|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Novic
|
Zaslal: po duben 15, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Novic napsal: | | Grimley napsal: | Sere mě můj vedoucí k bakalářce .....
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě
Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím |
na jakou univerzitu chodíš?? jen ze zvědavosti |
Univerzita Obrany :) |
díky za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
xCROWx
|
Zaslal: po duben 15, 2013 8:13 pm Předmět: |
|
|
Dostal jsem k narozeninám hromadu sladkostí, tak jsem se přistihl, že tady roztržitě likviduju jakýsi keksíky. Nekázeň. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 16, 2013 7:07 pm Předmět: |
|
|
Lidi co nechápou" Nešahej na tu činku dokud Ti neřeknu". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: so duben 20, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
Sere mě bordel v trestněprávním systému čr.
Matku kurevsky dorval cizí pes, byla půl roku doma.
Státní zastupitelství rozhodlo, že je to přestupek.
Lidi na přestupkovém sami kroutili hlavami, že je to dle nich na tč, volali na zastupitelství, jestli to fakt nechtějí přezkoumat.
Piča na zastupitelství řekla, že aby to byl tč, musel by maník na matku psa poštvat úmyslně.
Nejlepší na tom je, že pokud se maník nedostaví na přestupkové (třeba pod výmluvou nemoci), tak je to po roce zahrané do autu a nic se nestane. Žádná náhrada zisku, žádné bolestné, neudělá s tím nic, ani když si najmeme právníka.
Takže pokud s někým máte problém, klidně ho nechte dorvat psem, nebo ho prostě sražte autem, jen u toho nesmí prokázat úmysl. Pak nedojděte k přestupkové komisi a máte klid.
Bliju na tenhle systém _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so duben 20, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Sere mě můj vedoucí k bakalářce .....
Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím |
To se spolubydlícím chápu. Já mám něco podobného, ke všemu mojí spolubydlící přeskočilo a čekám, kdy jí zavřou do blázince, protože já už na to nemám nervy.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so duben 20, 2013 5:11 pm Předmět: |
|
|
Co vražda, která vypadá jako sebevražda :D
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 12:16 pm Předmět: |
|
|
Pyly -unavenost největší ani kafe nepomůže, oteklý oči, kýchání, smrkání....Ku*va Nic se mi nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 25, 2013 12:31 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Pyly -unavenost největší ani kafe nepomůže, oteklý oči, kýchání, smrkání....Ku*va Nic se mi nechce |
Puvodne sem cetl plyny a chtel te ujistit ze to je normalne a uz to nikdy neprejde, ale pak mi to doslo
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt duben 25, 2013 1:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 7:09 pm Předmět: |
|
|
Youtue! Blbne vám taky? Videa se mi sekaj, když to dám třeba v půce na celej obraz, tak se mi to začně přehrávat od začátku, pak to nejde přes ESC ani zpátky do normal rámečku. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Youtue! Blbne vám taky? Videa se mi sekaj, když to dám třeba v půce na celej obraz, tak se mi to začně přehrávat od začátku, pak to nejde přes ESC ani zpátky do normal rámečku. |
Youtube mě štve už delší dobu ale potíže o kterých píšeš spíš dělá prohlížeč. Zkus novou verzi nebo jinej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Insano41

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Sere mě můj vedoucí k bakalářce .....
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě
Tak to se mám na co těšit. Jsi civil, nebo voják?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne duben 28, 2013 10:56 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
Žádná náhrada zisku, žádné bolestné, neudělá s tím nic, ani když si najmeme právníka.
|
V tomhle případě žaloba v občanskoprávním řízení. Jestli byla doma půl roku, tak to bude pro něj určitě o dost citelnější postih než v přestupkovém řízení.
Jinak s přestupkovou komisí co nejvíc spolupracovat a aktivně se zajímat. Tohle není fotka ze stacionární kamery. Utáhnout těch dvanáct měsíců, rozhodně není taková pohoda, pokud za tím nestojí člověk co rozumí správnímu právu.
Chce to se na to nevykašlat. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|