|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jarack
|
Zaslal: út březen 10, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
Cha, taky dobrej nádad  K tomu dnešku.. V posilovně komplet, o tom už se tady rozepisovat ani nebudu. Jinak na ramena jsem po dlouhý době dával multipress. neběhal jsem, protože tam byla tak 45 let buchtička.. Docela jsem z ní slintal, byla luxusní. bohužel frajerka majitele posilovny :-) Místo běhu jsem zařadil rotoped ve stejném časovém rozsahu. Jinak všechno v normálu.
8:30 - 3 housky se sýrem, jabko, mrkev, zelený čaj
11:30 - Jogurt se sojovou houskou
12:30 - 2 Karbanátky (bez trojobalu - poprvý a naposled:-), bramborová kaše s pórkem, paprika
20:00 - 5 chlebů se sýrem, půl litru mlíka _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: út březen 10, 2009 9:27 pm Předmět: |
|
|
Je to trošku mimo mísu, ale.. Chci říct, že jsem moc rád, že jsem sem začal chodit. Dává mi to motivaci, jinej pohled na svět a hlavně novej vítr do plachet, s kterým konečně snad naberu ten správnej kurz. Děkuju moderátorům a všem lidem, co sem chodí. To je asi vše, co jsem chtěl říct.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st březen 11, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
Dneska tréning proběhl klasicky. Vynechal jsem závěrečné kolo a po hříchu i stretchánek, jelikož mě zítra čeká brutální komplet a ještě brutálnější boxerský tréning, abych si to svatební volno zasloužil. Popravdě musím přiznat, že se moc těším na tu spoustu jídla  . Ta posilovna nebyla úplně to pravý ořechový, protože jsem byl unavenej, ale pak se to rozjelo..
Běh klasicky, bench, tlaky ramena na takovým divným stroji (zlatý činky, ale tam bylo plno), kliky na bradlech, shyby širokým úchopem, ézeta širokým úchopem na bicák, zkracovačky, kosení s kladkou, hyperextenze _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 11, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | Cha, taky dobrej nádad K tomu dnešku.. V posilovně komplet, o tom už se tady rozepisovat ani nebudu. Jinak na ramena jsem po dlouhý době dával multipress. neběhal jsem, protože tam byla tak 45 let buchtička.. Docela jsem z ní slintal, byla luxusní. bohužel frajerka majitele posilovny :-) Místo běhu jsem zařadil rotoped ve stejném časovém rozsahu. Jinak všechno v normálu.
8:30 - 3 housky se sýrem, jabko, mrkev, zelený čaj
11:30 - Jogurt se sojovou houskou
12:30 - 2 Karbanátky (bez trojobalu - poprvý a naposled:-), bramborová kaše s pórkem, paprika
20:00 - 5 chlebů se sýrem, půl litru mlíka |
v tom jidelnicku jsi neco zapomel nebo jsi fakt jedl ve 12 a pak az ve 20?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st březen 11, 2009 9:02 pm Předmět: |
|
|
No, přiznam se bez mučení.. Bohužel ano.. Nebyl jsem doma a pak jsem šel rovnou cvičit. Taky jsem pak musel trošku zakrojit, proto těch 5 chlebů
6:00 - 2 sázená vejce, mrkev, jablko, 3 chleby, Káva
před desátou - dvojitej chleba se sýrem a paprikou
15:00- (měl jsem tělocvik s bejvalkou a tak jsem zase nestíhal:-) 2 karbanátlky, brambory a pórek
lehce po 19.00 - To bych sem radši ani neměl psát, ale.. Martina ve fitku si udělala 4 párky a ňák chudinka nemohla.. No, tak jsem jí s 2 a 1/2pomohl. Nechtěl jsem, ale kdo odmítne jídlo, nemůže pomýšlet na postel  (je to zbytečný, má frajera, ale jeden nikdy nesmí zapomínat na zadní vrátka)
Teď - dvojitej chlaba se sýrem, jabko, černý čaj _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
Dal jsem opravdu intenzivní komplet, do kterýho jsem zařadil dost osovejch cviků (rozpažky na ramena, bench na tricak, atd.). Na trening už se mi moc nechce, tak to nebudu lámat přes koleno a v klídku si před tou zejtřejší svatbou povolim. Pár piv asi padne, cejtim to v kostech. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
Ještě jsem se nějak přemohl, využil toho, že už tolik neprší a vyrazil ven běhat. Po cca 3 km mě začlo dost píchat v boku a tak jsem to stočil směr domov a víceméně to došel. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so březen 14, 2009 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tak svatba v poho.. Chlastal jsem dosti, ale taky jsem hrozně jedl, takže jsem se neopil. Akorát jsem docela kouřil. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st březen 18, 2009 3:28 pm Předmět: |
|
|
v pondělí jsem byl na kompletu a dneska bych také rád zašel. Jsem ale dost unavenej, tak ještě uvidim.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st březen 18, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
Proběhl (skoro) Fullovej trenál, akorát jsem osekal kolo a stretchánek jsem vypustil úplně, protože bylo plno.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá březen 20, 2009 10:51 am Předmět: |
|
|
Včera jsem si byl jen tak zablbnout a dneska razim na komplet. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so březen 21, 2009 8:15 am Předmět: |
|
|
| Paragon napsal: | Napíšeš sem někdy jak vypadá tvůj trénink? myslím série, opakování, váhy atd.
| - Ahoj, včera to vypadalo asi takhle.. Běh na pásu na 3 km za 15 minut, Rozpažky (všechno po 10, 10.5,12,12,10,5), Tlaky s Multipressem za hlavou (všechno po 10, 25, 30, 30, 25), Kickback (všechno po 10, 6,8,8,6), Stahování kladky (všechno po 10 40,45,45,40), Ézeta na bicák (všechno po 10 20, 25, 25, 20), zdvedání nohou ve visu (tentokrát 15 a zase 4 série), sekání s kladkou (všechno po 10 30, 35, 35, 30), 3 série hyperextenze po 10, pak 10 minut kola a na závěr kompletní stretchingová sada. Většinou se snažim jet 4 série v jednom cviku s tím, že první je rozehřívací, pak 2 pracovní a na závěr zase jedna odpočívací, Jedu partie v pořadí - kozy, ramena, tricák, křídla, bicák, rovný břicho, šikmý břicho, vzpřimovače. Snažim se nezanedbávat aerobku a stretchánek, ale ne vždy se mi to podaří. Se vším všudy tento tréning vyjde na cca 2 hodiny času. Jo a pak jsem si šel po tom neskutečným zápasu ještě zaběhat.. Byly to tak 4 km. Já vim, že bych se neměl posmívat soupeři, ale... SLAVIA - LOOOOOOOOOL _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|