|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
no mně nejde o rozvržení partií, to je mi jasný, spíš mi jde o to aby ty cviky k sobě ladily a nedělal něco zbytečně nebo aby to dokonce nebylo kontraproduktivní..
a nebo dát těžko-lehkej split ten už je osvědčenej***ale zas nevim jestli je to vhodný po bearovi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tezzy196
|
Zaslal: so leden 25, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
... Cviky na jednotlivý partie:
Záda:
Mrtvý tah
Kladka s beranama
Krčení ramen s velkou činkou
Prsa:
Tlaky na rovné lavici (nepropínání rukou, sekundová stopka nahoře, plný rozsah pohybu)
Kliky na bradlech
Ramena
Tlak s velkou činkou za hlavou
Delt Deck
Břicho:
Zdvih nohou ve visu
Stehna:
Dřep (Pokud neuregeneruješ spodní záda, tak nahradit hacken dřepem)
Předkopávání
Hamstringy:
Mrtvý tah s nataženýma nohama
Zakopávání
Lýtka:
Výpony ve stoje
Btw: Jezdil jsem tohle všechno v jednom tréninku jako fullbody a taky se to dá
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
chci se zeptat jestli by spíš nešlo jakékoliv full body, 3x týdně z důvodu nedostatku času a lepší regeneraci kloubů, dík moc
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so únor 15, 2014 8:29 am Předmět: |
|
|
tak dřepy, přitahování kladky, bench, přítahy činky v předklonu, tlaky na ramena, biceps, triceps, břicho
leg press, shyby, tlaky s jednoručkami, mrtvola, kliky na bradlech, biceps, triceps, břicho
vše po 10 opakováních, vícekloubové 5 sérií, ostatní 3 série, co na to říkáte? 3x týdně..
Naposledy upravil novalegenda dne so únor 15, 2014 11:33 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so únor 15, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|