|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Runner napsal: | | Deadlift napsal: | 215/55 R 16 Michelin A4
samotná barumka nestojí o moc méně v tomto rozměru.
Guma byla za 3000 Kč (111,4 EUR dnešním debilním kurzem). Zbytek je poplatek za platbu kartou. Barum byla levnější o cca 700 Kč/ks. Autem jezdí přítelkyně s malou - a ty micheliny se zase méně sjíždí. Já mám na firemní octavii Barum polaris 3 a spokojenost (taky tu gumu kupujeme na firmu snad za 1100 stovek). |
To je zadarmo, já kupoval A4 před měsícem a vyšlo to pomalu na dvojnásobek. | To máš ale větší rozměr, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:23 pm Předmět: |
|
|
Ty woe, nestrašte. Moje prdítko má gumy za litr kus. V novým roce chci koupit nějaké větší vozítko a jak tu sylším ty ceny, tak asi budu koukat po něčem s pidikolama _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Peter Ustinov napsal: | se*ou me de*ilni pra*aci:
na ceste ze Zlina do Prerova, je na zacatku Prerova 4 proudovka, ja jel v pravem (kvuli odboceni), povolena rychlost je 50, ja jel neco malo pres (cca 60) a tri auta za sebou ( s prazskou SPZtkou) me zleva predjela |
Ohrozili tě nějak? Omezili? Pokud některý z nich ano, tak je to idiot. Pokud ne, tak je ti prd po tom, jestli tě předjeli a jakou rychlostí. Ty jsi jel 60 protože se ti 50 v dané situaci zdálo málo. Jim se zdálo málo těch tvých 60 a tak jeli třeba 75. To mi chceš tvrdit, že ty určuješ jaké překročení povolené rychlosti je ještě ok a jaké ne? Patent na rozum?
Jinak je velmi pravděpodobné, že to byli lidé z Moravy, kteří se do Prahy přestěhovali, nebo lidé, kteří mají jen v Praze registrované služebáky pražské firmy. Ono to někde mezi Zlínem a Přerovem asi není takový odvaz, aby se tam někdo, kdo tam nemá příbuzné, v půlce listopadu hnal. Ale hlavně že "debilní pražáci" |
ne, na*rali, presne podle nazvu topicu
jak by jsi popsal svuj stav, kdyz jedes vedle kamionu v pravem pruhu (tentokrat uz na dalnici)povolenych 110, a zezadu te problikavaji nervozni floutek v oktavce, a kdyz ty, prijizdejic vedle dalsi cedule, kde je 110 v cervenem kruhu, na toto ukazes, odmeni te vztycenym prostrednickem? (mimochodem taky SPZtka s "A"ckem) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 3:53 pm Předmět: |
|
|
Yggu že ty jsi pražák (bydlící v Praze nejen řidič provozující automobil s pražskou spz)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:05 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Ty woe, nestrašte. Moje prdítko má gumy za litr kus. V novým roce chci koupit nějaké větší vozítko a jak tu sylším ty ceny, tak asi budu koukat po něčem s pidikolama |
No právě, lidi kupují auta a nemají ponětí jaké náklady to potom nese Zjisti si o autě i tyto informace
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ygg napsal: | | Peter Ustinov napsal: | se*ou me de*ilni pra*aci:
na ceste ze Zlina do Prerova, je na zacatku Prerova 4 proudovka, ja jel v pravem (kvuli odboceni), povolena rychlost je 50, ja jel neco malo pres (cca 60) a tri auta za sebou ( s prazskou SPZtkou) me zleva predjela |
Ohrozili tě nějak? Omezili? Pokud některý z nich ano, tak je to idiot. Pokud ne, tak je ti prd po tom, jestli tě předjeli a jakou rychlostí. Ty jsi jel 60 protože se ti 50 v dané situaci zdálo málo. Jim se zdálo málo těch tvých 60 a tak jeli třeba 75. To mi chceš tvrdit, že ty určuješ jaké překročení povolené rychlosti je ještě ok a jaké ne? Patent na rozum?
Jinak je velmi pravděpodobné, že to byli lidé z Moravy, kteří se do Prahy přestěhovali, nebo lidé, kteří mají jen v Praze registrované služebáky pražské firmy. Ono to někde mezi Zlínem a Přerovem asi není takový odvaz, aby se tam někdo, kdo tam nemá příbuzné, v půlce listopadu hnal. Ale hlavně že "debilní pražáci" |
jak by jsi popsal svuj stav, kdyz jedes vedle kamionu v pravem pruhu (tentokrat uz na dalnici)povolenych 110, a zezadu te problikavaji nervozni floutek v oktavce, a kdyz ty, prijizdejic vedle dalsi cedule, kde je 110 v cervenem kruhu, na toto ukazes, odmeni te vztycenym prostrednickem? (mimochodem taky SPZtka s "A"ckem) |
Dal bych mu Pitův manévr a schválně co on na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
Prave me dost vytocilo 5 cekajicich lidi co ceka prede mnou v Blue Gymu a jeden 150cm traged, kterej div nezakopl na schodech, kdyz me predbihal..... neuveritelny toto.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Bombay napsal: | Ty woe, nestrašte. Moje prdítko má gumy za litr kus. V novým roce chci koupit nějaké větší vozítko a jak tu sylším ty ceny, tak asi budu koukat po něčem s pidikolama |
No právě, lidi kupují auta a nemají ponětí jaké náklady to potom nese Zjisti si o autě i tyto informace |
Takhle to má známý. Koupil si jetou Audinu a už to jede. Svíčky, nějaká výbava do auta, stěrač, filtry, žárovky, tisícovky jen lítají vzduchem. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
jak by jsi popsal svuj stav, kdyz jedes vedle kamionu v pravem pruhu (tentokrat uz na dalnici)povolenych 110, a zezadu te problikavaji nervozni floutek v oktavce, a kdyz ty, prijizdejic vedle dalsi cedule, kde je 110 v cervenem kruhu, na toto ukazes, odmeni te vztycenym prostrednickem? (mimochodem taky SPZtka s "A"ckem) |
Bylo by mi to úplně jedno, hlavně bych mu žádnou značku neukazoval, protože kolik jede je jeho věc, a já ze sebe nerad vědomě dělám trubku:-). Když předjíždím, tak se kouknu jestli někdo nejede v levém a nechystá se pro změnu předjet mně, a pokud ne, tak hodím blinkr a předjedu koho potřebuji, a pak se zařadím. Víc neřeším a nezajímá mě. Fakt je, že pokud předjíždím, tak na nějakou ceduli seru a jedu tak rychle, abych předjetí dokončil v co možná nejkratším čase. Pak se zařadím zpátky do pravého a jedu si jak se mi zrovna chce. Třeba 80 .... nebo 150 .... každému je do toho hovno.
Obecně platí, že dokud tě jiný řidič neomezí nebo dokonce neohrozí .... což je prasárna VŽDY a bez ohledu na rychlost .... tak by ti mělo být zcela buřt kolik kdo jede a proč.
A řešit pražskou značku za stávajího stavu, kdy se sem natahala půlka Moravy a hlavně Slezska, mi přijde ... řekněme nemoudré:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
Bylo by mi to úplně jedno, hlavně bych mu žádnou značku neukazoval, protože kolik jede je jeho věc, a já ze sebe nerad vědomě dělám trubku:-). Když předjíždím, tak se kouknu jestli někdo nejede v levém a nechystá se pro změnu předjet mně, a pokud ne, tak hodím blinkr a předjedu koho potřebuji, a pak se zařadím. Víc neřeším a nezajímá mě. Fakt je, že pokud předjíždím, tak na nějakou ceduli seru a jedu tak rychle, abych předjetí dokončil v co možná nejkratším čase. Pak se zařadím zpátky do pravého a jedu si jak se mi zrovna chce. Třeba 80 .... nebo 150 .... každému je do toho hovno.
Obecně platí, že dokud tě jiný řidič neomezí nebo dokonce neohrozí .... což je prasárna VŽDY a bez ohledu na rychlost .... tak by ti mělo být zcela buřt kolik kdo jede a proč.
A řešit pražskou značku za stávajího stavu, kdy se sem natahala půlka Moravy a hlavně Slezska, mi přijde ... řekněme nemoudré:-))). |
me poburuje to, ze me problikava, ac jedu podle predpisu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
Značku neřeším, ale papíry bych sebral tak 1/3 řidičů a rozhodně bych dost znesnadnil získání řidičáku třeba přes psychotesty, protože spousta řidičů jezdí dost bezohledně a sobecky. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Yggu že ty jsi pražák (bydlící v Praze nejen řidič provozující automobil s pražskou spz)? |
Jistě .. mám to ostatně napsáno pod nickem nalevo, stačí si to přečíst:-). Navíc ten nejhorší exemplář, protože už moji prarodiče se v Praze (beru tz. Velkou Prahu v původních hranicích z r.1922) komplet narodili, a jejich rodiče až na jednu výjimku také:-). Podobných nás tu je tak na zaplnění Malé Strany .... nanejvýš:-DDD.
Jinak bych tu samozřejmě mohl denně psát jak se po Praze zoufale motají auta s RZ z Moravy a Slezska, a předvádí věci, které fakt člověku hlava nebere ..... a k čemu by to bylo? Dokud mě nenaboří ať dělají co umí, je na mně abych si dával bacha ..... jinde mi to zase domácí oplatí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:37 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Peter Ustinov napsal: |
me poburuje to, ze me problikava, ac jedu podle predpisu |
A že má PRAŽSKOU značku, já vím
A ty máš koukám v životě prd starosti, že tě takováhle malichernost vytočí . Ano, choval se jak debil, ale fakt tě baví se kvůli takovýhle blbinám rozčilovat? |
me to nebavi, ale ty si snad vyberes, co te vytoci??, _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Deadlift napsal: | | Yggu že ty jsi pražák (bydlící v Praze nejen řidič provozující automobil s pražskou spz)? |
Jistě .. mám to ostatně napsáno pod nickem nalevo, stačí si to přečíst:-). Navíc ten nejhorší exemplář, protože už moji prarodiče se v Praze (beru tz. Velkou Prahu v původních hranicích z r.1922) komplet narodili, a jejich rodiče až na jednu výjimku také:-). Podobných nás tu je tak na zaplnění Malé Strany .... nanejvýš:-DDD.
Jinak bych tu samozřejmě mohl denně psát jak se po Praze zoufale motají auta s RZ z Moravy a Slezska, a předvádí věci, které fakt člověku hlava nebere ..... a k čemu by to bylo? Dokud mě nenaboří ať dělají co umí, je na mně abych si dával bacha ..... jinde mi to zase domácí oplatí. | Přečetl jsem si znovu yggův post. zleva je mi to fuk. Vytáčí mě předjíždění zprava (a to rozhodně nejsem brzda provozu). Co jezdím cca 1000 km za týden po českých, slovenských, polských a maďarských dálnicích - zvykl jsem si kromě levého a středového zrcátka sledovat i to pravé i na dálnici. Stane se mi to tak minimálně 1x týdně. Teď to ještě nějak jde korigovat a reagovat, horší až napadne sníh - to bude o život.
Proti pražákům nic nemám - je jich 10 % národa z čehož bude řádné procento "přistěhovalců". Mě se ač jihomoravákovi líbí v Ostravě - nic podobného u nás vážně není:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|