|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
novalegenda
|
Zaslal: po leden 06, 2014 4:54 pm Předmět: co po BEAROVI |
|
|
Co po BEAROVI? Přemýšlel jsem o nějakém těžkolehkém splitu, ale možná jsou účinnější tréninky.. Nevíte o něčem (rád bych aspon na měsíc vyřadil MT a DŘEP - 17 let a nechci tělo nonstop přetežovat těmito cviky)?? Nejradši bych jel něco na objem či sílu (ale objem prioritně). Jinak cvičím rok a něco, je mi 17 let, vážím 72-73 kg a měřím 172 cm. Tak dík za jakoukoliv radu....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 5:42 pm Předmět: Re: co po BEAROVI |
|
|
| novalegenda napsal: | | Co po BEAROVI? Přemýšlel jsem o nějakém těžkolehkém splitu, ale možná jsou účinnější tréninky.. Nevíte o něčem (rád bych aspon na měsíc vyřadil MT a DŘEP - 17 let a nechci tělo nonstop přetežovat těmito cviky)?? Nejradši bych jel něco na objem či sílu (ale objem prioritně). Jinak cvičím rok a něco, je mi 17 let, vážím 72-73 kg a měřím 172 cm. Tak dík za jakoukoliv radu.... |
bear: nizka intenzita, vysoky objem
nasledujici: presne opacne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: po leden 06, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
tím myslíš hodně opakování??
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | tím myslíš hodně opakování?? |
ne, hodne opakovani jsi prece jel ted, ne?
myslim par opakovani s tezkou vahou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:06 pm Předmět: |
|
|
Když to vynásobíš 15 sériema s krátkýma pauza, tak je to celkem dost. Jsem na Petrově temné straně. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | MAST3R napsal: | A že 5 opakování je fakt hodně. |
nene, myslel jsem v celkovem objemu treningu
5x15=75
mi rekni, kolik delas opakovani ty spracovni vahou?
to je (skoro) 8 serii po deviti, me to hodne prijde |
Tj, podle toho by slo i korte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
u mrtvol a dřepů 60
ostatní cviky 70-80
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | MAST3R napsal: | A že 5 opakování je fakt hodně. |
5x15=75
Tj, podle toho by slo i korte? |
nemyslim, v jakych procentech a poctech opakovani s epohybujes?
beru v souctu opakovani na cvik za tyden |
nevim co ted myslis. V bearovi cvicis partii 1x týdně ale dost brutálně (60-85 opak) ...v korte je to tydne 75 ale je to po 25ti (coz vis)..... nebo po bearovi heavy light?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 06, 2014 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | MAST3R napsal: | A že 5 opakování je fakt hodně. |
5x15=75
No pak mi došlo, že asi nemyšlíš jednotlivá opáčka v seriích, ale celkovej objem. Jelikož jsem jel beara, tak jsem dělal 10-15x5 a pak jsem si dal split 8-12op. v sérce, sice je tam furt velký objem (několik cviků na partii po 4 séiích), ale myslím, že pro tělo to byl taky šok oproti bearovi.
Momentálně pořád jedu 8-12 s tím, že držím cca minutové pauzy, dřív jsem hodně trénoval 5x5 s většíma pauza a pak když jsem měl cokoliv nad 5op. tak to byla pro mě smrt.
Micus: v Bearovi necvičíš partii jednou týdně, ale 2x (co se týče těch větších - prsa, nohy a záda, ale celkově zapojíš i ramena a ruce) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 06, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
jj, klasicky split, to by mohlo jit
ale nejsem odbornik, ber to jenom jako muj osobni nazor a radu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: po leden 06, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
klasickej split (tzn pyramida) a +- 10 opakování.. tak 4* týdně to by šlo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|