Sere mě můj vedoucí k bakalářce .....
3 tejdny se mu nezdá obsah jednotlivejch kapitol mojí práce.... konečně už to jakžtakž dám dokupy, píšu obsah, pošlu mu svejch 20 stran hotový práce s tím, aby to přečetl a poslal mi, jestli to tak může bejt a on mi napíše, ať mu pošlu celou práci, tak doufám, že mě pak řekně že to je celý blbě
Do toho mě sere spolubydla, kterej tu furt šramotí do noci a vůbec si neuvědomuje, že o půl jedný je normální spát a ne tady lítat po pokoji, házet klíčema a nahlas volat telefonem, když ten druhej spí ... a když je to pokoj o velikosti 5x5 metrů... jestli to dneska bude zas jako včera, tak mu ji už asi vypálím
Žádná náhrada zisku, žádné bolestné, neudělá s tím nic, ani když si najmeme právníka.
V tomhle případě žaloba v občanskoprávním řízení. Jestli byla doma půl roku, tak to bude pro něj určitě o dost citelnější postih než v přestupkovém řízení.
Jinak s přestupkovou komisí co nejvíc spolupracovat a aktivně se zajímat. Tohle není fotka ze stacionární kamery. Utáhnout těch dvanáct měsíců, rozhodně není taková pohoda, pokud za tím nestojí člověk co rozumí správnímu právu.
Chce to se na to nevykašlat.
Bohužel u nás je vždycky problém s případy, kdy uteče pes a něco provede. Legislativa je dost bezzubá a pokud majitel psa nespolupracuje, tak je to vždycky horor, samozřejmě hlavně pro toho pokousanýho. Zrovna na dnešek jsem měl noční a jedný místní smažce uteki dva velký psi a pokousali kolemjdoucí paní i s jejím psem. Nic vážnýho, ale dokopat toho debila, aby psy nechal vyšetřit kvůli vzteklině, to nebude prdel.
Před pár lety jsme měli v centru města chlapa, takovýho kořalu, ten měl dva jezevčíky a ty mu pořád utíkali a kousali lidi asi tak dvakrát týdně. Přes naší veškerou snahu nebyla zákonná možnost mu ty psy odebrat, takže pak už o tom byly i články v místních novinách, no ostuda jako prase, lidi nasraný, díky bohu, že ty psi už chcípli.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
Me teda leze na nervy soucasny stav tohoto fora, myslim ze i ronnie z toho neni dvakrat nadseny kde jsou klasicke bomby jako draperuv nekonecny log o milionu a jedne serii plny zil a zrcadel ? traficky pribeh neskutecneho nasazeni a vidiny hromady svalu koncici po pul rocnim trapeni komentem seru na to a fotkou kdy si clovek mohl rict, diky bohu za to ze jsem normalni. Snad jenom malym plaminkem v tunelu byl nove zalozeny log zdejsiho invalidy, ktery i pres svuj zjevny fyzicky a psychicky stav, nevaha pobavit stovky ctenaru, jak psanym slovem tak se nekdy neboji vytahnou na svetlo nejaky obrazovy material, jen tak dal a houst ;-) I sypaci samec a kubaz me prekvapily, tam to taky nejak upadlo. Od odchodu Hovnivala a jeho pricmrdavacu to tady jde cim dal tim vic z kopce, tady uz je to jenom samej banner a sranda zadna
To je pravda Péťo, jakmile jsi prestal psat log a vkladat sve treninkova videa, sla uroven fora totalne do prdele
a stejne tak tu chybi aktualni fotky tve formy, coz vzdy byvala obrovska motivace pro mnoho cvicencu : (
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Ja uz jsem na foru taky nejakej patek, i kdyz driv hodne jako svatecni ctenar....pamatuju Art of velkovykrm.... pamatuju par "legend" ...ale nevsiml jsem si ze by forum slo nejak do hajzlu.... sranda tu furt je... kvalitni logy se tu taky najdou a to ze je tu ibcas nejakej pomatenec, to snad neva ne?....
Ono spíš jde o to,že tu brečís,jak to jde do hajzlu a sám jsi ničím kvalitním nepřispěl narozdíl od Drapera
nevim jak dlouho cvicis ale jestli ti prijde ze draper krome exibovani prinasi neco uzitecneho pro nekoho tady, tak to nevim co myslis, ja sem jeho log bral vzdycky na pobaveni, hodnotne logy jsou uplne od jinych lidi...
Ja jsem tohle forum bral jako zdroj kde si psat log (nic jsem zde za hodnoty tvorit nikdy nechtel) a prinutit se pravidelnosti atd, bohuzel jsem prisel na to ze mistni rady jsou uplne k nicemu, je to snuzka teorie a hovadin ktery te akorat navedou na cestu kupovani proteinu, bcca, nesmyslnejch treninku (vidis sam ze borec po 5 letech cviceni benchuje 80kg, hlavne ze se nakrucuje pred zrcadlem jak teplous v trenkach s zilou na bicaku, no tak k tomu neni co rict, hlavne ze hodnotny log, fakt nechapu kdy a cim) kdyz pak sam prijdes na to ze existuje u jina cesta, nerikam ze lepsi pro vsechny, ale to uz je o kazdem jak si to prebere...
Ja jsem tohle forum bral jako zdroj kde si psat log (nic jsem zde za hodnoty tvorit nikdy nechtel) a prinutit se pravidelnosti atd, bohuzel jsem prisel na to ze mistni rady jsou uplne k nicemu, je to snuzka teorie a hovadin ktery te akorat navedou na cestu kupovani proteinu, bcca, nesmyslnejch treninku (vidis sam ze borec po 5 letech cviceni benchuje 80kg, hlavne ze se nakrucuje pred zrcadlem jak teplous v trenkach s zilou na bicaku, no tak k tomu neni co rict, hlavne ze hodnotny log, fakt nechapu kdy a cim) kdyz pak sam prijdes na to ze existuje u jina cesta, nerikam ze lepsi pro vsechny, ale to uz je o kazdem jak si to prebere...
komu zalezi na tom, kolik dava na bench kdyz na mrtvolu tri tydny po zacatku taha dvojnasobek svoji vahy ( a to ma v haji koleno)
a s ramenem to taky neni nejslavnejsi
coz by jsi vedel, kdyby jsi log cetl pravidelne
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Mě zase naopak jeho log utvrdil v tom,že nejsem sám na koho funguji dlouhé tréninky s hodně cvikama na partii. A ve spoustě případech jsem našel i inspiraci a to nemluvím o spoustě hodnotných příspěvků mimo jeho log, to se Drapera prostě musím zastat. Mimochodem, já se teď taky seru s mrtvolou kolem 80kg a přitom mám PR 2x220kg, ale kvůli zranění prostě a jednoduše nemůžu víc
Ja jsem tohle forum bral jako zdroj kde si psat log (nic jsem zde za hodnoty tvorit nikdy nechtel) a prinutit se pravidelnosti atd, bohuzel jsem prisel na to ze mistni rady jsou uplne k nicemu, je to snuzka teorie a hovadin ktery te akorat navedou na cestu kupovani proteinu, bcca, nesmyslnejch treninku (vidis sam ze borec po 5 letech cviceni benchuje 80kg, hlavne ze se nakrucuje pred zrcadlem jak teplous v trenkach s zilou na bicaku , no tak k tomu neni co rict, hlavne ze hodnotny log, fakt nechapu kdy a cim) kdyz pak sam prijdes na to ze existuje u jina cesta, nerikam ze lepsi pro vsechny, ale to uz je o kazdem jak si to prebere...
ukaz barvu: stvou te ty trenky, nebo to ze nemas zadnou zilu?
a nebo ze zveda vic nez ty?
nebo ze ty ani po diete nemas co ukazat???
No ono bez poradne zili se neda zit a bicak jak Maxa jinak je to uplne ztraceny
Az tady ta kreatura bude zvedat vic jak ja tak se tepr mozna naseru, do ted sem se zatim vyborne bavil a myslim ze to jenom tak nezkonci ikdyz urcity pokles urovne je patrny...
No ono bez poradne zili se neda zit a bicak jak Maxa jinak je to uplne ztraceny
Az tady ta kreatura bude zvedat vic jak ja tak se tepr mozna naseru, do ted sem se zatim vyborne bavil a myslim ze to jenom tak nezkonci ikdyz urcity pokles urovne je patrny...
no kritizoval jsi trenky a sam se v nich fotis a dokonce to vystavujes na hlavni strane
a on kdyz mozna zveda min, ma formu, o ktere se tobe zda
apropos, kolik ze to na mrtvolu tahas ty???
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru