brisaky

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - brisaky  Úvodní stránka -> Začátečníci -> brisaky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
zoidy

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:21 am    Předmět: brisaky Odpovědět s citátem

Můžou bejt vidět břišní svaly i když mám vrstvu tuku dík za odpověd??nemám zas takovou vanu že to leze z trička ale je tam můžou bejt vidět?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ne

(je krásně vidět, že přichází léto, lidičky se bojí jak budou vypadat v plavkách :))
balbi

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš je pod tukovou vrstvou najít palpačně, ale vidět nebudou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezakládej pičovský topicy!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jo uplne v pohode to uvidis
honzaj95

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám na břichu nějaký to kilo navíc ( ale hlavně volnou kůži po zhubnuti :/ ) a brisaky mi jdou videt kdyz zatnu bricho, je to sice spis 4-pack nez 6-pack ale jdou videt zretelne, kdyz nemam bricho zatle tak jen jedna carka pod prvni "kostkou" na obou stranach, ale asimetricky ( to bohuzel neovlivnim )
Merrao

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já zase nesouhlasím. Břišáky jdou vidět s vrstvou tuku, ale rozhodn ne vyrýsované.

Spousta atletů to tak mívá...prostě nemají úplně "tvrdé" rýslé břicho ale jde vidět, že ty břišáky prostě maj...
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:30 pm    Předmět: Re: brisaky Odpovědět s citátem

zoidy napsal:
Můžou bejt vidět břišní svaly i když mám vrstvu tuku dík za odpověd??nemám zas takovou vanu že to leze z trička ale je tam můžou bejt vidět?

Jedna dobrá rada. Ser na zrcadlo. I když ti je jen 16, neznamená to že se budeš celý den prohlížet v zrcadle a říkat si "Kde mám břišáky? Nemám jeden biceps větší než druhý?".
1) Vypadáš pak jako debil
2) Tyhle chyby většinou vidí jen jejich majitel. Všem ostatním jsou, slušně řečeno, u prdele. Čím více si jich všímáš, tím více ti vadí a přitom jsi jediný kdo s tím má problémy.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zaměřte se raději na správnou funkci břicha, než na viditelné buchty. Rectus zkracuje vzdálenost mezi sternem a stydkou kostí, což je špatně a vede to k nesprávnému držení těla.
Správná otázka by měla znít, jak cvičit správně břicho, abych neměl do budoucna zdravotní problémy. Buchty patří na závodní prkna.
Mablung

PříspěvekZaslal: so červen 16, 2012 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Buchty patří na závodní prkna.

Na prkna patří, ale pekařská. A z nich ne na břicho, ale do
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Zaměřte se raději na správnou funkci břicha, než na viditelné buchty. Rectus zkracuje vzdálenost mezi sternem a stydkou kostí, což je špatně a vede to k nesprávnému držení těla.
Správná otázka by měla znít, jak cvičit správně břicho, abych neměl do budoucna zdravotní problémy. Buchty patří na závodní prkna.

Palec hore.....tohle je výbornej argument... na co břišáky, když budou pracovat v tvůj "neprospěch". Že budeš vypadat jako model? Stojí to za to?
Prasopes.

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko: pokud dokud to člověk používá jako argument a ne jako výmluvu, tak s tebou souhlasím :)
Michalllll

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pohle nezkušeného začátečníka jako já. Hlavní je podle mě vzhled :) takže "břišáky" radši než správná funkce břicha nebo jak to tu píšete :) ale jak říikam LAJCK7 pohled :)
Grimley

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michalllll napsal:
Pohle nezkušeného začátečníka jako já. Hlavní je podle mě vzhled :) takže "břišáky" radši než správná funkce břicha nebo jak to tu píšete :) ale jak říikam LAJCK7 pohled :)

Právě sis tu zavřel vrátka, takže doporučuju odebrat se k pumpování bicáků a tvoření buchtiček a už se na tomto foru na nic neptat
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 17, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je upřímnej a jasně řekl svůj cíl. Kulturisty taky nezajímá správná funkce (ať žije opasek) a chcou buchty.

Rychle na stránku:

Přejdi na: