|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: čt červenec 16, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Co te privedlo k tomu velmi chytremu kroku (a to bez ironie), ze jsi snizil a docela vyrazne snizil, treninkovy objem? Nebo ten vysoky objem byl jen v diete cilene? |
Tak ono to bylo v plánu už dopředu... jednak si více odpočinu, jednak je to pro tělo pozitivní změna :o)
Další věc - Potřebuju zase trošičku zesílit, což daří zatím (nezvykle) více-méně jen na tlacích, kde si dávám samá PRka
Navíc teď dost pracuju, často i o víkendech, takže jsem časově vytížený a prostě bych tak dlouhé tréninky nestíhal vždy...
Ale neboj, určitě v dietě to budou zase nějaké šílené tréninky, možná i někdy v objemu (když bude čas) aby byla zase trošku změna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: so červenec 18, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
18.7.2015
- dneska jsem přišel do fitka hodinu před zavíračkou  jinak celý den prosezený u ntb ...
Shyby:
10 x člověk
10 x člověk
8 x člověk
Mrtvý tah:
5 x 60 kg
5 x 100 kg
3 x 120 kg
4 x 140 kg
3 x 160 kg
2 x 170 kg
2 x 180 kg
2 x 180 kg - belt on
1 x 190 kg
1 x 200 kg
1 x 210 kg
1 x 215 kg
1 x 220 kg - DOROVNÁNÍ PR!
původně jsem chtěl dát více sérii se 180, ale celkem to šlo, takže jsem přidaval :o)
Těžké to bylo hodně, u 220 trochu povolily ze správné pozice horní záda (lopatky nezůstaly stažené), ale spodní záda OK. Mozoly celkem dostaly na prdel taky...
Ale psychicky to je pro mě důležité
Přemístění z visu:
3 x 60 kg + 1 výraz
3 x 60 kg + 1 výraz
3 x 60 kg + 5 x výraz
na více nebyl čas... ale fajn trénink narychlo :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
Jak už tady ostatní psali, jsi fakt neskutečnej talent  Kolik že ti vůbec je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: |
1 x 90 kg - PR!! - ale tlačil jsem to očima :D [/b] |
Tak hlavne ne zadama, jako ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červenec 19, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
@Maerlyn0: Díky, když si to myslíte (já ne) ... v únoru mi bylo 18 :o)
@Judson:  zádama né, ale činka nějak zastavovala v polovině pohybu... pak jsem se na ni škaredě podíval a už šla nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po červenec 20, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
Jestli ti můžu něco poradit. Zbytečně to rveš každý trénink do jedniček, odpaluješ CNS, většina lidí tohle nedokáže uregenerovat. Sám píšeš, že dřepy ti teď nejdou, ten důvod je přesně to, co píšu.
Hlavně prosím tě neposlouchej Grznára.
K nějakému progresu je potřeba odpracovat nějakej objem - pětky, trojky - větší počet sérií, začít na pohodové váze s větším objemem sérií a postupně přidávat na intenzitě a ubírat objem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jorjo
|
Zaslal: po červenec 20, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po červenec 20, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
@DiamonD123:  přeju ti to
@spekounP: Díky za rady.
Něco takového mám už nějakou dobu v plánu a asi to budu realizovat... začnu na sériích po 4 opáčkách se třeba 140 kg a pomalu přidávat...
Ale neřekl bych, že bych byl odpálený, nebo že bych nestíhal regenerovat... podle mě mám hodně dobré regenerační schopnosti. 'Odpálit se' se mi podařilo jenom jednou minulý rok před soutěži, kdy jsem opravdu jel z posledního a opravdu jsem odpočítával dny do soutěže, ať už to mám konečně za sebou a můžu spočnout, v té době jsem byl opravdu jak zombie
Prostě po skončení diety se už váhy na všech cvicích dostaly tam kde byly (většina ještě dále), jenom ty dřepy jsou trápení...
Jo a Grznárovýma radama se opravdu neřídím  ale zase na druhou stranu, s některými (ač jsou kontroverzní) názory ohledně výživy atd. souhlasím ...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jsi někdy lineární periodizaci? Je v celku jednoduchá a účinná.
Budu teď citovat Ciza z jeho článku: http://powerlifting.ronnie.cz/c-8937-ctyrtydenni-reseni-pro-maximalni-silu-i.html
| citace: | | Při lineární periodizaci se postupně snižuje tréninkový objem a roste intenzita, například tímto způsobem: dva týdny 3x 8 opakování, dva týdny 4x 5 opakování a dva týdny 5x 3 opakování. |
Můžeš začít třeba na těch lehkých 3x8, postupně přidávat (lehce každej trénink, ob trénink, týden) až do té doby, kdy už bude těch 3x8 těžkých (určitě bych se nedržel striktně dvou týdnů), pak pokračovat pomalu v přidávání, ale už na 4x5 atd.
To píšu spíš jen proto, že jet objem na nízkých číslech v pracovních sériích je trochu nudnější varianta, ale aktuálně to tak taky jedu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st červenec 22, 2015 6:40 pm Předmět: |
|
|
No já mám v plánu začít na 4 opáčkách se 130-140 kg po více sériich a přidávat pomalu třeba po klidně i po 5 kg ... až ucítím, že 4 opáčka bude pro všechny série moc, tak dám 3 atd...
Nerad jezdím u dřepů a mrtvol více než 5 opakování ... v objemu :o)
Jinak ale za 1.5 týdne jedu na týden pryč, takže týden bez tréninku... no to zase bude, jednak 'nadrženost' na tréninky  , jednak zase zeslábnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Jorjo
|
Zaslal: st červenec 22, 2015 6:55 pm Předmět: |
|
|
lineárka je super, často ji zařazuju, když dojedu nějaký předem daný klasiky. Taky sem nechtěl jet moc opáček na sq a dl, tak sem nastavil na 3x6 , 4x4 , 5x2 a nemohl sem si to vynachválit :). Jel sem s tím i bp a 10kg navíc z toho taky vylezlo. Nebo 5/3/1 s tím mám taky dobrý zkušenosti, ale to nevím jestli bys to zrovna ty využil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|