|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 27, 2012 10:04 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ochutnal jak tu novou kofolu tak Colu Zero.
Nová kofola: mírně lepší než původní light, ale žádnej zázrak. Po napití jsem cítil +/- kofolu. To by ještě šlo. Jenže s asi třívteřinovým zpožděním mě přes hubu praštil strašnej chemickej sladkej vocas, což už moc košer nebylo.
Cola Zero: chutná to skoro jako normální Cola, což je rozhodně plus. Bohužel je to i na můj vkus sladký jako cecek, což je co říct. Řádně vychlazený s trochou citrónu by to asi bylo lepší. Rozhodně tomu ale dám přednost před kofolou. Tu si radši koupím plnotučnou a dám si po cvičení.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: pá duben 27, 2012 11:31 pm Předmět: |
|
|
Zkus jeste Pepsi Max, ta bych rekl, ze je ze vsech nejlepsi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 28, 2012 6:06 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
me delala vcera tchyne palacinky s oriskama a nutellou/ tvahor rozinky, dopadl jsem stejne, resp. odpadl | grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delas chute ani nenabidnes
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 28, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Zkus jeste Pepsi Max, ta bych rekl, ze je ze vsech nejlepsi. |
Pro mě je Pepsi strašná i ta normální
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 28, 2012 8:23 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Draper napsal: | | Zkus jeste Pepsi Max, ta bych rekl, ze je ze vsech nejlepsi. |
Pro mě je Pepsi strašná i ta normální |
Nevim jak vy ale ja nejradsi pivko :D
Dobre vychlazeny, dobre natoceny po dobrem a masitem obede :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so duben 28, 2012 8:36 am Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | Octopuss napsal: | | Draper napsal: | | Zkus jeste Pepsi Max, ta bych rekl, ze je ze vsech nejlepsi. |
Pro mě je Pepsi strašná i ta normální |
Dobre vychlazeny, dobre natoceny po dobrem a masitem obede :D |
Jsem strašně rád že nejraději piju vodu. Pivko si dám, ale limonády ne častěji než jednou za měsíc. Jinak bych neměl nadváhu nějakých 15 kg, ale 30 kg ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: so duben 28, 2012 8:53 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Dobre vychlazeny, dobre natoceny po dobrem a masitem obede :D |
Jsem strašně rád že nejraději piju vodu. Pivko si dám, ale limonády ne častěji než jednou za měsíc. Jinak bych neměl nadváhu nějakých 15 kg, ale 30 kg ...[/quote]
Tady se resi cim se zahani chut na sladky :D Vodou se mi to jeste nepovedlo. Sladky limonady jsem nepil nikdy, snad jen colu a to vetsinou s rumem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:07 pm Předmět: |
|
|
Cola zero je prý chuťově nejbližší běžné cole. Bližší než light.
Pepsi piju jen v KFC a cola mi chutná víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 7:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Greeg

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
no to jo teda, dneska jsem se koukal na tuhle užasnost v regálu.
Kolik tam asi tý stevie bude ? Neni náhodou učel stévie takový aby jsme se zbavili těch sra*ek ? Ve složení zase toxický chemikálie jako kon. benzoan sodný, acesulfam K aspartame ... tohle do sebe lejt teda nebudu. To si radši dám vodu s čerstvou limetkou a osladim si to 100 % čistym extraktem stevie.
Zase dalši obchodní jebka aby se někdo napakoval na úkor zdraví ostatních. Je to hodně smutný ... a ty lidi to kupovat bohužel budou protože si někde přečtou že stevie je zázračná ( což je ) a je to přece poctivá domácí česká kofola ne ? ale už jim nedojde to ostatní a to je že lidem jde jenom o prachy
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne duben 29, 2012 9:47 am Předmět: |
|
|
aha, no slozeni sem jeste nemel moznost prozkoumat, ale trochu se to bohuzel dalo cekat.. skoda, nicmene si ji klidne obcas koupim, sice uz ne kuli tomu, ze je slazena stevii, ale kuli chuti _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
mannik
|
Zaslal: so říjen 12, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
Chlapi jako ektomorf se sladkeho nebojim - temer se mi neuklada. Spis me zajima zda ho ma vyznam konzumovat a kupovat ( pominu-li zdravotni problemy viz nize ). Pomuze mi k poskoceni vahy smerem vyse ? Ted myslim opravdu vetsi mnozstvi nezli jedna susenka. Kalorie a energie v nem je a me ted mnozstvi tuku a kvalita svalu nezajima. Ve fitku mi par lidi tvrdi, ze si denne susenku klidne dat muzu. Jini zase doporucuji kalorickou bombu Salko denne k nabrani hmoty. Dospel jsem zatim k par lzickam.
Ale podle tohoto clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-16464-vyzivova-poradna-08-2013-jak-obelstit-chute-na-sladke.html pokud to chapu dobre tak
zpomalení redukce tělesného tuku a nabírání svalové hmoty - muze se tykat i me?
rozvoj podkožního tuku - glukózové štěpy se přeměňují na mastné kyseliny (tuky) - tuku moc nemam, lipomu ano
zpomalení metabolismu (vlivem ukládání tuků) - mam spis opacny problem-pruchodak
zvýšení glykemického indexu potraviny, může vést k hypoglykémii
další chutě na sladké, večerní "vlčí hlady" - potvrzuji
překyselení organismu - potvrzuji
narušení bakteriální mikroflóry v tlustém střevě (důležitá také pro imunitní funkce)-potvrzuji
oslabení imunitního systému, zažívací potíže (zácpy, pálení žáhy)- asi ano
snížení hladiny vitamínu B1 (thiamin) - zrejme take
únavu, fyzickou i psychickou vyčerpanost - potvrzuji
vyplavování vápníku z organismu - asi ano
Jde mi ale spise o to, kdyz budu denne napr. jist celou studentskou pecet, zda to je spatne pro rust svalu nebo zhlediska vydeje energie ve fitku to zase tolik nevadi.
Kdysi jsem to zkousel a pribral jsem asi 1 kg za mesic, takze 0,0 nic.
Je pravda, ze se snazim sladke hlidat, ale prece jen denne nejake mam - at uz buchtu, cokoladu, susenku apod. Do toho samozrejme jim vlocky apod komplx. sacharidy.
Na druhou stranu mi sladke pomaha s chuti na jidlo....
Kdyz si ho nedam, tak po vydatnem obede travim klidne 4 a vice hodin a mam problem snist neco dalsiho. _________________ Ektomorf a jeho pokusy s pomoci ronnie.cz :
12.5 2011- 74Kg , 12.6 2011- 78Kg , 12.7 2011 - 81kg, 12.8 2011 - 82kg, 12.9 2011 - 83kg<> 3.3.2012-76kg, 20.4 2012 79kg, 12.11.2012-67kg, 7.1.2013-73kg
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 4:12 am Předmět: |
|
|
vzhledem k tomu co píšeš bych se sladkýho tak nebál, ale spíš opravdu třeba viz vedlejší vlákno, bych si dopřál puding, sladkej jogurt, tvaroh, občas nějakou tu tyčinku typu deli, sojový suk atd. A co se čoko týče, třeba nějaká 70%, ta je super, navíc te zas nesníš tolik. Každopádně st.pečeť denně to už mi přijde hodně přehnaný, přece jen je to tušim 200g a to by se asi projevilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: ne říjen 13, 2013 4:51 am Předmět: |
|
|
vzhledem k tomu, co pises, bych se zastrelil, pac umrti existence, jako jsi ty, lidstvu muze jen prospet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|