|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:47 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Žena v produktivním věku, před otěhotněním, není pro lékaře lukrativním pacientem, pokud je pojištěna u VZP.
Rovnou řeknou, že pojištěnce VZP neberou.... |
Teď jsem přemýšlel o změně pojišťovny právě na VZP, takže to není úplně rozumný? (nejsem žena a jen vypadám jak těhotnej) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 11:53 am Předmět: |
|
|
Nas jednu dobu presvedcoval majitel firmy (sidlo firmy mame v Praze) at prejdeme k Metal Alliance (ci jak se ta pojistovna kyhoslaka jmenuje), protoze s nima chtel mit snad nejake ksefty ci co. Ale nikdo tam nepresel (vetsina nas je prave u VZP), protoze tady na Ostravsku je problem prave spise s temi "mensimi" pojistovnami - napr. moje obvodacka tu Metal Alliance "nepodporuje" :) Takze asi dost zelezi na kraji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Diana napsal: | Žena v produktivním věku, před otěhotněním, není pro lékaře lukrativním pacientem, pokud je pojištěna u VZP.
Rovnou řeknou, že pojištěnce VZP neberou.... |
Teď jsem přemýšlel o změně pojišťovny právě na VZP, takže to není úplně rozumný? (nejsem žena a jen vypadám jak těhotnej) |
Bohužel nevím, zda je to dobrý nápad či nikoliv. K lékařům moc nechodím, toto je má první nepříjemná zkušenost, kdy jsem si připadala jako nějaký žebrák.
Praktický lékař bez problémů, stomatologa si 100% platím.
Určitě ale předem kontaktuj lékaře, ke kterým chodíš a zeptej se, zda mají nasmlouvanou VZP a zda by jim to nevadilo. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
tam je ten problém, že se budu stěhovat a vůbec nevím kam bych pak chodil, navíc změna pojišťovny bude po 30. červnu možná až od 1.1.2015 co vím... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt červen 13, 2013 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Rovnou řeknou, že pojištěnce VZP neberou.... |
Protoze s VZP jsou problemy s platbama - plati pozde a jeste drzkujou. A krade se tam ve velkym, teda ne ze by to bylo jinde jinak - viz posledni skandal s vojenskou pojistovnou (250milionu za novy klienty) ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 2:26 pm Předmět: |
|
|
A co teprve ten pocit jak uz jsi venku, pred tou ucebnou kde se zkousi, ale nevis jestli to mas nebo ne :D Mas jen pocity a dojmy. A pak si komise vezme hodinu na rozhodovani, ze ktere se kvuli svacince stane hodina a pul...a pak vas pozvou dovnitr, nastoupite a oni to zacnou rikat :D Ti nasi teda byli alespon tak hodni, ze nam rekli "nebojte se, mate to vsichni" hned na zacatku toho "nastupu" :) Ale jak jsme tam nastupovali, tak jsem mel srdce az nekde v krku a krve by se ve me asi nikdo nedorezal. Clovek si muze 1000x rikat v duchu, ze to je stejne jako bakalarske statnice nebo maturita...stejne to houby pomuze :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: čt červen 13, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Tak to zavidim. U nas to byla regulerni psychicka tortura neboheho studenstva :) Jsem nevedel na cem jsem urcite pres 3 hodiny, protoze jsem byl hned na zacatku odpoledniho bloku a po me tam sli jeste 3 lidi + pak ta pauza na hodnoceni...no nehezke bylo to cekani. Nastesti uz zbyly jen vzpominky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po červen 17, 2013 12:20 pm Předmět: |
|
|
Hrozne me stve, ze kdyz se konecne letos po nekonecne zime udela super pocasy a teploty tak akorad jak je mam rad, tak me pripadne tyden skoleni 9 -17, kdy si nemuzu vzit home office a navic nestiham rano urvat misto v garazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st červen 19, 2013 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Foresten napsal: | Taky se pridavam k nasranym Posledni dobou kdyz zacnu cvicit tak si neco pretizim natahnu, onemocnim, uz me to nebavi rikam si.. trpelivost mlady hulici |
Tohle přesně mám poslední 3 roky furt. Do tý doby NIC. Do nějakých 28 let jsem nikdy neměl problémy s kloubama s vazama s trávením, s čímkoli. A to jsem jako dítě a dospívající prožil s nadváhou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|