Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 734, 735, 736 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.... Tak proč Maxim buzeruje poldy stojící na zákazu stání aniž by měli zapnutej maják?..... Ja měl za to, že pro poldy platěj stejný předpisy jako pro ostatní řidiče....pouze pokud maj zapnutej maják, maj jiný povinnosti..... Takže jim stačí bejt ve službě a uz pro ně neplatěj dopravní předpisy? To se mi vážně nezdá
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
.... Tak proč Maxim buzeruje poldy stojící na zákazu stání aniž by měli zapnutej maják?..... Ja měl za to, že pro poldy platěj stejný předpisy jako pro ostatní řidiče....pouze pokud maj zapnutej maják, maj jiný povinnosti..... Takže jim stačí bejt ve službě a uz pro ně neplatěj dopravní předpisy? To se mi vážně nezdá

Tam by měli mít zaplou vrzku aby byli vidět a odvraceli nebezpečí,ale jinak mají vyjímky při výkonu a to např., že nemusí mít zapnutý pás nebo můžou za jízdy telefonovat...pokud to vyžaduje situace a to on si vždy okecá.Navíc mu to nedokážeš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mám dotaz: Když Vás zastaví policie s tím, že jela za vámi a vy jste jel více než je povoleno v obci/městě, dá se proti tomu nějak bránit a žádat hmatatelný důkaz a tvrdit, že je to slovo proti slovu?

Vím, že u některých pol. aut jsou kamery, ale nevím jestli to maj všichni.

Žádej o důkazní prostředek a každopádně odmítni řešit přestupek na místě blokovou pokutou. Jakmile s ní souhlasíš, nic s tím pak už neuděláš.

Myslím, že každé auto PČR má radar. Typ radarů, které běžně u nás PČR používá, by prý měl mít max. vzdálenost měření 60m, ale nevím, zda je to pravda.
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
MAST3R napsal:
Mám dotaz: Když Vás zastaví policie s tím, že jela za vámi a vy jste jel více než je povoleno v obci/městě, dá se proti tomu nějak bránit a žádat hmatatelný důkaz a tvrdit, že je to slovo proti slovu?

Vím, že u některých pol. aut jsou kamery, ale nevím jestli to maj všichni.

Žádej o důkazní prostředek a každopádně odmítni řešit přestupek na místě blokovou pokutou. Jakmile s ní souhlasíš, nic s tím pak už neuděláš.

Myslím, že každé auto PČR má radar. Typ radarů, které běžně u nás PČR používá, by prý měl mít max. vzdálenost měření 60m, ale nevím, zda je to pravda.

Každé auto PČR má radar?Jsi upad? víš kolik stojí i jen blbá R7 s foťákem?To mají tak dvě na okrese a půjčují se.Mají ale kalibrované tachometry,takže pokud za tebou jel 120,tak je to důkaz,že jsi jel 120.Druhý policista ve voze je svědek.ale proti tomu jde určitě podat odpor jak píšeš a potáhne se to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak to jde taky takhle
Petey

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak, nikdy nic neriesit na mieste a s policajtom sa nebavit
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara - ok, dík za vysvětlení, tohle jsem nevěděl.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Môžeš sa odvolať, sťažovať, môžeš sa obrátiť na súd ak si presvedčený o svojej nevine. Zakaždým dostaneš nejaké rozhodnutie, kde budeš mať zdôvodnené, prečo si povinný platiť
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: st prosinec 04, 2013 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Bara - ok, dík za vysvětlení, tohle jsem nevěděl.

Já jsem cvičil poldy a tak jsem toto pochytal,jinak bych taky věděl prdlačku plus teda praxe v pokutách vrcholící roční ztrátou ŘP
Moocha

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
http://www.novinky.cz/vanoce/320977-lzice-medu-pred-spanim-pomuze-zhubnout-jeste-pred-vanoci.html

ježiškunakřižku, já se střelim do hlavy

a to ještě nevíš, že mi to včera ve škole četla kámoška, která hubnout teda rozhodně nepotřebuje (je z těch co můžou sníst každej den prase, ale nepřiberou), ale hlavně je zvyklá dát si bez emocí v 10 hodin večer pizzu a zapít to 2l coly a myslí si, že jí to pomůže
Moocha

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to zase posílala maminka. Ona totiž sní kilo medu týdně ve večerních hodinách a já jí za to často huboval.

"kombinace přírodních cukrů"

Já mam zas tepovku
Riku

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eheheh
Humanic145

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z takovejch článků se mi ježí hrst.
Korny

PříspěvekZaslal: čt prosinec 05, 2013 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mě už tohle nechává absolutně chladným, protože se nad tím nemá cenu rozčilovat...píše to debil, kterej rozumí hubnutí asi tak jako já koňským bobkům a tak to taky vypadá. Jestli mu to někdo žere, tak je to vůl a dobře mu tak :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 734, 735, 736 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: