Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 702, 703, 704 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
Žena v produktivním věku, před otěhotněním, není pro lékaře lukrativním pacientem, pokud je pojištěna u VZP.
Rovnou řeknou, že pojištěnce VZP neberou....

Teď jsem přemýšlel o změně pojišťovny právě na VZP, takže to není úplně rozumný? (nejsem žena a jen vypadám jak těhotnej)
cipinek

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem se ožral jako prase, to byla neskutečná akce, chlastu zdar...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nas jednu dobu presvedcoval majitel firmy (sidlo firmy mame v Praze) at prejdeme k Metal Alliance (ci jak se ta pojistovna kyhoslaka jmenuje), protoze s nima chtel mit snad nejake ksefty ci co. Ale nikdo tam nepresel (vetsina nas je prave u VZP), protoze tady na Ostravsku je problem prave spise s temi "mensimi" pojistovnami - napr. moje obvodacka tu Metal Alliance "nepodporuje" :) Takze asi dost zelezi na kraji.
Diana

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Diana napsal:
Žena v produktivním věku, před otěhotněním, není pro lékaře lukrativním pacientem, pokud je pojištěna u VZP.

Teď jsem přemýšlel o změně pojišťovny právě na VZP, takže to není úplně rozumný? (nejsem žena a jen vypadám jak těhotnej)

Bohužel nevím, zda je to dobrý nápad či nikoliv. K lékařům moc nechodím, toto je má první nepříjemná zkušenost, kdy jsem si připadala jako nějaký žebrák.
Praktický lékař bez problémů, stomatologa si 100% platím.
Určitě ale předem kontaktuj lékaře, ke kterým chodíš a zeptej se, zda mají nasmlouvanou VZP a zda by jim to nevadilo.
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tam je ten problém, že se budu stěhovat a vůbec nevím kam bych pak chodil, navíc změna pojišťovny bude po 30. červnu možná až od 1.1.2015 co vím...
mysH

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:

Protoze s VZP jsou problemy s platbama - plati pozde a jeste drzkujou. A krade se tam ve velkym, teda ne ze by to bylo jinde jinak - viz posledni skandal s vojenskou pojistovnou (250milionu za novy klienty) ..
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že jdu ke státnicím až druhej den a dneska jen od všech spolužáků slyším jak to maj v kapse
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Že jdu ke státnicím až druhej den a dneska jen od všech spolužáků slyším jak to maj v kapse

Taky jsem šel jako téměř poslední a všichni už se 2 dny radovali, že to mají v kapse...blbý pocit .
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co teprve ten pocit jak uz jsi venku, pred tou ucebnou kde se zkousi, ale nevis jestli to mas nebo ne :D Mas jen pocity a dojmy. A pak si komise vezme hodinu na rozhodovani, ze ktere se kvuli svacince stane hodina a pul...a pak vas pozvou dovnitr, nastoupite a oni to zacnou rikat :D Ti nasi teda byli alespon tak hodni, ze nam rekli "nebojte se, mate to vsichni" hned na zacatku toho "nastupu" :) Ale jak jsme tam nastupovali, tak jsem mel srdce az nekde v krku a krve by se ve me asi nikdo nedorezal. Clovek si muze 1000x rikat v duchu, ze to je stejne jako bakalarske statnice nebo maturita...stejne to houby pomuze :D
Korny

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nam to rikaj hned...obhajis, reknou ti jestli mas, daj ti teorii, popovidas, jdes za dvere, za chvili si te zavolaji a reknou ti jo nebo ne...na konci se dozvis znamky...kazdopadne jestli to dam, tak na konci uz mozna budu mit problemy s videnim a rozeznavani postav
moby

PříspěvekZaslal: čt červen 13, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to zavidim. U nas to byla regulerni psychicka tortura neboheho studenstva :) Jsem nevedel na cem jsem urcite pres 3 hodiny, protoze jsem byl hned na zacatku odpoledniho bloku a po me tam sli jeste 3 lidi + pak ta pauza na hodnoceni...no nehezke bylo to cekani. Nastesti uz zbyly jen vzpominky :)
Judson

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozne me stve, ze kdyz se konecne letos po nekonecne zime udela super pocasy a teploty tak akorad jak je mam rad, tak me pripadne tyden skoleni 9 -17, kdy si nemuzu vzit home office a navic nestiham rano urvat misto v garazi.
Korny

PříspěvekZaslal: po červen 17, 2013 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mě, že když se konečně udělá pěkně, tak budu trávit dny v práci :/

Navíc je to hnusný, ale neskutečně závidím všem spolužákům co mají teď po státnicích měsíc-dva pohodičku a tak trochu je za to nenávidím
Foresten

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky se pridavam k nasranym Posledni dobou kdyz zacnu cvicit tak si neco pretizim natahnu, onemocnim, uz me to nebavi rikam si.. trpelivost mlady hulici
jari

PříspěvekZaslal: st červen 19, 2013 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foresten napsal:
Taky se pridavam k nasranym Posledni dobou kdyz zacnu cvicit tak si neco pretizim natahnu, onemocnim, uz me to nebavi rikam si.. trpelivost mlady hulici

Tohle přesně mám poslední 3 roky furt. Do tý doby NIC. Do nějakých 28 let jsem nikdy neměl problémy s kloubama s vazama s trávením, s čímkoli. A to jsem jako dítě a dospívající prožil s nadváhou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 702, 703, 704 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: