|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
Z toho umelo ziveneho osiali okolo Harlem shake je mi na grc  Uz pri gagnam style som nechapal, cim je to tak vynimocne, ale tato neoriginalna primitivna sracka posunula latku teda poriadne vysoko. Raz sa o tejto dobe bude ucit v skolach ako o ere cloveka blbeho, homo stupidus...... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | Dnes se mě povedlo si natrhnout hamstring při mrtvole : (. Byla to neuvěřitelná rána, že to slyšela snad půlka posilovny a mam na 6týdnu dát noze klid. Zrovna když jsem začal s dietou a říkal si, že forma bude ok : (
btw: máte s tím někdo nějakou zkušenost? |
Pff, kolik jsi tahal? A normální mrtvola, nebo s nataženýma nohama? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st březen 06, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Humanic145 napsal: | Dnes se mě povedlo si natrhnout hamstring při mrtvole : (. Byla to neuvěřitelná rána, že to slyšela snad půlka posilovny a mam na 6týdnu dát noze klid. Zrovna když jsem začal s dietou a říkal si, že forma bude ok : (
btw: máte s tím někdo nějakou zkušenost? |
Pff, kolik jsi tahal? A normální mrtvola, nebo s nataženýma nohama? |
Jel sem klasickou mrtvolu. Prvně sem se protáhl (i hamstringy) a jel sem 4zahřívací série (60,100,150,180) a bohužel při 210kg par centimetru po tom co jsem to odlepil hrozná rána a konec. Doufám, že mě to nevyřadí na moc dlouho ale doktor řikal, že vršek cvičit můžu ale musím si dát pozor na tu nohu a nezatěžovat. Jenomže doktor zrovna zavíral a měl dost naspěch, tak sem se toho od něj moc nedozvěděl a ani nevím jak s tím mam zacházet. Každopádně jsem rad, že to není urvaný úplně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 06, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: |
Jel sem klasickou mrtvolu. Prvně sem se protáhl (i hamstringy) a jel sem 4zahřívací série (60,100,150,180) a bohužel při 210kg par centimetru po tom co jsem to odlepil hrozná rána a konec. Doufám, že mě to nevyřadí na moc dlouho ale doktor řikal, že vršek cvičit můžu ale musím si dát pozor na tu nohu a nezatěžovat. Jenomže doktor zrovna zavíral a měl dost naspěch, tak sem se toho od něj moc nedozvěděl a ani nevím jak s tím mam zacházet. Každopádně jsem rad, že to není urvaný úplně. |
Nedavno jsem sel k doktorovi s ramenem (byl to uraz, takze jsem sel na chirdu) , jenze bylo tesne pred koncem ordinacnich hodin, takze za tu cca pul minutu, co jsem byl v ordinaci mne doktor stacil rict, aniz by se na rameno podival, at si s tim zajdu na ortopedii a v zaveru mne a pritomnym sestrickam jako bonus ukazal, jak jemu krupe v obou ramenech :))
Jinak tu ranu, kdyz v tobe neco praskne, jsme zazil pred par lety, kdyz mne prdla patella (ceska) v koleni. Byla to tak hrozna rana, ze v te prvni setine sekundy, nez se dostavila bolest, jsem si myslel, ze prasklo neco v legpressu, na kterem se mne to stalo. Ten zvuk mam v ucich jeste dnes. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st březen 06, 2013 10:25 pm Předmět: |
|
|
Mám v plánu zítra zajít ještě k obvodnímu, protože si musím vyřídit neschopenku, tak doufám, že mě poradí co a jak dál. Jak říkáš Drapere, ten zvuk není vážně nic příjemného. Ještě teď mám husí kůži.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 12:56 am Předmět: |
|
|
Co si pamatuju, tak jsem místo, kde jsem si natrhl sval (taktéž hamstring, ale ne při MT nýbrž při sprintu) ledoval a měl ho ovázané modrým obvazem, dá se koupit tuším v lékarně či zdravot. potřebách, drží dobře. No nebylo to vůbec nic příjemnýho, ale do cíle jsem doběhl (doskákal, asi 100m)  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 9:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
No já nevím, ale tenhle článek mi nijak hrozný nepřijde. Jasně, nadpis je přehnaný, ale je zvolený tak, aby plnil svůj účel, tedy zaujmout. A jinak? Co tam říká není nijak nesmyslné, nehraje si na nějakého machýrka a nechává si poradit. Popisy fotek taky normální, tohle mi oproti jiným článkům nervy nedrásá |
...že tobě se, Tracey, ten klučina líbí, viď? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tracey napsal: |
No já nevím, ale tenhle článek mi nijak hrozný nepřijde. Jasně, nadpis je přehnaný, ale je zvolený tak, aby plnil svůj účel, tedy zaujmout. A jinak? Co tam říká není nijak nesmyslné, nehraje si na nějakého machýrka a nechává si poradit. Popisy fotek taky normální, tohle mi oproti jiným článkům nervy nedrásá |
...že tobě se, Tracey, ten klučina líbí, viď? |
těsně vedle Prostě mi ten komentář k článku přišel přehnaný... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 1:43 pm Předmět: |
|
|
Ano, komentář k článku může být přehnaný, jenže lépe Novinkové klišé nedovedu nazvat Velebnosti. A tímto jsem si splnil své dvě minuty nenávisti dnešního dne. _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 08, 2013 6:05 pm Předmět: |
|
|
neskutecne me irituje, kdyz se prihlasim na forum, ale kdyz chci poslat pmko, tak se pro odeslani musim znovu prihlasovat
a to se mi deje uz nekolik mesicu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: po březen 11, 2013 10:23 pm Předmět: |
|
|
to jsou moc velký slova, kdo ví jak to všechno okolo je, co když mu útočník půjčil nějaký prachy a ten co dostal nechtěl splácet, nebo nějaká jiná věc, třeba pomluva ve fitku, že ten utočník bere steroidy...  , nebyl tam ani náznak obrany od toho bitého člověka, třeba věděl, že dostal za vyučenou, normální člověk by se bránil, aspoň trochu... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|