chut na sladke

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - chut na sladke  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> chut na sladke
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem ochutnal jak tu novou kofolu tak Colu Zero.

Nová kofola: mírně lepší než původní light, ale žádnej zázrak. Po napití jsem cítil +/- kofolu. To by ještě šlo. Jenže s asi třívteřinovým zpožděním mě přes hubu praštil strašnej chemickej sladkej vocas, což už moc košer nebylo.

Cola Zero: chutná to skoro jako normální Cola, což je rozhodně plus. Bohužel je to i na můj vkus sladký jako cecek, což je co říct. Řádně vychlazený s trochou citrónu by to asi bylo lepší. Rozhodně tomu ale dám přednost před kofolou. Tu si radši koupím plnotučnou a dám si po cvičení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 27, 2012 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus jeste Pepsi Max, ta bych rekl, ze je ze vsech nejlepsi.
Izman

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

me delala vcera tchyne palacinky s oriskama a nutellou/ tvahor rozinky, dopadl jsem stejne, resp. odpadl
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delas chute ani nenabidnes
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Pro mě je Pepsi strašná i ta normální
Izman

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Draper napsal:

Nevim jak vy ale ja nejradsi pivko :D
Dobre vychlazeny, dobre natoceny po dobrem a masitem obede :D
Mablung

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Izman napsal:
Octopuss napsal:
Draper napsal:

Jsem strašně rád že nejraději piju vodu. Pivko si dám, ale limonády ne častěji než jednou za měsíc. Jinak bych neměl nadváhu nějakých 15 kg, ale 30 kg ...
Izman

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Jsem strašně rád že nejraději piju vodu. Pivko si dám, ale limonády ne častěji než jednou za měsíc. Jinak bych neměl nadváhu nějakých 15 kg, ale 30 kg ...[/quote]

Tady se resi cim se zahani chut na sladky :D Vodou se mi to jeste nepovedlo. Sladky limonady jsem nepil nikdy, snad jen colu a to vetsinou s rumem :D
BUFU

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Tak jsem ochutnal jak tu novou kofolu tak Colu Zero.

Nová kofola: mírně lepší než původní light, ale žádnej zázrak. Po napití jsem cítil +/- kofolu. To by ještě šlo. Jenže s asi třívteřinovým zpožděním mě přes hubu praštil strašnej chemickej sladkej vocas, což už moc košer nebylo.

Cola Zero: chutná to skoro jako normální Cola, což je rozhodně plus. Bohužel je to i na můj vkus sladký jako cecek, což je co říct. Řádně vychlazený s trochou citrónu by to asi bylo lepší. Rozhodně tomu ale dám přednost před kofolou. Tu si radši koupím plnotučnou a dám si po cvičení.

Zajímavý ten popis bych prohodil Zero mi přijde až moc "chemický, umělo sladidlový", Kofola mi přišla docela ok. Ale každej to má jinak, to chápu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cola zero je prý chuťově nejbližší běžné cole. Bližší než light.
Pepsi piju jen v KFC a cola mi chutná víc.
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim jestli sem to prehlidnul, nebo mel jeste starsi verzi, kazdopadne slazeni stevii je dalsi velkej plus pro kofolu
http://strategie.e15.cz/zpravy/kofola-sladi-stevii-743951
Greeg

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
nevim jestli sem to prehlidnul, nebo mel jeste starsi verzi, kazdopadne slazeni stevii je dalsi velkej plus pro kofolu
http://strategie.e15.cz/zpravy/kofola-sladi-stevii-743951

no to jo teda, dneska jsem se koukal na tuhle užasnost v regálu.
Kolik tam asi tý stevie bude ? Neni náhodou učel stévie takový aby jsme se zbavili těch sra*ek ? Ve složení zase toxický chemikálie jako kon. benzoan sodný, acesulfam K aspartame ... tohle do sebe lejt teda nebudu. To si radši dám vodu s čerstvou limetkou a osladim si to 100 % čistym extraktem stevie.
Zase dalši obchodní jebka aby se někdo napakoval na úkor zdraví ostatních. Je to hodně smutný ... a ty lidi to kupovat bohužel budou protože si někde přečtou že stevie je zázračná ( což je ) a je to přece poctivá domácí česká kofola ne ? ale už jim nedojde to ostatní a to je že lidem jde jenom o prachy
Luster

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, no slozeni sem jeste nemel moznost prozkoumat, ale trochu se to bohuzel dalo cekat.. skoda, nicmene si ji klidne obcas koupim, sice uz ne kuli tomu, ze je slazena stevii, ale kuli chuti
mannik

PříspěvekZaslal: so říjen 12, 2013 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi jako ektomorf se sladkeho nebojim - temer se mi neuklada. Spis me zajima zda ho ma vyznam konzumovat a kupovat ( pominu-li zdravotni problemy viz nize ). Pomuze mi k poskoceni vahy smerem vyse ? Ted myslim opravdu vetsi mnozstvi nezli jedna susenka. Kalorie a energie v nem je a me ted mnozstvi tuku a kvalita svalu nezajima. Ve fitku mi par lidi tvrdi, ze si denne susenku klidne dat muzu. Jini zase doporucuji kalorickou bombu Salko denne k nabrani hmoty. Dospel jsem zatim k par lzickam.
Ale podle tohoto clanku http://kulturistika.ronnie.cz/c-16464-vyzivova-poradna-08-2013-jak-obelstit-chute-na-sladke.html pokud to chapu dobre tak

zpomalení redukce tělesného tuku a nabírání svalové hmoty - muze se tykat i me?
rozvoj podkožního tuku - glukózové štěpy se přeměňují na mastné kyseliny (tuky) - tuku moc nemam, lipomu ano
zpomalení metabolismu (vlivem ukládání tuků) - mam spis opacny problem-pruchodak
zvýšení glykemického indexu potraviny, může vést k hypoglykémii
další chutě na sladké, večerní "vlčí hlady" - potvrzuji
překyselení organismu - potvrzuji
narušení bakteriální mikroflóry v tlustém střevě (důležitá také pro imunitní funkce)-potvrzuji
oslabení imunitního systému, zažívací potíže (zácpy, pálení žáhy)- asi ano
snížení hladiny vitamínu B1 (thiamin) - zrejme take
únavu, fyzickou i psychickou vyčerpanost - potvrzuji
vyplavování vápníku z organismu - asi ano

Jde mi ale spise o to, kdyz budu denne napr. jist celou studentskou pecet, zda to je spatne pro rust svalu nebo zhlediska vydeje energie ve fitku to zase tolik nevadi.
Kdysi jsem to zkousel a pribral jsem asi 1 kg za mesic, takze 0,0 nic.
Je pravda, ze se snazim sladke hlidat, ale prece jen denne nejake mam - at uz buchtu, cokoladu, susenku apod. Do toho samozrejme jim vlocky apod komplx. sacharidy.

Na druhou stranu mi sladke pomaha s chuti na jidlo....
Kdyz si ho nedam, tak po vydatnem obede travim klidne 4 a vice hodin a mam problem snist neco dalsiho.
jachym

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 4:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhledem k tomu co píšeš bych se sladkýho tak nebál, ale spíš opravdu třeba viz vedlejší vlákno, bych si dopřál puding, sladkej jogurt, tvaroh, občas nějakou tu tyčinku typu deli, sojový suk atd. A co se čoko týče, třeba nějaká 70%, ta je super, navíc te zas nesníš tolik. Každopádně st.pečeť denně to už mi přijde hodně přehnaný, přece jen je to tušim 200g a to by se asi projevilo.
ghost333

PříspěvekZaslal: ne říjen 13, 2013 4:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vzhledem k tomu, co pises, bych se zastrelil, pac umrti existence, jako jsi ty, lidstvu muze jen prospet

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - chut na sladke Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: