Budu chlapisko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 95, 96, 97  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu chlapisko  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu chlapisko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tsunami

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, sice se nevěnuji crossfitu, ale ZÁVODY nejsou jen od toho, abys tam všehcno vyhrál, ale je to taky společenská událost, kde se sejdou lidé se stejnými zájmy...makáš dost, jak tu v logu vidím a čím víc si člověk zkusí závodů tím líp, podle mě :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
A čím si myslíš, že to bolo Frozzi, že si mal polovičné pretekové výkony oproti tréningovým? Nebolo to tým, že si málo pretekal?

Pretekal jsem 1x za 7/14 dní, 5-6 let v kuse.
Ne, bylo to tím, že jsem na nich byl nesoustředěný, vynervovaný a neměl jsem je rád.

Já Moochu od ničeho odrazovat nechci a souhlasím s tím, že účastnit se závodů je SUPER věc hned v několika aspektech.
secret78

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
secret78 napsal:
A čím si myslíš, že to bolo Frozzi, že si mal polovičné pretekové výkony oproti tréningovým? Nebolo to tým, že si málo pretekal?

Pretekal jsem 1x za 7/14 dní, 5-6 let v kuse.
Ne, bylo to tím, že jsem na nich byl nesoustředěný, vynervovaný a neměl jsem je rád.

Já Moochu od ničeho odrazovat nechci a souhlasím s tím, že účastnit se závodů je SUPER věc hned v několika aspektech.

Tak to chápem, že to muselo byť frustrujúce. Ale od toho tam je tréner aby ti pomohol. Ja som zase čisto pretekový typ.
cocman

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele a ty si myslis, ze treba ja mam nejakou sanci neco vyhrat nebo tak? Je mi jasny, ze si tam jedu pro vyprask a nepostoupim do toho finale nebo co to je. Ale o tom to preci neni. Tesim se, ze vas konecne poznam vsechny osobne.
BTW dyt Cindy mas lepsi jak ja
Seva98

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vas tam jedu jenom poznat, na vyhru tu mame jine zastupce

https://www.zonetraininglog.com
secret78

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pripájam sa k tým dvom nadomnou :)
Moocha

PříspěvekZaslal: ne srpen 05, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravda je taková, že mi spadl obrovský kámen ze srdce, když jsem Davidovi napsal, že se nezúčastním. Že se jedu jenom dobře bavit a vyzkoušet si závodění, to jsem si taky říkal. Ale nervy to neodstranilo. Kolikrát jsem měl uprostřed tréninků myšlenky, že tu činku zahodím, půjdu domů a vykašlu se na cvičení úplně. Teď zase cvičím pro radost, né z povinnosti.. Přišel jsem po devíti hodinách z práce a nemůžu se dočkat, až vlítnu na hrazdu. Jestli mě teda chápete.

Třeba na těch závodech budou shyby na čas, cindy a angie a já se budu mlátit do hlavy, co jsem to za vola, že jsem nejel. Ale aspoň mě to donutí příště nestáhnout ocas a vážně jet.
A kdybych to měl za rohem, tak se přijedu aspoň dívat.

No, držím vám palce. Děkuju Frozzovi, že to rozlousknul a pochopil a Vám ostatním za podporu.
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

WOD
Angie
100 pullups
100 pushups
100 situps
100 squats
Time: 15:29

Sladký sny, Cocmane
cocman

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No hele nejsi jedinej, kdo si uprostred cviceni rika, ze by to mel zabalit atd. Ja to mam u kazdyho cviceni. Ale pak mam zase chut si neco zacvicit, protoze me to proste bavi. Popravde to nechapu. Neni to preci o tom, jestli neco zvladnes nebo ne, ale je to o ty komunite tech lidi. Uvidis super vykony, zafandis a poznas spoustu lidi, co se pohybujou ve stejnym sportu jako ty
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jen 10km na kole

Co vám pomáhá proti bolesti spodních zad? Strečink mi to jenom zhoršuje.. Na RW byl tuším článek o regeneraci této části těla, ale ani za boha ho nemůžu najít.
secret78

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Dneska jen 10km na kole

Co vám pomáhá proti bolesti spodních zad? Strečink mi to jenom zhoršuje.. Na RW byl tuším článek o regeneraci této části těla, ale ani za boha ho nemůžu najít.

Cvičiť brucho.
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem začal před týdnem, nějak to nepomáhá.. vím, že jsem dřív těm zádům dával dost zabrat (hodně vzpírání + špatná technika, nulový čas na regeneraci a žádné cvičení břicha) ale ozvaly se až teď a vrací mi to i s úroky
secret78

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale špeciálne cviky na posilnenie HSS.
Moocha

PříspěvekZaslal: po srpen 06, 2012 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem si dohledal, zkusím, děkuju
Moocha

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WOD
CrossFit Disco
10 rounds
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1x reps
Power clean (75% bw) - 55kg
Pull-ups

---

První trénink po čtyřech dnech, to je asi nejdelší pauza od doby, co crossfitím.
Vůbec jsem nechtěl cvičit, ale pak jsem viděl ten článek na ronniem o CF games 2012, které jsem sledoval celé od začátku až do konce.. Nějak to na mě dolehlo, nevím, prostě jsem nazul svoje CF boty a CF spoďáry a šel cvičit
pokusím se to zase brát jako zábavu, prostě nevypustit u každého WODu duši a neodjebat si záda kvůli zbrklosti a špatné technice.. a pořádně zamakat, propotit triko a sedřít ruce, však to znáte :)
dám ještě druhou fázi, už jsem dlouho nemrtvolil, tak si půjdu lehce zatahat do fitka

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu chlapisko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 95, 96, 97  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: