Zaslal: so leden 14, 2012 10:19 pm Předmět: Bolesti pri tréningu
Ahojte,
približne od nového roka sa mi počas tréningu objavujú skutočne intenzívne bolesti v dolnej časti hlavy a vrchnej časti krku (vzadu). Bolesti sú neignorovateľné a nikdy, okrem tréningu sa s nimi nestretávam...
Bolesť sa striedavo stupňuje a klesá a vždy sa objaví zhruba po prvom dokončenom cviku (bez ohľadu na to, o aký ide)...
Ako bolesti možno zastaviť alebo aspoň obmedziť? Čím sú spôsobené? Nemám pricviknutý nejaký nerv, alebo je to nejaký problém s prekrvovaním hlavy?
Ďakujem za akékoľvek rady
_________________ "Weakness is a crime, don't be a criminal!"
Jestli to jde z krku, tak bych to viděl možná i na ten nerv. Jestli se ti to stává pravidelně, tak si zajdi k fyzioterapeutovi. Taky dodržuje pravidlo při cvičení, že hlava má být vždy v neutrální poloze.
Krční páteř. Taky jsem to měl a když nestrečuju, tak i mám.
Ja práve strečing pred cvičením robím, dokonca aj po skončení tréningu ... a samozrejme každý cvik začínam s ľahkými váhami na rozcvičenie - takže chybu by som nehľadal v tom, že niečo zanedbávam
No budem zjavne asi musieť skúsiť navštíviť lekára
Já si krk protáhnu jen tak zběžně párkrát za trénink, ale doma strečuju i 10-15 minut.. Věnuj tomu protahování víc času a když to nezabere, tak zkus toho doktora, ten ti poradí nejlíp.
Já si krk protáhnu jen tak zběžně párkrát za trénink, ale doma strečuju i 10-15 minut.. Věnuj tomu protahování víc času a když to nezabere, tak zkus toho doktora, ten ti poradí nejlíp.
Dík, skusím to teda takto.. uvidíme čo z toho vzíde
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru