|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
DELOAD
Dřep zadní
5/ 20kg, 40kg
6x6x60kg
Mrtvý tah
2x6x60kg
4x6x70kg
Goodmorning
3x12x20kg
Kladka na záda 5x12
Biceps s JC 5x10
Dolní břicho 3x15
Šikmé břicho 3x10
---
Ty šestky mě skoro zabily, už jsem na ten crossfit moc starej
Naposledy upravil Moocha dne po květen 05, 2014 2:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 6:17 pm Předmět: |
|
|
BTW: přidal bych do toho komba do objemu 10g kreatinu, 5g beta-alaninu, 5g glutaminu ještě 15g hydra (užívání 2x denně) vážně nikdo nemá další tipy?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
Co si od toho komba slibuješ? Nebo spíš, jak bude vypadat Tvůj trénink, že potřebuješ nějaké spešl kombo? Pojedeš silovku, nebo spíš vyšší počty opakování a počítáš tak s větším zakyselením? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
Esko, nový rozpis mám na minulé stránce. Slibuju si od toho pomoc s objemem a regenerací.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Tak složením proč ne, možná mi ta chybí nějaké sacharidy, ale to až v závislosti na tvé další odpovědi.
Otázka je množství: Jak rychle se chceš nasytit kreatinem? Pokud stačí do 6 týdnů, tak 5 g denně stačí, předpokládám, že máš dost bílkovin, takže bych bral ohled taky na ledviny. Další otázka: Bude to kombo součástí nějakého jídla, nebo to je jako jenom nápoj mezi jídly, či jako PTN, případně kam ho chceš v denní době frknout? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:10 pm Předmět: |
|
|
Sacharidů budu dávat po tréninku kolem 100g, a pak 400-500g za den jedenkrát týdně.
No kombo si nechám namýchat na 42 dní, to je těch 6 týdnů.
Bílkovin až tak moc nemám. Rozhodně ne přes 2g/kg. Průměrně tak 1,6.
Chtěl bych to dávat v den tréninku před a po, v den volna dávku před snídaní a další k večeru. Mám to dávat s jídlem?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
Není to škoda držet sachry nízko, když pojedeš kreatin? Přicházíš o synergický efekt.
Hydra dej víc, tak 20 g. A před tréninkem bych kreatin nedával. Spíš někdy dopo a po tréninku (pokud trénuješ odpo), nebo dopoledne/ráno po tréninku a pak k večeru (třeba 2x5 g pokud těch 10 g vidíš jako ideál). _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne duben 13, 2014 9:30 pm Předmět: |
|
|
Ty sachry mám odůvodněné. Rád bych vyzkoušel, jak to jde v objemu bez nich. Díky za rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út duben 22, 2014 11:03 am Předmět: |
|
|
DELOAD
Benchpress
5/ 20kg, 40kg
3/ 45kg, 50kg, 50kg, 55kg, 55kg
Military press
5/ 20kg
6x6x30kg
Střední delt 3s
Zadní delt 3s
Triceps 4s
Horní břicho 4s
--
Včera jsem dobral antibiotika a dneska už jsem se chtěl jít aspoň rozhýbat s nějakýma mini váhama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 23, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
Tak jsem změnil názor a objem zkusím se sacharidy.. zatím to mám 130B/300S/100T. Je mi těžko a na jídla se netěšim. Tak snad je to jen o zvyku.. Postupně bych ty sachry měl přidávat podle toho, jak se bude vyvíjet váha.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: st duben 23, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Tak jsem změnil názor a objem zkusím se sacharidy.. zatím to mám 130B/300S/100T. Je mi těžko a na jídla se netěšim. Tak snad je to jen o zvyku.. Postupně bych ty sachry měl přidávat podle toho, jak se bude vyvíjet váha. |
jaké cukříky budeš zobat ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 23, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
Všecko bez rafinovaného cukru a mouky. Ale pořád přemýšlím že z toho vycouvám a pojedu LC se sacharidy jen po tréninku  ale ještě se uvidí
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st duben 23, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat, kolik kg si nabral za dobu, co cvičíš. A jak dlouho cvičíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st duben 23, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Radši ne
ok.. začínal jsem na 60kg s asi 15-17% BF, teď mám 78 a tak 13-14%. Cvičím 4 roky. Taková změna jde udělat za poloviční čas, to je jasný. Ale pořád se učím a měním svůj pohled na trénink. Určitě vím víc, než když jsem začínal a o tom to je :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|