Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 668, 669, 670 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě nějaká slečna nabízela další sim kartu, na které by byly nějaké minuty a nějaké smsky a k tomu jako bonus navíc internet zdarma. Asi 10 minut jsem se ji snažil přesvědčit, že když je to jako "bonus zdarma"tak ať mi to hodí na moji normální simku a nenabízí mi druhou, protože už je nemám kam nacpat, než se rozloučila
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AHOLA

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z toho umelo ziveneho osiali okolo Harlem shake je mi na grc Uz pri gagnam style som nechapal, cim je to tak vynimocne, ale tato neoriginalna primitivna sracka posunula latku teda poriadne vysoko. Raz sa o tejto dobe bude ucit v skolach ako o ere cloveka blbeho, homo stupidus......
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Dnes se mě povedlo si natrhnout hamstring při mrtvole : (. Byla to neuvěřitelná rána, že to slyšela snad půlka posilovny a mam na 6týdnu dát noze klid. Zrovna když jsem začal s dietou a říkal si, že forma bude ok : (

btw: máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Pff, kolik jsi tahal? A normální mrtvola, nebo s nataženýma nohama?
Humanic145

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Humanic145 napsal:
Dnes se mě povedlo si natrhnout hamstring při mrtvole : (. Byla to neuvěřitelná rána, že to slyšela snad půlka posilovny a mam na 6týdnu dát noze klid. Zrovna když jsem začal s dietou a říkal si, že forma bude ok : (

btw: máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Pff, kolik jsi tahal? A normální mrtvola, nebo s nataženýma nohama?

Jel sem klasickou mrtvolu. Prvně sem se protáhl (i hamstringy) a jel sem 4zahřívací série (60,100,150,180) a bohužel při 210kg par centimetru po tom co jsem to odlepil hrozná rána a konec. Doufám, že mě to nevyřadí na moc dlouho ale doktor řikal, že vršek cvičit můžu ale musím si dát pozor na tu nohu a nezatěžovat. Jenomže doktor zrovna zavíral a měl dost naspěch, tak sem se toho od něj moc nedozvěděl a ani nevím jak s tím mam zacházet. Každopádně jsem rad, že to není urvaný úplně.
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:

Jel sem klasickou mrtvolu. Prvně sem se protáhl (i hamstringy) a jel sem 4zahřívací série (60,100,150,180) a bohužel při 210kg par centimetru po tom co jsem to odlepil hrozná rána a konec. Doufám, že mě to nevyřadí na moc dlouho ale doktor řikal, že vršek cvičit můžu ale musím si dát pozor na tu nohu a nezatěžovat. Jenomže doktor zrovna zavíral a měl dost naspěch, tak sem se toho od něj moc nedozvěděl a ani nevím jak s tím mam zacházet. Každopádně jsem rad, že to není urvaný úplně.

Nedavno jsem sel k doktorovi s ramenem (byl to uraz, takze jsem sel na chirdu) , jenze bylo tesne pred koncem ordinacnich hodin, takze za tu cca pul minutu, co jsem byl v ordinaci mne doktor stacil rict, aniz by se na rameno podival, at si s tim zajdu na ortopedii a v zaveru mne a pritomnym sestrickam jako bonus ukazal, jak jemu krupe v obou ramenech :))

Jinak tu ranu, kdyz v tobe neco praskne, jsme zazil pred par lety, kdyz mne prdla patella (ceska) v koleni. Byla to tak hrozna rana, ze v te prvni setine sekundy, nez se dostavila bolest, jsem si myslel, ze prasklo neco v legpressu, na kterem se mne to stalo. Ten zvuk mam v ucich jeste dnes.
Humanic145

PříspěvekZaslal: st březen 06, 2013 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám v plánu zítra zajít ještě k obvodnímu, protože si musím vyřídit neschopenku, tak doufám, že mě poradí co a jak dál. Jak říkáš Drapere, ten zvuk není vážně nic příjemného. Ještě teď mám husí kůži.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co si pamatuju, tak jsem místo, kde jsem si natrhl sval (taktéž hamstring, ale ne při MT nýbrž při sprintu) ledoval a měl ho ovázané modrým obvazem, dá se koupit tuším v lékarně či zdravot. potřebách, drží dobře. No nebylo to vůbec nic příjemnýho, ale do cíle jsem doběhl (doskákal, asi 100m) .
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 9:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravidelná dávka sranců, aneb jak hluboko lze klesnout.

http://www.super.cz/155952-to-je-telo-muzska-hvezda-hlasu-svlekla-svrsky-a-pochlubila-se-svymi-svaly.html
Tracey

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Martin Pedain napsal:
Pravidelná dávka sranců, aneb jak hluboko lze klesnout.

http://www.super.cz/155952-to-je-telo-muzska-hvezda-hlasu-svlekla-svrsky-a-pochlubila-se-svymi-svaly.html

No já nevím, ale tenhle článek mi nijak hrozný nepřijde. Jasně, nadpis je přehnaný, ale je zvolený tak, aby plnil svůj účel, tedy zaujmout. A jinak? Co tam říká není nijak nesmyslné, nehraje si na nějakého machýrka a nechává si poradit. Popisy fotek taky normální, tohle mi oproti jiným článkům nervy nedrásá
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey napsal:

No já nevím, ale tenhle článek mi nijak hrozný nepřijde. Jasně, nadpis je přehnaný, ale je zvolený tak, aby plnil svůj účel, tedy zaujmout. A jinak? Co tam říká není nijak nesmyslné, nehraje si na nějakého machýrka a nechává si poradit. Popisy fotek taky normální, tohle mi oproti jiným článkům nervy nedrásá

...že tobě se, Tracey, ten klučina líbí, viď?
Tracey

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Tracey napsal:

...že tobě se, Tracey, ten klučina líbí, viď?

těsně vedle Prostě mi ten komentář k článku přišel přehnaný...
Martin Pedain

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, komentář k článku může být přehnaný, jenže lépe Novinkové klišé nedovedu nazvat Velebnosti. A tímto jsem si splnil své dvě minuty nenávisti dnešního dne.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 08, 2013 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neskutecne me irituje, kdyz se prihlasim na forum, ale kdyz chci poslat pmko, tak se pro odeslani musim znovu prihlasovat
a to se mi deje uz nekolik mesicu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsou moc velký slova, kdo ví jak to všechno okolo je, co když mu útočník půjčil nějaký prachy a ten co dostal nechtěl splácet, nebo nějaká jiná věc, třeba pomluva ve fitku, že ten utočník bere steroidy... , nebyl tam ani náznak obrany od toho bitého člověka, třeba věděl, že dostal za vyučenou, normální člověk by se bránil, aspoň trochu...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 668, 669, 670 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: