Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 685, 686, 687 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Novic

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Novic napsal:
Grimley napsal:
Sere mě můj vedoucí k bakalářce .....
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě

Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím

na jakou univerzitu chodíš?? jen ze zvědavosti

Univerzita Obrany :)

díky za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
xCROWx

PříspěvekZaslal: po duben 15, 2013 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dostal jsem k narozeninám hromadu sladkostí, tak jsem se přistihl, že tady roztržitě likviduju jakýsi keksíky. Nekázeň.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út duben 16, 2013 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi co nechápou" Nešahej na tu činku dokud Ti neřeknu".
Bombay

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě bordel v trestněprávním systému čr.

Matku kurevsky dorval cizí pes, byla půl roku doma.

Státní zastupitelství rozhodlo, že je to přestupek.

Lidi na přestupkovém sami kroutili hlavami, že je to dle nich na tč, volali na zastupitelství, jestli to fakt nechtějí přezkoumat.

Piča na zastupitelství řekla, že aby to byl tč, musel by maník na matku psa poštvat úmyslně.

Nejlepší na tom je, že pokud se maník nedostaví na přestupkové (třeba pod výmluvou nemoci), tak je to po roce zahrané do autu a nic se nestane. Žádná náhrada zisku, žádné bolestné, neudělá s tím nic, ani když si najmeme právníka.

Takže pokud s někým máte problém, klidně ho nechte dorvat psem, nebo ho prostě sražte autem, jen u toho nesmí prokázat úmysl. Pak nedojděte k přestupkové komisi a máte klid.

Bliju na tenhle systém
Tsunami

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím

To se spolubydlícím chápu. Já mám něco podobného, ke všemu mojí spolubydlící přeskočilo a čekám, kdy jí zavřou do blázince, protože já už na to nemám nervy.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so duben 20, 2013 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co vražda, která vypadá jako sebevražda :D
shooter

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pyly -unavenost největší ani kafe nepomůže, oteklý oči, kýchání, smrkání....Ku*va Nic se mi nechce

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Pyly -unavenost největší ani kafe nepomůže, oteklý oči, kýchání, smrkání....Ku*va Nic se mi nechce

Puvodne sem cetl plyny a chtel te ujistit ze to je normalne a uz to nikdy neprejde, ale pak mi to doslo
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=16753 twl to je sakra drzost... poprava na miste by bylo reseni. Ale nase spolecnost je nahovno
Sei

PříspěvekZaslal: čt duben 25, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=16753 twl to je sakra drzost... poprava na miste by bylo reseni. Ale nase spolecnost je nahovno

kurvy černé
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Youtue! Blbne vám taky? Videa se mi sekaj, když to dám třeba v půce na celej obraz, tak se mi to začně přehrávat od začátku, pak to nejde přes ESC ani zpátky do normal rámečku.
jari

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Youtue! Blbne vám taky? Videa se mi sekaj, když to dám třeba v půce na celej obraz, tak se mi to začně přehrávat od začátku, pak to nejde přes ESC ani zpátky do normal rámečku.

Youtube mě štve už delší dobu ale potíže o kterých píšeš spíš dělá prohlížeč. Zkus novou verzi nebo jinej.
Insano41

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

taky mě to dělá... už sem se nasíral že co je s tím internetem, ale jak vidím, je to youtubkem.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě

Tak to se mám na co těšit. Jsi civil, nebo voják?
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne duben 28, 2013 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:

Žádná náhrada zisku, žádné bolestné, neudělá s tím nic, ani když si najmeme právníka.

V tomhle případě žaloba v občanskoprávním řízení. Jestli byla doma půl roku, tak to bude pro něj určitě o dost citelnější postih než v přestupkovém řízení.

Jinak s přestupkovou komisí co nejvíc spolupracovat a aktivně se zajímat. Tohle není fotka ze stacionární kamery. Utáhnout těch dvanáct měsíců, rozhodně není taková pohoda, pokud za tím nestojí člověk co rozumí správnímu právu.

Chce to se na to nevykašlat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 685, 686, 687 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: