|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:13 am Předmět: |
|
|
dnes jsem byl přezout na zimní a /potěšilo/ mě, že vzorek má sice 5 mm, ale jelikož jezdím docela dost, je to pro mě nepoužitelné pneu. Nová sada bratru za 12400 Kč + přezutí - to po ránu potěší:o (
Zase je ale na dva, tři roky klid:o)
Letos zatím nebyl měsíc, kdy by se něco neposr...nebyly neočekávané výdaje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:26 am Předmět: |
|
|
to je uz celkom dost,ake si tam dal pneu? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
215/55 R 16 Michelin A4
samotná barumka nestojí o moc méně v tomto rozměru.
Guma byla za 3000 Kč (111,4 EUR dnešním debilním kurzem). Zbytek je poplatek za platbu kartou. Barum byla levnější o cca 700 Kč/ks. Autem jezdí přítelkyně s malou - a ty micheliny se zase méně sjíždí. Já mám na firemní octavii Barum polaris 3 a spokojenost (taky tu gumu kupujeme na firmu snad za 1100 stovek).
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:39 am Předmět: |
|
|
ja som nahodil continental wintercontact, podobny rozmer ale za 90 eur guma, to uz nie je nejak velky rozdiel.  kamarat teraz zhana na a6 allroad rozmer 245/40 R18, to je mnamka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | se*ou me de*ilni pra*aci:
na ceste ze Zlina do Prerova, je na zacatku Prerova 4 proudovka, ja jel v pravem (kvuli odboceni), povolena rychlost je 50, ja jel neco malo pres (cca 60) a tri auta za sebou ( s prazskou SPZtkou) me zleva predjela |
Přemýšlel jsi o tom,že 90 procent pražských SPZ na cestách po republice jsou mimopražští dealeři atd..služební auta přihlášená v Praze na leasingovku.Ve skutečnosti tě sere třeba tvůj soused a rozhodně ne pražáci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:49 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ja som nahodil continental wintercontact, podobny rozmer ale za 90 eur guma, to uz nie je nejak velky rozdiel. kamarat teraz zhana na a6 allroad rozmer 245/40 R18, to je mnamka |
Ta Tvoje guma v 215/55 R 16 stojí cca 3520 Kč
Kdyby byla v normálním rozměru, tj. 205/55 R 16, stojí 2617 Kč
Tj. rozdíl skoro litr na gumu, což už poznat je. V TP mám jen jeden rozměr a žádný alternativní - raději nebudu riskovat. Pojiš%tovna by hledala jak mi nic nedat a nepovolené pneu by byl asi slušný důvod. Každopádně, kde jsou doby, kdy jsem obul punto za 4000 Kč vč. přezutí (debica frigo).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 10:53 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ja som nahodil continental wintercontact, podobny rozmer ale za 90 eur guma, to uz nie je nejak velky rozdiel. kamarat teraz zhana na a6 allroad rozmer 245/40 R18, to je mnamka |
Já obouval na léto 325/30 R 21-285/40 a sada stála 60 litrů..na zimu pak 315/35 R 20--275/40 za 37 tisíc ti přijde levná Ale samozřejmě je oboje hnus a zbytečnost..Je dobré hledat alternativu a přizpůsobit to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 12:42 pm Předmět: |
|
|
To kam, na Tatru 813 vo verzii 8x8? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
Deadlift - ja som mal kedysi grande punto, tam boli kolesa ako na furiku  tam boli tie gumy fakt za par korun _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | To kam, na Tatru 813 vo verzii 8x8? |
X6
|
|
| nahoru |
|
 |
Runner
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 1:29 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | 215/55 R 16 Michelin A4
samotná barumka nestojí o moc méně v tomto rozměru.
Guma byla za 3000 Kč (111,4 EUR dnešním debilním kurzem). Zbytek je poplatek za platbu kartou. Barum byla levnější o cca 700 Kč/ks. Autem jezdí přítelkyně s malou - a ty micheliny se zase méně sjíždí. Já mám na firemní octavii Barum polaris 3 a spokojenost (taky tu gumu kupujeme na firmu snad za 1100 stovek). |
To je zadarmo, já kupoval A4 před měsícem a vyšlo to pomalu na dvojnásobek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 2:49 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Bara napsal: | | Petey napsal: | To kam, na Tatru 813 vo verzii 8x8? |
X6 |
To uz su celkom nepohodlne kola,nie? Mal som pridelenu chvilku novu 730d (F01),ta mala 245/45/R19 a bolo to ok na normalnu jazdu |
Na vzduchu ty 21 celkem ušly.Runflat je ale celkově na nic,protože to je tvrdý bez odpružení vzduchu v pneu.Na A5 jsem měl 19 a celkem dobrý,ale 18 je pohodlnější
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|