|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 2:51 pm Předmět: |
|
|
.... Tak proč Maxim buzeruje poldy stojící na zákazu stání aniž by měli zapnutej maják?.....  Ja měl za to, že pro poldy platěj stejný předpisy jako pro ostatní řidiče....pouze pokud maj zapnutej maják, maj jiný povinnosti..... Takže jim stačí bejt ve službě a uz pro ně neplatěj dopravní předpisy? To se mi vážně nezdá _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | .... Tak proč Maxim buzeruje poldy stojící na zákazu stání aniž by měli zapnutej maják?..... Ja měl za to, že pro poldy platěj stejný předpisy jako pro ostatní řidiče....pouze pokud maj zapnutej maják, maj jiný povinnosti..... Takže jim stačí bejt ve službě a uz pro ně neplatěj dopravní předpisy? To se mi vážně nezdá |
Tam by měli mít zaplou vrzku aby byli vidět a odvraceli nebezpečí,ale jinak mají vyjímky při výkonu a to např., že nemusí mít zapnutý pás nebo můžou za jízdy telefonovat...pokud to vyžaduje situace a to on si vždy okecá.Navíc mu to nedokážeš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:07 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Mám dotaz: Když Vás zastaví policie s tím, že jela za vámi a vy jste jel více než je povoleno v obci/městě, dá se proti tomu nějak bránit a žádat hmatatelný důkaz a tvrdit, že je to slovo proti slovu?
Vím, že u některých pol. aut jsou kamery, ale nevím jestli to maj všichni. |
Žádej o důkazní prostředek a každopádně odmítni řešit přestupek na místě blokovou pokutou. Jakmile s ní souhlasíš, nic s tím pak už neuděláš.
Myslím, že každé auto PČR má radar. Typ radarů, které běžně u nás PČR používá, by prý měl mít max. vzdálenost měření 60m, ale nevím, zda je to pravda. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | MAST3R napsal: | Mám dotaz: Když Vás zastaví policie s tím, že jela za vámi a vy jste jel více než je povoleno v obci/městě, dá se proti tomu nějak bránit a žádat hmatatelný důkaz a tvrdit, že je to slovo proti slovu?
Vím, že u některých pol. aut jsou kamery, ale nevím jestli to maj všichni. |
Žádej o důkazní prostředek a každopádně odmítni řešit přestupek na místě blokovou pokutou. Jakmile s ní souhlasíš, nic s tím pak už neuděláš.
Myslím, že každé auto PČR má radar. Typ radarů, které běžně u nás PČR používá, by prý měl mít max. vzdálenost měření 60m, ale nevím, zda je to pravda. |
Každé auto PČR má radar?Jsi upad? víš kolik stojí i jen blbá R7 s foťákem?To mají tak dvě na okrese a půjčují se.Mají ale kalibrované tachometry,takže pokud za tebou jel 120,tak je to důkaz,že jsi jel 120.Druhý policista ve voze je svědek.ale proti tomu jde určitě podat odpor jak píšeš a potáhne se to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:21 pm Předmět: |
|
|
tak tak, nikdy nic neriesit na mieste a s policajtom sa nebavit _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:22 pm Předmět: |
|
|
Bara - ok, dík za vysvětlení, tohle jsem nevěděl. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st prosinec 04, 2013 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Bara - ok, dík za vysvětlení, tohle jsem nevěděl. |
Já jsem cvičil poldy a tak jsem toto pochytal,jinak bych taky věděl prdlačku plus teda praxe v pokutách vrcholící roční ztrátou ŘP
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:06 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | http://www.novinky.cz/vanoce/320977-lzice-medu-pred-spanim-pomuze-zhubnout-jeste-pred-vanoci.html
ježiškunakřižku, já se střelim do hlavy |
a to ještě nevíš, že mi to včera ve škole četla kámoška, která hubnout teda rozhodně nepotřebuje (je z těch co můžou sníst každej den prase, ale nepřiberou), ale hlavně je zvyklá dát si bez emocí v 10 hodin večer pizzu a zapít to 2l coly a myslí si, že jí to pomůže
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
Mě to zase posílala maminka. Ona totiž sní kilo medu týdně ve večerních hodinách a já jí za to často huboval.
"kombinace přírodních cukrů"
Já mam zas tepovku
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:27 am Předmět: |
|
|
Z takovejch článků se mi ježí hrst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt prosinec 05, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
Tak mě už tohle nechává absolutně chladným, protože se nad tím nemá cenu rozčilovat...píše to debil, kterej rozumí hubnutí asi tak jako já koňským bobkům a tak to taky vypadá. Jestli mu to někdo žere, tak je to vůl a dobře mu tak :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|