|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | PM diky vsem dobre duse |
máš ji tam... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
Izman: vysvetlim ti to na srazu
Denisa H. : _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 30, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
Rekl jsem vysvetlim, nikoliv demonstruji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st květen 30, 2012 9:35 pm Předmět: |
|
|
Předběžně se teda taky hlásím, POKUD smeták doopravdy pojede a neskončí v Polsku naloženej v nějaký posyp kuchyňský soli.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:33 am Předmět: |
|
|
Octo, to je dobrá zpráva. Myslím, že nebudu sám, kdo rád uvidí jednoho z největších exotů na fóru :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 5:42 am Předmět: |
|
|
Koukám, že se to hezky sbírá
Já se jen předem omlouvám, jelikož osobně znám z nahlášených asi dva lidi a budu maximálně schopná během těch pár hodin přiřadit jednotlivé obličeje k příslušným nickům, a jelikož na vás ve fitku nechci volat Madballe, Aikonny, Izmane, Octope nebo Mirku Dušíne, což by mě taky mohlo stát práci, protože by si mohli myslet, že jsem zbláznila, tak se prosím nezlobte, kdybych vás nechtěně přejmenovala _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
aikonny

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
Tak my baby se asi mezi sebou nespleteme, teda doufám, že na tom nejsem tak špatně _________________ Tady se*e pes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 7:58 am Předmět: |
|
|
Najde se na srazu nekdo, kdo me zkontroluje a opravi techniku celniho drepu ? Urcite to delam blbe.
Predem diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Já se jen předem omlouvám, jelikož osobně znám z nahlášených asi dva lidi a budu maximálně schopná během těch pár hodin přiřadit jednotlivé obličeje k příslušným nickům, a jelikož na vás ve fitku nechci volat Madballe, Aikonny, Izmane, Octope nebo Mirku Dušíne, což by mě taky mohlo stát práci, protože by si mohli myslet, že jsem zbláznila, tak se prosím nezlobte, kdybych vás nechtěně přejmenovala |
Máme si přinýst cedulky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
Lihovkou na celo to bude stacit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | Koukám, že se to hezky sbírá
Já se jen předem omlouvám, jelikož osobně znám z nahlášených asi dva lidi a budu maximálně schopná během těch pár hodin přiřadit jednotlivé obličeje k příslušným nickům, a jelikož na vás ve fitku nechci volat Madballe, Aikonny, Izmane, Octope nebo Mirku Dušíne, což by mě taky mohlo stát práci, protože by si mohli myslet, že jsem zbláznila, tak se prosím nezlobte, kdybych vás nechtěně přejmenovala |
No jasne staci kdyz nas budes oslovovat Drahousku, Milacku, Pusinko, Occtope a Lasko a nikdo se zlobit nebude :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 31, 2012 9:50 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Tracey napsal: |
Máme si přinýst cedulky? |
To spis cejchovaci železa
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|