gratulace ke všem osobákům... ty čelňáky vypadaly hodně lehce - alespoň podle toho prvního je to - jak píšeš - reálně o dost výše, mrtvoly jsou už jiný svět... a zámek _je_ mordor, pokud by náhodou někdo nabyl z předchozích komentářů dojem, že ne :) zkouším ho na lehkých váhách, ale nevím, jestli si kdy zvyknu.
Sbíčko, to jsi měl ale celou dobu btw: skládám pro tebe něco ultimátního :)
Vlk: U mě to se zámkem bylo dost skokové, zvyknul jsem si sice po dlouhé době, ale doslova z tréninku na trénink. Pořád to říkám, polosumo se zámkem drží o moc (!) lépe. U klasiky nevím, do jakých vah bych udržel zaťaté zuby :)
pěknéééé, a jak píše decarabas...máte tam skvělou atmosféru
to točila Pavla?
a dal si o pár postů vejš odkaz na fb, koukl jsem na to a docela zajimavé počtení...tak to budu sledovat, zaujal mě ten úchop činky při tlaku... já skoro u všech tlakových cviků zalamuju zápěstí... zajimave čtení
Já se právě bál, že z mých článků ta dobrá nálada moc nečiší, tak jsem přidal něco na uvolnění, aby bylo vidno, že se tím tréninkem především bavíme :)
Magumi: Já jsem býval pravidelně na podzim a zimu nemocný jednou za měsíc až dva. Takže si dávám majzla, abych před závody něco nechytl :)
Ale musím říct, že to jak se teď v tréninku šetřím (méně cviků, menší objem), tak to docela šlape a snad se i zlepšuju
V neděli večer jsem se s kamarádem strongmanem Jardou vydal za Jirkou Tkadlčíkem na trénink. Jirka je super týpek a i po celém dni na cestách si na nás udělal čas a žádnou únavu na sobě nedal znát. Svižně jsme pokecali a hned běželi vytáhnout kufry.
Kufry
20m/ 70kg - 95kg
2/ 130kg
Tohle byla bomba. Ono z těch strongman videí nejde úplně vidět, jaká prdel to je Člověk se musí fest zpevňovat, aby to s ním nezametlo. Latissimy a trapézy v ohni. Těch 260kg jsem si jen pozvednul, kluci se s tím ještě proběhli :)
Super yoke
20m/ 150kg - 230kg
2/ 280kg
Zase super věc. Tohle mě bavilo ještě víc, než kufry, protože mě nelimitoval můj dámský úchop. Hodně těžká věc na stabilitu a je asi hodně potřeba to mít zažité, aby s tím člověk dokázal něco ujít, aniž by vypadal, že se zrovna vrací hospody. S 280kg jsem si zase jen vydřepnul a ušel dva kroky.
Že už byla řádná tma, přesunuli jsme se do gymu.
Byl to super trénink, moc jsem se naučil a moc si vyzkoušel. Ale hlavně ta nálada a atmosféra, ve které se to neslo. Takových tréninků bych potřeboval víc.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru