|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TTeDy

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:43 pm Předmět: |
|
|
Hlavne se kluci fakt poradne ozbrojte, vsichni vas chcou prepadnout a vetsinou i zabit. I doma mejte porad kudlu a kver za opaskem, nikdy nevite, kdy vas treba vase matka bude chtit sejmout. Vazne to nepodcenujte, vazne.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:49 pm Předmět: |
|
|
Točí se to tu v kruhu
Asi se shodnem na tom, že:
1) zbraň s sebou normální člověk nosí za předpokladu, že ji dokáže použít
2) použít ji hodlá opravdu v krajní situaci (opět se bavíme o psychicky normálním jedinci)
Celé to vzniklo v návaznosti na nevyprovokovaný útok na videu z Blavy, pomalu je to na vlastní topic _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:53 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: | | Hlavne se kluci fakt poradne ozbrojte, vsichni vas chcou prepadnout a vetsinou i zabit. I doma mejte porad kudlu a kver za opaskem, nikdy nevite, kdy vas treba vase matka bude chtit sejmout. Vazne to nepodcenujte, vazne. |
Dej si facku, děláš to pro sebe. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Dej si facku, děláš to pro sebe. |
Nejlepsi hlaska na internetu: "Dej si facku". Jako kdyby ten, komu je to adresovano, si tu facku fakt nekdy dal .
Chapu, ze jsem te nasral, i kdyz mi o to neslo. Chtel jsem jen, abyste si uvedomili, jake sem pisete hovadiny. Dal sem nic psat nebudu, jednak mam praci a jednak nemam potrebu tady rozpoutavat flame, takze klidne pokracujte beze me.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:10 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Třeba je mi špatně z ochranek v obchoďácích, když nemají u sebe nic a takřka nic nemůžou pomalu dělat a co teprve, pokud je tam někdo starší. |
A tak by to mělo zůstat. Členové ochranky jsou na stejné úrovni jako běžní občani, jejich povinnost je v případě problému zavolat hlídku PČR. Snad bys nechtěl, aby dostali ze zákona větší pravomoce, když tuto práci většinou dělají starší lidé, fyzicky méně zdatní, které pro vykonávání této činnosti nepotřebují (a nejsou ani vyžadovány) žádné zvláštní schopnosti a dovednosti. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
| TTeDy napsal: |
Chapu, ze jsem te nasral, i kdyz mi o to neslo. Chtel jsem jen, abyste si uvedomili, jake sem pisete hovadiny. Dal sem nic psat nebudu, jednak mam praci a jednak nemam potrebu tady rozpoutavat flame, takze klidne pokracujte beze me. |
Mě si nijak zvlášť nenasral, já tě taky chápu. Pro někoho je představa nošení pepřáků, pistolí stejně ulítlá, jako pro mě posedlost například Chemtrails
Je to i o stylu, fázi života. V šesnácti jsem to neřešil, ted mám ženu, dvě malé děti, tak to řeším.
Já sám byl napaden několikrát, většinou cikáni. Nějaké kopačky, nějaká pěst. Občas mě obtěžovaly fetky a socky. Přítelkyně použila pepřák dvakrát, pokaždé nějaký ožralec. Párkrát po mě vyjel pes, maminu pes pohryzal tak, že marodila tři čtvrtě roku a dodnes má psychické problémy. Myslíš, že někdo pomohl? Lidi okolo? Policie? Ne. Dokonce i to porvání psem bylo kvalifikováno jako přestupek a jen důrazné stížnosti na státním zastupitelství to dokázaly překvalifikovat na trestňák.
Takže není to o tom, že by všichni lidi nosící prostředky na sebeobranu byli zakomplexovaní blázni, kteří vidí útočníky za každým rohem. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Třeba je mi špatně z ochranek v obchoďácích, když nemají u sebe nic a takřka nic nemůžou pomalu dělat a co teprve, pokud je tam někdo starší. |
A tak by to mělo zůstat. Členové ochranky jsou na stejné úrovni jako běžní občani, jejich povinnost je v případě problému zavolat hlídku PČR. Snad bys nechtěl, aby dostali ze zákona větší pravomoce, když tuto práci většinou dělají starší lidé, fyzicky méně zdatní, které pro vykonávání této činnosti nepotřebují (a nejsou ani vyžadovány) žádné zvláštní schopnosti a dovednosti. |
Co si budeme povídat, lidé z ochranky jsou většinou na spodku žebříčku jak společenského, tak inteligenčního. Nebylo by dobré aby měli větší pravomoci
| TTeDy napsal: | | Bombay napsal: | | Dej si facku, děláš to pro sebe. |
Nejlepsi hlaska na internetu: "Dej si facku". Jako kdyby ten, komu je to adresovano, si tu facku fakt nekdy dal .
Chapu, ze jsem te nasral, i kdyz mi o to neslo. Chtel jsem jen, abyste si uvedomili, jake sem pisete hovadiny. Dal sem nic psat nebudu, jednak mam praci a jednak nemam potrebu tady rozpoutavat flame, takze klidne pokracujte beze me. |
Nic proti, ale mít něco pro obranu není pro někoho v určitých situacích až tak špatné. Je to prostě hodně individuální a záleží na člověku a místě. Jinak to bude mít člověk který vyhledává divočejší místa, jinak to bude asi vypadat v Mostě u cikánské čtvrtě, jinak v celkem bezpečné Praze. Nemá cenu paušálně odsuzovat ozbrojené lidi. Když jsem třeba jel do Jižní Ameriky, pepřák jsem si vzal. Normálně ho sebou nevozím.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne listopad 03, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Ty jo, kde ve Zlíně tě otravují? Cikáni jsou problém, ale co s fetkou co je mimo vědomí nebo ožralcem? A pes asi taky není sranda. Ono má člověk názor jiný než se mu něco stane... A že ti někdo pomůže? To jo, maximálně si to někdo bude nahrávat telefonem a nikdo se tě nezastane, přesně tak to dneska chodí. A spoléhat se na policii, která se sama bojí menšiny? :D Jsem zvědavý, jaké by to tu bylo, kdyby tu byl islám. To jsou jiní magoři...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá listopad 08, 2013 11:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 1:55 pm Předmět: |
|
|
teď jsem poslouchal toho ubožáka z ČNB u Moravce a říkal, že tady 5 let klesají ceny, tak museli intervenovat na forexu pro slabší korunu, počkat si na něj před ČT a demonstrativně toho idiota zastřelit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 7:47 pm Předmět: |
|
|
se*ou me de*ilni pra*aci:
na ceste ze Zlina do Prerova, je na zacatku Prerova 4 proudovka, ja jel v pravem (kvuli odboceni), povolena rychlost je 50, ja jel neco malo pres (cca 60) a tri auta za sebou ( s prazskou SPZtkou) me zleva predjela _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
Ustinove-to je normální -to už mě nevzrušuje. Nejen pražáci. V SR to je Bratislava a poláci. Všude je něco.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | se*ou me de*ilni pra*aci:
na ceste ze Zlina do Prerova, je na zacatku Prerova 4 proudovka, ja jel v pravem (kvuli odboceni), povolena rychlost je 50, ja jel neco malo pres (cca 60) a tri auta za sebou ( s prazskou SPZtkou) me zleva predjela |
Ohrozili tě nějak? Omezili? Pokud některý z nich ano, tak je to idiot. Pokud ne, tak je ti prd po tom, jestli tě předjeli a jakou rychlostí. Ty jsi jel 60 protože se ti 50 v dané situaci zdálo málo. Jim se zdálo málo těch tvých 60 a tak jeli třeba 75. To mi chceš tvrdit, že ty určuješ jaké překročení povolené rychlosti je ještě ok a jaké ne? Patent na rozum?
Jinak je velmi pravděpodobné, že to byli lidé z Moravy, kteří se do Prahy přestěhovali, nebo lidé, kteří mají jen v Praze registrované služebáky pražské firmy. Ono to někde mezi Zlínem a Přerovem asi není takový odvaz, aby se tam někdo, kdo tam nemá příbuzné, v půlce listopadu hnal. Ale hlavně že "debilní pražáci" _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|