|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
novalegenda
|
Zaslal: po leden 06, 2014 8:20 pm Předmět: |
|
|
no to si taky myslím, proto jsem jí ani v životě nedělal, ale myslel jsem že klasický split je i pyramida.. takže normálně bez pyramidy (5 sérií vícekloubové a 3 série jednoduché cviky) ??
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 06, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
Peter Ustinov: no vidíš a přes to jsou lidi co cvičí několik let partii jednou týdně i pyramidu a vypadají dobře.
Já bych se jí nebál a klidně jí tam dal, přeci jen bear je s konstantní váhou, tohle bude "úplnej rozdíl", takže to bude pro tělo šok. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: po leden 06, 2014 8:46 pm Předmět: |
|
|
To nejpostatnejsi minus pyramidoveho schematu ale v clanku bohuzel nezaznelo, a to ze se strasne spatne da cyklovat pokud jde o intenzitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 07, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Peter Ustinov: no vidíš a přes to jsou lidi co cvičí několik let partii jednou týdně i pyramidu a vypadají dobře.
Já bych se jí nebál a klidně jí tam dal, přeci jen bear je s konstantní váhou, tohle bude "úplnej rozdíl", takže to bude pro tělo šok. |
uz na zacatku jsem avizoval, ze jde jenom o muj nazor, de facto taky jezdim pyramidu, ale s tim rozdilem, ze nekoncim treba na 5x100 ale davam 5x5x100 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: út leden 07, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
tak jsem línej sundavat to závaží no, ale zas jsem pyramidu nikdy nejel tak bych to mohl zkusit
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 10:27 am Předmět: |
|
|
a co byste řekli na fullbody 3x týdně? takovejch 10 opakování vždy, skoro do selhání?
|
|
| nahoru |
|
 |
kaplii

|
Zaslal: po leden 20, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | a co byste řekli na fullbody 3x týdně? takovejch 10 opakování vždy, skoro do selhání? |
Skoro do selhání to se jezdí normálně ne ? :)
Taky přemýšlím, co zařadím po BEAR r. a asi to vidím na FST-7 z místních článků. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 25, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
Nic moc trénink, stejnej počet sérií na prsa tak na biceps + na biceps 3 cviky je jako co ? Dva cviky na lejtka pro mírně pokročilého? Dva tlakové cviky na ramena + tam nejsou zadní delty. Pochybuju že mírně pokročilý dá 4 série schybů po osmi opakováních dobrou technikou. A navíc hyperextenze jsou tak trochu na dvě věci, mnohem lepší službu odvede klasický mrtvý tah o více opakováních (5+) s lehčí vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:46 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | ht***rocile-4-dny_247?c=1
co říkáte tedy na tenhle trénink? akorát bych opakování změnil na 10 v sérii.. |
Článek přehnaně propaguje suplementy. Břicho a lýtka se jediné nepochopitelně cvičí v celém tréningu dvakrát týdně, zbytek jen jednou. Na prsa zbytečně tři hrozně podobné cviky, tři cviky na malý bicáček jsou moc. Nohy začínají legpressem místo dřepu, obsahují nepříliš zdravé předkopávání. Hamstringy jako by byly úplně vynechány, přitom právě ty mají velký potenciál! Následně zakopávání je mezi cviky na lýtka. Záda začínají nepříliš zdravými hyperextenzemi...
Takhle bych mohl pokračovat Prostě plán je divný
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 25, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
já ty splity hledal a nemůžu nic najít, doporučíte něco? tak dobrej abych si to sestavil sám nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 25, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
Vyber si cviky, které Ti vyhovují a nenech si do toho kecat, nejlepší trénink je ten co Tě baví. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
tak zas tak pokročilej abych si to dokázal sestavit bez chyb sám nejsem
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
kozy + biceps
záda + břicho
ramena + triceps
nohy
volno
repete
Stačí tohle? Někomu to může vyhovovat, někomu ne, někdo k tomu bude mít námitky, že ramena s tricepsem dostanou sodu naproti nohám atd.
Nikdo neví, kolik máš času, odcvičeno apod., takže ti ho asi nikdo efektivně nesestaví, takže tak. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|