|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
anjelik

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maria

|
Zaslal: čt září 04, 2008 9:34 am Předmět: |
|
|
aké sacharidy prijímaš , koľkokrát do dňa ? _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 04, 2008 9:37 am Předmět: |
|
|
Jestli jsi v dietě, tak PEPSI MAX, Cola light, Kofola bez cukru, Dia kečup (KAND = neslazený), do kafe umělé sladidla. Takto to řeším a opravdu to funguje!
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
Zaslal: čt září 04, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | aké sacharidy prijímaš , koľkokrát do dňa ? |
na ranajky som prave mal 8 chlebov s maslom a zeleninou, dve cokolady milka, jedno balenie disco keksikov, pernik, 2x minonky, fidorku, chipsy, susene ovocie, kavu ta pomohla potom som uz dokazal prestat tlacit. ale zhruba takto vyzera jeden chod len cim dalej k veceru tym toho zjem viac. tento tyzden to bola 17 cokolada a to je este len stvrtok rano
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
Ty tohle všechno sníš, protože máš opravdu tak veliký ( tzv.vlčí ) hlad?
Máš neustále žízeň? Chodíš často močit?
Objevil se tento vlčí hlad náhle? Máš i jiné komplikace, které v minulosti nebyly?
Pokud ano, zajdi si k lékaři a nech se vyšetřit na diabetes.
Je to jen jedna z možností, co mě napadla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:24 am Předmět: |
|
|
Sorry za OT,ty si chalan s nickom Anjelik? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
veľmi si si rozhádzal glykemický index, tým to je a Tvoja chu´t na sladké je stále pažravejšia, prešla by som na komplex.sacharidy, telo sa upokojí a chuť pomaly prejde, teda na vločky, ryžu, cestoviny
pozor na chlieb, pečivo, je to zradné
keď je chuť na sladké, urob si ryžu, veľa ryže, s ovocím, aj so sušeným a jedz kým sa dá, je to menšie zlo, ako sladkosti
aj jogurt, či tvaroh na sladko pomôžu _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | veľmi si si rozhádzal glykemický index , tým to je a Tvoja chu´t na sladké je stále pažravejšia, prešla by som na komplex.sacharidy, telo sa upokojí a chuť pomaly prejde, teda na vločky, ryžu, cestoviny
pozor na chlieb, pečivo, je to zradné
keď je chuť na sladké, urob si ryžu, veľa ryže, s ovocím, aj so sušeným a jedz kým sa dá, je to menšie zlo, ako sladkosti
aj jogurt, či tvaroh na sladko pomôžu |
glykemii, ne glykemický index (to je atribut potraviny a nevyjadřuje míru koncetrace cukru v krvi); jinak souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
Zaslal: čt září 04, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
s tymi sacharidmi to vyskusam vdaka. komplexne sacharidy s vinimkou peciva, som nemal uz asi mesiac, meso a tvaroh este dlhsie
inak ziadne komplikacie nemam ani hladny nie som zeby som mal vlcy hlad alebo co len ked raz zacnem jest tak uz neprestanem  a smedny nie som nikdy vypijem denne asi pol litra vody
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:01 pm Předmět: |
|
|
Ak si toto vsetko nemal,co ty vlastne jes?  Pol litra vody na den?  Na tvojom mieste som uz asi na infuziach v nemocnici... _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt září 04, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
prestan rano hulit, te chute na sladky prejdou
sorry za trapne a nemistne OT:-))
|
|
| nahoru |
|
 |
anjelik

|
Zaslal: čt září 04, 2008 2:56 pm Předmět: |
|
|
no hej pol litra nie som nikdy smedny ale okrem tych pol litra vypijem este asi pol litra kavy.
a jem prakticky len sladkosti, chleba a sladke pecivo z pekarni. nic ine. bielkoviny asi 20g za den keksiky ich moc nemaju
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt září 04, 2008 2:59 pm Předmět: |
|
|
Sranda sa da robit aj inteligentne...ze vas to vobec este bavi _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt září 04, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
Ta fotka v avataru je tvoje? _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|