|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pete_GSG
|
Zaslal: so září 28, 2013 3:36 am Předmět: |
|
|
Mám pocit, že se mi lepí smůla na paty.
Řekl bych, že přes prázdniny jsem nabral docela slušnou formu. Pak jsem chytil nějakou nemoc, vykřesal se z toho, začal zase cvičit. Pak mě zase skolila jednodenní horečka, druhý den jsem byl bez teplot a fit, jen přejetý. Tak jsem myslel, že to je z přetrénování a dal si týden pauzu.
Následně jsme byli na lasergame a podařilo se mi vpálit do jednoho borce tak, že mi valila krev z obou dírek a kus chrupavky mi trčel do nosu. Tak jsem dostal antibiotika preventivně, že se to nemusí dobře hojit a můžou tam být vážné komplikace a ještě mi zjistili zánět v uchu (z plavání-možná i příčina té předešlé horečky, tak ještě nějaké kapky do uší taky s antibiotiky)
No, pak jsem se začal zase vracet do tréninku - domácí rakytníkový čaj, rakytníková šťáva, kefír, grepy, multivitamín, dostatek spánku, probiotika. Říkal jsem si, že teď prostě zamakám na imunitě a začnu to zase dohánět.
No a za týden jsem zjistil, že mám zánět nadvarlete. Prostě trochu bolí, nic hrozného, jen to občas trochu cítím. Přitom jsem nikde neprochladl, neměl divoký sex ani mě nikdo nenakopal do koulí, prostě kde se vzal, tu se vzal. Na což mi doktor napsal zase na 15 dnů antibiotika.
Tak jsem z toho dost přešlý, protože nemůžu cvičit, pořád přešlapuju na jednom místě a láduju se antibiotikama - neřeknu, kdybych byl přetrénovaný, někde vymrzl apod. ale tohle je prostě smůla, nemluvě o tom, že doteď jsem byl nemocný tak jednou za rok a antibiotika bral naposledy jako dítě.
No nic, je to spíš jen takový povzdech :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so září 28, 2013 8:10 am Předmět: |
|
|
Jestli jsi byl nemocný naposledy jako dítě, tak sis to teď vybral najednou. Zase máš šanci, že budeš do důchodu fit, ne?:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne září 29, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po září 30, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
nejaka svine mi corla znak VW _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: po září 30, 2013 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | nejaka svine mi corla znak VW |
To se ještě děje? Já myslel, že tenhle móres byl jen jednu dobu.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po září 30, 2013 5:52 pm Předmět: |
|
|
Nám vybili minulý týden zadní sklo. Cena v citroenu 12600...zadarmo
Mám KOPR a zítra vstávám v 3:30. Během dne cca 700 km v autě + práce. Když se zadaří, budu v 22 hod. zpět doma. Tomu se říká práce přesčas zdarma:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: po září 30, 2013 6:40 pm Předmět: |
|
|
| John Chipsa napsal: | | Peter Ustinov napsal: | nejaka svine mi corla znak VW |
To se ještě děje? Já myslel, že tenhle móres byl jen jednu dobu..... |
Mne ukradli u fiata : (. Ale muzu byt jeste rad, ze mi nevysklili okno/neukopli zrcatko/neobjeli klicem auto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: st říjen 02, 2013 12:34 pm Předmět: |
|
|
Kvůli škole jsem vstával ve 4 ráno (obvykle v 8), snídal o hodinu později.... 150g vloček + 300ml mlíka, snědl jsem půlku a za pár chvil to vyšlo horem  . Myslím, že si teď dám od vloček pár měsíců pauzičku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 09, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
taky se vam uz nejakou dobu sere utube?  me uz asi 5-7 dni de vetsinu casu neskutecne pomalu, co sem tam googlil, tak v tom nejsem zdaleka sam a da se to snad resit zablokovanim urcitejch ip adres, ale do toho se mi moc poustet nechce.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 9:19 am Předmět: |
|
|
Bezva, tak mi bylo zakázáno cvičit minimálně po dobu jednoho měsíce  debilní rameno
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|