|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:50 pm Předmět: |
|
|
Žena si občas kupuje Colu Light. Sice mi moc nechutná, ale objektivně chuť na sladký dokáže utlumit. Kafe je zase dobrý na hlad.
Možná bych mohl nasadit 3C dietu podle Kate Moss...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja uz leta marne cekam na colu cherry light nebo sprite light, v zahranici bezna vec | Jo ten Sprite mi taky chybi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mě kofola chutná víc než cola. jinak piju colu zero. Ta mi přijde nejchutnější. |
Jak kdy. Asi zalezi, jak to namichaji nebo nevim, ale nekdy me nechutna ani jedno, jindy obe a chutovy rozdil mezi zero a light jsem nikdy nepoznal. Ovsem trochu jina a podle me ze vsech tehle light zdaleka nejchutnejsi je Pepsi max Jeste nedavno se vyrabela i Pepsi twist light, ale tu jsem ted uz hodne dlouho nevidel, coz ale lez vyresit tak, ze si do normalni Pepsi light nebo max dam citron :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:24 pm Předmět: |
|
|
Drapere: a proc si proste nedas normalni sprite nebo tu colu? zrovna ty to na rotopedu vyjezdis ihned _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | | Drapere: a proc si proste nedas normalni sprite nebo tu colu? zrovna ty to na rotopedu vyjezdis ihned |
Na tuhle otazku jsem fakt cekal
Protoze si ji proste nedam a dam si radeji jidlo. Nemam duvod cpat do sebe uplne zbytecne kalorie z tehle napoju, kdyz existuji nekaloricke nahrazky, ktere mne chutnaji stejne a nekdy mozna i vice, protoze jsem na sladidla zvyklej uz leta. Vic se o tom opravdu bavit nehodlam, protoze me nejake bla bla bla proste nezajima, takze Te prosim, abys ses v tom dal nestoural. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne čt duben 26, 2012 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Wojtkingson: vsak jasne, ja si taky myslim ze je to spravny pristup a vubec se tomu nedivim,ale prece jen,colu nebo sprite nepijes kazdy den :) _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
Kofola light je pro mě mnohem chutnější než Cola zero... Doporučuju _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Na tuhle otazku jsem fakt cekal
Protoze si ji proste nedam a dam si radeji jidlo. Nemam duvod cpat do sebe uplne zbytecne kalorie z tehle napoju, kdyz existuji nekaloricke nahrazky, ktere mne chutnaji stejne a nekdy mozna i vice, protoze jsem na sladidla zvyklej uz leta. Vic se o tom opravdu bavit nehodlam, protoze me nejake bla bla bla proste nezajima, takze Te prosim, abys ses v tom dal nestoural. |
Na druhou stranu je ta otázka celkem pochopitelná, když je vidět, že objektivně dřeš jako tři lidi dohromady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Na druhou stranu je ta otázka celkem pochopitelná, když je vidět, že objektivně dřeš jako tři lidi dohromady :) |
Ale jo, mozna jsem i reagoval trochu moc utocne, ale tyhle otazky me vzdy v prvni chvili trochu zvednou tlak, pak se uklidnim :) Proste tohle je me mysleni, delam to tak uz roky a opravdu nemam sebemensi duvod pit sladke limonady, kdyz si muzu dat jejich light alternativy, stejne tak to delam i s potravinama. A o to vice (mnozstevne) se najim, coz mne maximalne vyhovuje. Muj zpusob stravovani je presne podle meho gusta a zvyku a kdyby mne neco nevyhovovalo ci nechutnalo, tak bych to velmi rychle zmenil.
amen _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
Naposledy upravil Draper dne čt duben 26, 2012 8:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Octopuss napsal: |
Na druhou stranu je ta otázka celkem pochopitelná, když je vidět, že objektivně dřeš jako tři lidi dohromady :) |
Ale jo, mozna jsem i reagoval trochu moc utocne, ale tyhle otazky me vzdy trochu zvednou tlak :) Proste tohle je me mysleni, delam to tak uz roky a opravdu nemam sebemensi duvod pit sladke limonady, kdyz si muzu dat jejich light alternativy, stejne tak to delam i s potravinama. A o to vice (mnozstevne) se najim, coz mne maximalne vyhovuje. Muj zpusob stravovani je presne podle meho gusta a zvyku a kdyby mne neco nevyhovovalo ci nechutnalo, tak bych to velmi rychle zmenil.
amen |
A jak jsi k tomu vůbec přešel? Tak nějak samo to přišlo, nebo jak jsi začal cvičit, tak jsi dodržoval i stravu a pak jsi prostě už neměl potřebu něco měnit? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
amen = konec :)
ale ok, je to presne jak pises v druhe casti tveho prispevku :)
edit: i kdyz zmenil a uzpusobil jsem toho hodne k chutim svym od doby, co jsem dodrzoval kulturisticky jidelnicek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:26 am Předmět: |
|
|
Ja som vcera chut na sladke vyriesil klasicky. Padla 250g cokolada s mandlami, balenie after eight, balenie milka bonbonov plnenych vanilkovym kremom, haribo pico-balla dve balenia a 1,5 litra nestea lemon. Asi v rozmedzi necelej hodiny. Nasledne som odpadol do postele (cca 21.15) a vstal som teraz. Male intermezzo v diete...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Ja som vcera chut na sladke vyriesil klasicky. Padla 250g cokolada s mandlami, balenie after eight, balenie milka bonbonov plnenych vanilkovym kremom, haribo pico-balla dve balenia a 1,5 litra nestea lemon. Asi v rozmedzi necelej hodiny. Nasledne som odpadol do postele (cca 21.15) a vstal som teraz. Male intermezzo v diete... |
me delala vcera tchyne palacinky s oriskama a nutellou/ tvahor rozinky, dopadl jsem stejne, resp. odpadl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|