Mrtvý tahy
9 * 50 kg
8 * 60 kg
7 * 70 kg
6 * 80 kg
5 * 85 kg
- bych to tu pomale mohl přepsat na zemědělskej log Nachlazení jsem se snad ubránil. Dneska ještě takovej přípravnej trénink a od pondělí už snad Korte
- 1. týden dám úplně od lehkých vah a každej trénink přidám cca 5 kg. Od dalšího týdne pojedu už tak nějak normálně :)
- No čekal sem, že to bude pocitově ještě o něco lehčí, ale tak myslím, že po 3 trénincích to bude OK
Luster : tragickej log Ale tak píšu vše, když už sem se dokopal k tomu abych si tu zase vedl emo deníček Ale už tu máš první trénink KORTEho, sice s holčičíma váhama, ale to přijde... pokud mě zase nezklátí nějakej kašílek
- u dřepů a mrtvol přihozeno 5 kg... Dřepy už byli těžší. Bench v poho a mrtvola se taky dala. Ted už mě čekají 2 dny volna, docela se i těším
Za další 3 týdny bych chtěl skončit u dřepu na 80 kg, benchu na 75 kg, mrtvole na 95 kg. V jednom tréninku bych to dal možná i ted, ale 3x týdně teda nevím
- u benche a mrtvol přihozeno 2,5 kg. Dřepy daly celkem zabrat, bench v poho a mrtvola tak normálka.
Každopádně po trénink solidní únava, přesto že sem měl neplánované 2 dny volna...
- tak a máme tu 3. týden :) Všude přihozeno 2,5 kg. Oproti minulýmu pondělí 5 kg. Všecko se jakž takž dá, ale je to dřina. Pocitově nejlehčí asi zase bench. A na čas strávenej v posilce už se radši ani nedívám, nějak se to protahuje
Shyby
10 * já
8 * já ( L-shyby )
8 * já ( Psací stroj - ve shybu (brada nad hrazdou) střídavé přesouvání k pravé a levé ruce - vždy jedna ruka je natažená ... 0:50 v tomto videu )
8 * já ( L-shyby )
Břicho
10 * točení trupem ve shybu ( nějak takto :) 2:24 )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru