|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt říjen 10, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | taky se vam uz nejakou dobu sere utube? me uz asi 5-7 dni de vetsinu casu neskutecne pomalu, co sem tam googlil, tak v tom nejsem zdaleka sam a da se to snad resit zablokovanim urcitejch ip adres, ale do toho se mi moc poustet nechce.. |
Pokud utube je YT, tak ano, tak 2-3 dny zpět, jsem měl všechna videa v hrozné kvalitě (jak kdyby to někdo točil kalkulačkou), když jsem zvednul trochu kvalitu, automaticky se video seklo a to "přednáčítání" vůbec nefungovalo. Jsem si nejdřív myslel, že je chyba u mě, protože se mi poslední dobou jebe Opera. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út říjen 15, 2013 4:20 pm Předmět: |
|
|
Dnes kontrola u lékaře.
rameno prý potřebuje "vyčistit". tj. arthroskopie.
Před tím rehabka na zafixování správného držení-pak kudla a opět rehabka. Tj. přes zimu mám asi program:o (
Měl jsem pravdu s rotátory,což mě těší. Lepší, kdybych ji neměl a byla to nějaká banalita.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:20 am Předmět: |
|
|
| yura napsal: | Včera jsem sezral asi 250g mandli naraz a do 10 minut mi bylo tak blbe, ze jsem si myslel, ze pojdu a tak jsem si sel vykladal asi 40 minut se záchodovou misou a dneska radsi ani nejdu do prace, no neberte to, paradni zkušenost. Mandle nechcu videt aspon rok. |
A tys nikdy neslyšel o tom že v jádrech jsou velmi často toxiny a tedy při velkém množství si můžeš přivodit slušnou intoxikaci? Víš jak se tohle sklízí, skladuje a dopravuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:24 am Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | yura napsal: | Včera jsem sezral asi 250g mandli naraz a do 10 minut mi bylo tak blbe, ze jsem si myslel, ze pojdu a tak jsem si sel vykladal asi 40 minut se záchodovou misou a dneska radsi ani nejdu do prace, no neberte to, paradni zkušenost. Mandle nechcu videt aspon rok. |
A tys nikdy neslyšel o tom že v jádrech jsou velmi často toxiny a tedy při velkém množství si můžeš přivodit slušnou intoxikaci? Víš jak se tohle sklízí, skladuje a dopravuje? |
Samozrejme ze jsem o tom něco slysel, ale proste jsem tomu nevenoval pozornost. Proste cumis do kompu a zobeš a zobeš a az ti to dojde, tak je pozde. Ale tak se clovek uci no, ted uz se mi to nestane... Jinak mix orechu bezne sežeru 200g baleni, ale ty mandle mi teda fakt nesedly no.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:27 am Předmět: |
|
|
Spíš šlupky mandlí obsahujou nepatrné množství kyanidu, při čtvrt kile už to asi neni zanedbatelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:32 am Předmět: |
|
|
No snad nejí mandle i se slupkama? :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:34 am Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | No snad nejí mandle i se slupkama? :-) |
Jo ty slupky udelaly hodne si myslim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 7:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
No to se prostě spaří a jednoduše sloupne, slupky se nejí. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
lipak

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
Kdo to ale dělá? Kupuji si zásadně neloupané mandle, určitě je nepařím a jím je rovnou z pytlíku. Jsem také schopný sníst 200g na posezení. Zatím žiju. I když jíst to takhle dlouhodobě by ve finále bylo asi zdraví ne moc prospěšné :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 2:35 pm Předmět: |
|
|
Už tak dva měsíce opakovaná nachlazení, únava, kašel. Do toho chaos v práci, spousta starostí doma. Opakovaně jsem zkoušel sportovat, ale nedá se to
Nyní se cpu pravidelným jídlem, snažím se pořádně spát, přikrmuju vitamínama, nedělám, to co nemusím a zatím to během týdne leze celkem nahoru k dobrému. Tak snad se během next třech týdnů zbrchám a konečně budu moc trochu protáhnout tělo. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út říjen 29, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
Ono ty nachlazení přijdou teprve. Stačí se zpotit a průvan a to je hned, taky jak okolo tebe každý kašle a tak. Proto nesnáším mhd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út říjen 29, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Pepa napsal: | | Spíš šlupky mandlí obsahujou nepatrné množství kyanidu, při čtvrt kile už to asi neni zanedbatelný. |
Vtip a nebo to myslíš vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|