž v pátek ráno do World Class, my ti to s Vlkem ukážeme. Ještě pořád mám někde schovanou kartičku na vstup zdarma. Anebo na sv. Mikuláše do Arény.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
zkus zustat na spickach a tlacit paty do zeme, nepujde to ale zpevni ti to spodek
e: a nedivej se na sulina ale normalne nahoru, cinku sledovat porad nemusis
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru