Bufu's log - kvalitní objem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 82, 83, 84  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bufu's log - kvalitní objem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Bufu's log - kvalitní objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wygh

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

On týden pauzy je většinou k dobru , stejně tak netrénovat nadoraz pořád a dávat klidně 1+1, když nejsi na bobkách, tak se akorát dosereš, což jsem zjistil pozdě... Ale ten týden pauzy nebo jen lehký trénink na kladkách je určitě supr věc.

Jesse Marunde
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BUFU

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wygh napsal:
On týden pauzy je většinou k dobru , stejně tak netrénovat nadoraz pořád a dávat klidně 1+1, když nejsi na bobkách, tak se akorát dosereš, což jsem zjistil pozdě... Ale ten týden pauzy nebo jen lehký trénink na kladkách je určitě supr věc.

Jj máš pravdu. Ale zase nejedu tak hardcore tréninky jako ty Myslím že právě tím, že sem ted přes týden v podstatě necvičil, tak mi to neska docela šlo. Pauza se fakt hodí. Jenže komu se chce přestávat, když zrovna má chut, čas a jde mu to, že
Jinak když jezdím fullbody, tak dycky jedu 1+1

Rád bych se naučil nějaký ty přemístěný a podobný věcičky jak děláte, jenže u nás to nikdo nejezdí A podle videí semi to moc učit nechce. U mrtvol a dřepů to šlo, ale toto musí asi někdo vysvětlit naživo,co?
magion

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bufu: ja se to naucil stejne jako drepy a mrtvej tah sam... ale stejne jako u nich sem to musel ladit nejakej ten cas do "dokonalosti" .... silovy premisteni je o lehci nez normalni vzperacsky clean... ale i tak mi to zezacatku delalo neplechu hlavne na zapesti.. nedokazal sem to spravne protocit a hrozne me to lamalo .. a nemel sem dostatne strecle zapesti... takze sem delal hlavne celni drepy vzperacskym uchopem, strecoval a po nejakem case, az sem byl vyhazenej tak se to spravilo... techniku nahazovani jsem zas tak neresil, kdyz mas zmaklou mrtvolu tak to je stejny pak uz prichazi na radu vybusnej pohyb krcenim ramen a trochu pod to spadnout... Kazdopadne tenhle cvik ti da hodne a je skoda tuhletu zbran nemit v treninku
Wygh

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lépe bych to snad nenapsal , také jsem se učil trh a silové přemístění sám - u žlutýho v logu na straně 23 jsem posílal video a snažil se vysvětlit princip powercleanu. Trh je praktický to samé jen tu činku hodíš vejš video power snatche ti hodim do pm.

Jesse Marunde
BUFU

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky kluci
BUFU

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.2.2010
VOLNO

8.2.2009
Pushpress (military press) a Bench

Militarypress
10 * 20 kg
10 * 30 kg
10 * 35 kg
8 * 40 kg
5 * 45 kg
5 * 45 kg
6 * 45 kg

Bench
10 * 30 kg
10 * 40 kg
10 * 50 kg
10 * 60 kg
5? * 70 kg

Biceps s EZ
3 sérky

Kliky na bradlech
10 * já
10 * já + 10 kg
10 * já + 20 kg
10 * já + 30 kg

Tricepsový stahování kladky
10 * 70 kg
10 * 75 kg
10 * 80 kg

Rozpažky na ramena v sedě v předklonu
3 sérky

Břicho
8 sérek

- šlo to pěkně... Ráno sem zkoušel to silový přemístění, tak sem za chvílu hodím nějaký videjka a můžete mi poradot co a jak...

BUFU

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak první pokus o Power clean ... Ze začátku sem to zkoušel s 30ti kilama. Na tomhle videu to jedu s 50ti kg. Zatím sem zkoušel bez výskoku a bez stoupnutí na špičky. Vím, že ta technika není super. Proto bych prosil o nějaký doporučení...
A měl bych pár otázek :
1) je nutný jít na ty špičky, když to zvládnu zatím bez toho? Pozdějc mi to asi pomůže u vyšších vah,co? :)
2) jak moc nízko s tou činkou jít? Když je velká váha, tak asi logicky budu muset úplně do dřepu,žejo... A u těch lehčích stačí udělat jen lehkej podřep (viz 3. opakování)?
3) Když už mám činku vyhozenou na ramenech, tak se přidržuje jenom prstama,že? Asi bych to neměl držet nějak pevně v dlaních nebo třeba u větších vah můžu?
4) Jakou váhu? Ze začátku lehkou a víc opáček ? Nebo radši jezdit mín opáček rovnou? Vůbec netuším kolik si tam naložit...

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uplne mne v obliceji z profilu pripominas byvalaeho spoluzaka
BUFU

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:

Jakým profilu? Dyt nikde svou fotku ksichtu nemám... akorát tady v logu na nějakých fotkách.
magion

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reknu ti par rad co jsem postrehl ja.. Bude me zajimat jak se vyjadri Wygh, Cizo atd...

Na spicky nebo maly skok, nebo skok do rozkrocenych nohou chodim i u malych vah je to uz zvyk... Ale z tohodle cviku se tezi vybusnost, takze proto ta dynamika

Power clean se nejede do drepu jako normalni clean, ale do podrepu..Tudiz to hazes co nejvys. Vyssi vahy stim nemaj nic spolecnyho, me treba spis vyssi vahy jelikoz sem zvyklej si to z power cleanu hazet vysoko zabijou do zeme u toho drepu.. takze zasadne delam jen do podrepu

Potom tam vidim to neprotaceni loktu u konecne faze, coz ale je chyba vsech co to delaj poprve, chvili... Ted ti to treba nevadi ale jak uz budes mit nalozeny tak to bude pekne lamat zapesti.. Takze strecovat a jezdit casto vzperacsky drepy.

Kdyz uz to mas ty lokty spravne dotoceny tak to nemusis vpodstate ani drzet, protoze to sedi na deltach.

Je to dynamicky cvik, tudiz malo opakovani do 5, ja jezdim vetsinou ale trojky, dvojky a jednicky. Serii muzes vic. A kratsi pauzy.

Nejprve to dopiluj nez se pustis do vetsich vah, hlavne vybusnej pohyb tech krcenim ramen, a dotoceni tech loktu dokonce.
BUFU

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion : dík moc... něco takovýho sem si představoval :)
Zatím si teda dám pozor na ty lokty a špičky + výbušnější pohyb ramenama.

Proč jezdit víc vzpěračskej dřep? Pokud vím tak u něj je činka vysoko na trapézu, užší postoj. Jakej vliv to má na lokty/zápěstí? Nebylo by lepší spíš čelní dřepy?

S tím dřepem u power cleanu : Takže v podstatě, když půjdu do dřepu tak to není na škodu, akorát tím pádem pojedu jinej cvik (Clean), souhlasí? Bych to mohl střídat... :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:

S tím dřepem u power cleanu : Takže v podstatě, když půjdu do dřepu tak to není na škodu, akorát tím pádem pojedu jinej cvik (Clean), souhlasí? Bych to mohl střídat... :)

Power clean je to, že si činku nadhodíš, zároveň se i odpíchneš od země nebo aspoň pracuješ s kotníkama, a jdeš lehounce do dřepu, fakt málo.
Když chceš jít po nadhození činky do hlubšího dřepu, říká se tomu clean squat (to dělám třeba já, je to super)
Snad to říkám správně.
BUFU

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
BUFU napsal:

Power clean je to, že si činku nadhodíš, zároveň se i odpíchneš od země nebo aspoň pracuješ s kotníkama, a jdeš lehounce do dřepu, fakt málo.
Když chceš jít po nadhození činky do hlubšího dřepu, říká se tomu clean squat (to dělám třeba já, je to super)
Snad to říkám správně.

To sem napsal,ne?
magion

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasny, vzperacskym drepem jsem myslel celni drep vzperacskym uchopem s temi dotocenymi lokty, aby sis na to zvykl.

Ano jinej cvik, jeste jsem se spatne vyjadril s tema vyssima vahama, resp. u cleanu se daj jezdit vetsi vahy, protoze to nemusis hazet tak vysoko a spadnes pod to driv, ale musis mit silny nohy.. ja mam silnejsi trapezy a zada proto se me to rve lip power cleanem..
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po únor 08, 2010 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
70mMyW!53 napsal:

Jakým profilu? Dyt nikde svou fotku ksichtu nemám... akorát tady v logu na nějakých fotkách.

myslim z videa cos ted postnul a z nejakych fotek co mas tady v logu, a ne nekde v profilu ale jako z profilu...z boku

takto nejak vypada, vim ze tak nevypadas ale proste mne ho pripominas

edit: kurna ta fotka je nejak mala, na fuckbooku je vetsi :/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bufu's log - kvalitní objem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 82, 83, 84  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: