Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 729, 730, 731 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leze mi na nervy zítřejší vstávání ve čtyři. 300 km do práce a tam šestnáctka tahem. Je to vyjímečná situace. Budeme vyrábět produkt, který se dělá ve střední Evropě tak 1x ročně a jen navažování toho produktu trvá 8 hodin (cca 320 různých navážek).Jediná chyba a vše znova + plno peněz pryč. Trvá to tři dny. Potom mi vždy spadne kámen ze srdce, že už je to za mnou:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Turakam

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to čo je za mutagén?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diagnostický kit který dokáže najednou určit více než 200 patogenních mikroorganismů.
tyboo

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Diagnostický kit který dokáže najednou určit více než 200 patogenních mikroorganismů.

Mám dojem, že si psal, že si pracoval v Ostravě. Nevěděl bys o nějakém pracovišti pro talentovanou studentku molekulární a buněčné biologie ve 3. ročníku?
Blbý je akorát to, že studuje v Olomouci..
Mablung

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Deadlift napsal:

Mám dojem, že si psal, že si pracoval v Ostravě. Nevěděl by si o nějakém pracovišti pro talentovanou studentku molekulární a buněčné biologie ve 3. ročníku?

1) Napiš mu pm
2) Pošli mu její fotku v plavkách
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Deadlift napsal:

Mám dojem, že si psal, že si pracoval v Ostravě. Nevěděl bys o nějakém pracovišti pro talentovanou studentku molekulární a buněčné biologie ve 3. ročníku?

Pracoval jsem v Tevě v Opavě. Teď pracuji na jihu SR.
V třeťáku je to brzy. Většina firem jako BIOVETA, BIOVENDOR apod. chtějí hotové pracovníky.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po listopad 11, 2013 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
tyboo napsal:
Deadlift napsal:

Mám dojem, že si psal, že si pracoval v Ostravě. Nevěděl by si o nějakém pracovišti pro talentovanou studentku molekulární a buněčné biologie ve 3. ročníku?

1) Napiš mu pm
2) Pošli mu její fotku v plavkách

Ses přepsal viď? Mělo být určitě:

1) Napiš mu...
2) Pošli mi...

Saphenus

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

klobuk dole ked sa podarilo spravit kit na take mnozstvo potvor. aku to ma specificitu a sensitivitu ked to dokaze diagnostikovat tak vela a na co sa specializuje???? bakterie huby virusy prvoky ??? alebo vsetko naraz ?
Mablung

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Ses přepsal viď? Mělo být určitě:

1) Napiš mu...
2) Pošli mi...

Já můžu cokoliv stáhnout z netu. Holek v plavkách je tu sice o něco míň než holek bez plavek, ale pořád je ještě co vybírat. To on musí vědět co nabízí/bere :-)

Deadlifte, nemyslel on spíše na pozici part-time laborantky? I podobný start by možná píchnul.
tyboo

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

boha maria, jenom sem se zeptal..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saphenus napsal:
klobuk dole ked sa podarilo spravit kit na take mnozstvo potvor. aku to ma specificitu a sensitivitu ked to dokaze diagnostikovat tak vela a na co sa specializuje???? bakterie huby virusy prvoky ??? alebo vsetko naraz ?

G+ kataláza pozitivní a kataláza negativní koky - tj. stafylokoky, streptokoky, eterokoky apod.
K tomu anaerobní bakterie. Vše klinicky významné druhy. Komparováno se "zlatým" standardem ve fenotypové identifikaci s výsledky výrazně lepšími - netestovali jsme my (aby nás někdo nenařkl), ale nezávislá akreditovaná laboratoř.

p.s. pomalu se blíží konec prvního dne. V šest vypíná sušárna. Zítra budu vědět, zda je to sterilní a funkční. Pozítří (snad) výroba a finální kontrola. Dodělám dokumentaci a před půlnocí hotovo:o)
Bombay

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečně mě nasrali v České spořitelně.
Mám tam úvěr, splácím 3500Kč měsíčně. Na začátku roku jsem se ptal, kdy ho doplatím, mělo to být někdy letos. Řekli mi, že 15. listopadu 2013. Během roku jsem tam byl ještě asi třikrát řešit nějaké jiné záležitosti na přepážce, vždy jsem se pro radost zeptal, kdy že to doplatím, opět řečeno 15. listopadu 2013. Dnes jsem se byl zeptat, zda bude poslední splátka plná, či nižší. Je jasné, že by mi přeplatek vrátili, ale před svátkama každý litr dobrý.

A co mi paní neřekla?

Že mi tam schází ještě doplatit asi 18 tisíc. Já na to, že to snad asi ne, když mi po celý rok X zaměstnankyň tvrdí, že to bude příští měsíc. Paní na to, že listopad byl měsíc stanovený ve smlouvě na doplacení, ale ASI a NEJSPÍŠ se tam vyskytla nějaká navyšování, změny úroků a že mi tam teda ještě trocha zbývá.

Tak jsem je zmrdal, že jsem předpokládal, že když mám u nich uložené peníze, které mi spravují, tak jsou snad schopní mi na jasnou otázku jasně odpovědět a ne že se dozvím po nějaké době, že A je vlastně B.

Celej rok se těším, že si trochu vydechnu od splátek a budu mít o 3500 kaček víc a ted se dozvím tohle.

Jakmile to doplatím, tak u nich ruším účet. Mám už jeden duplicitní u Fio banky, kde si nemohu stěžovat na nic a u spořky jsem jen fíky tomu, abych to doplatil a uzavřel.

Jsem tak nasranej, že si na netu najdu nějakou jejich infolinku či jejich ombudsmana či co a pěkně se tam vyřvu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mám FIO a spokojenost (kvůli transferu EUR - CZK). Plní to co od nich očekávám - neobtěžují mě. ani o nich nevím - ideál.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út listopad 12, 2013 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jim chce asi něco vyhodit do vzduchu, zapálit nebo jak byl ten borec nespokojený s Vodafonem... vše zničit
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt listopad 14, 2013 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vadí mi, že si občas neumím srovnat priority.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 729, 730, 731 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: